Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Akik külön kasszán vannak ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik külön kasszán vannak ezt elviselik ?

Figyelt kérdés
Párommal külön kasszán vagyunk. Fele rezsit és fele kajara valót adja oda. Mivel vállalkozó rengeteget dolgozik beleértve a hétvégéket is. Ez miatt ritkán járunk el valamerre. Többségében otthon ülök hetvegen is egyedül. Főzök, mosok, takarítok és várom haza meleg kajával. Nem is lenne ezzel baj, ha kettőnkre keresne mint más családokba. De nálunk ő magára keres és van előző házasságából felnott gyereke gondolom azt szponzorálja...Sokszor belegondoltam h így nekem mi a jó ebbe ...a sok egyedül töltött hétvége,vinni a háztartást es varni mikor lesz este és jöjjön haza...
2022. márc. 17. 13:04
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/88 anonim ***** válasza:
70%

Na ne már...

Hapsikam meg milyen jogon akar nőt magának? Erre büszke, hogy a nő tartja el magát?

Következő lépés az, láttam ilyet , hogy a gyerek is felesben megy. Akkor, gyes mellett se támogatja, vegye meg a nő a fel pelenkát. Csavonqk új autó, csajnak szinte roncs. Azzal viszi gyereket is.

Ilyennek nem való kapcsolat. Mi lesz ha a nő elveszti az állását? Dobja? Hitelez neki papírral, hogy azért cseléd legyen addig is?

Mik ezek a hulyesegek, hogy ha kaona szívesen lenne egyedül? Nem érzi -mert nincs- a támogatást, amit kellene egy férfitól. Se anyagilag, de akkor az legyen, de másképp se...csak ennyi. Hát akinek ilyen kapcsolat kell, akkor jó, ha mindegyiknek jó, elég eretlen és önző, de legyen. De van, ahol nem ez a szint.

2022. márc. 19. 08:00
 62/88 anonim ***** válasza:
24%

Támogatás helyett törődés akkor

Csak ő törődik vele cseledkedessel, és nem érzi, hogy ő szeretve lenne. Semmi értelme ennek

2022. márc. 19. 08:05
 63/88 anonim ***** válasza:
61%
A vállalkozók általában a pénzért élnek számukra a pénz az elsö,jellemzöen egy minimálbéres férfi többet költ barátnöjére mint egy vállalkozó.
2022. márc. 19. 08:19
 64/88 anonim ***** válasza:
35%
Általában is jellemző sok pasira, hogy mert "éééén jól keresek", nehogy már nekem kelljen takarítani, bevásárolni, ügyeket intézni, az legyen csak a nő dolga. Mert ő kevesebbet keres. Ergo alacsonyabb rendű.
2022. márc. 19. 15:14
 65/88 A kérdező kommentje:

Látom sokan nem értik a lényeget belőle...

Igen..teljesen más azoknak a helyzete ahol kozos a kassza ott együtt akartok előre jutni.Kozos a cél. Itt viszont h értsed,az egyik fél megy felfele , a másik meg biztosítsa a hátországot,addig otthon álljon helyt. Mosson , főzzön, takarítson. Vásároljon be, intézze a csekkeket és varja a párját. Remélem ezzel érthető voltam..

2022. márc. 21. 09:57
 66/88 anonim ***** válasza:
59%
Azt hittem, az a bajod, hogy nem érzed a törődést. De az igazi gond, hogy pénzed nem lehet. kepezd magad vagy dolgozz többet.
2022. márc. 21. 10:02
 67/88 A kérdező kommentje:

Mennyire nem értik egyesek, h mi a gond ezzel.

Gondolj már bele h együtt élsz valakivel és mindketten dolgoztok. A pasi 3× annyit keres mint te! De mindennek csak a felet állja! Azt jelenti gyengébbek kedvéért h az ő részét! Te meg a te részed plusz mossál, főzzél rá mert ugye az alap egy kapcsolatban...stb...hol itt az igazság...megegyszer mondom aki közös kasszán van megint más...dolgozik a férj ott is sokat a feleseg sut- főz várja otthon, ez így oke, mert ránk dolgozik , így mindenki kiveszi a részét h előbbre jussunk...nem igaz h sokan nem látják meg a különbséget ilyenkor.

2022. márc. 21. 12:01
 68/88 anonim ***** válasza:
48%
Engem ez már nem érdekel. Meg lett errve rég. Téged a pénz izgat, nem az érzelmi része, meg fogod oldani. Naivak voltunk páran. Fogd fel.
2022. márc. 21. 12:04
 69/88 anonim ***** válasza:
17%

Nah jo ! Ez nevetsges!

A faszi talalkozott mar a te fajtaddal , kerdezo! De laszik miert vagy cselednek tartva ! Egy buta kis nocske vagy aki azt gondolta, hogy osszejon a gazdag vallalkozoval , beleul a vagyonba! Es raadasul tenylwg vagy annyira buta , hogy azt hiszed az emberek nem latnak at a " nem kozos a kassza , nem kozos a cel " ostobasagon ! Ez mar nem az elso kerdesed!

2022. márc. 21. 12:22
 70/88 anonim ***** válasza:
100%

67

De igen, látjuk a különbséget. A megoldás a házasság és a közös kassza. :)

Ja, azt gondolom nem vállalja be a párod. Akkor meg hagyd el. Ha számítana a tiszetelet is, nem csak a pénz, már rég elhagytad volna.

2022. márc. 21. 12:25
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!