Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ebben az esetben kinek van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebben az esetben kinek van igaza? Nagyon elrontottam azzal, hogy a munkájáról így beszéltem?

Figyelt kérdés
Én fizikai munkát végzek, barátnőm pedig home officeban dolgozik. Most lényegtelen mi a munkája, a lényeg az, hogy nagyon szereti és mióta megismerkedtünk sokszor mesél róla hogy miket csinált, milyen új projektekben vett részt, kikkel volt meetingen stb. Két hónapja költöztünk össze, és szégyen vagy nem kimondani, de engem nagyon zavar hogy a barátnőm egész nap otthon van. Reggel mikor elmegyek otthonról fél hétkor, még alszik, délután mikor haza érek már nem dolgozik. Mindig is tudtam, hogy home officeban van, de még nem költöztünk össze egyáltalán nem zavart,most viszont már igen és többször is összekaptunk már emiatt. Szerintem neki több ideje lenne háztartást vezetni mivel otthon van, nekem pedig már munka után sokszor nincs kedvem porszívózni, teregetni meg stb. Nem az van hogy ezeket nem csinálja meg általában, de van olyan, hogy engem kér meg 8 óra után ezekre, mikor alig várom hogy haza érjek, egyek és pihenjek. Legutóbb azon vesztünk össze nagyon, hogy mikor haza értem megkérdeztem van e valami kaja. Ő azt mondta, hogy van még leves vagy ha akarok rendelhetünk valamit. Én ezen egy kicsit jobban felhúztam magam a kelleténél és elég csúnya szavakkal illettem a munkáját, a home officet meg rá is mondtam egy-két dolgot amit megbántam. Ő ezen felhúzta magát, elment a nővéréhez és nála volt 2 napig. Két hete jött vissza, látszólag megbeszéltünk mindent de teljesen máshogy viselkedik. Ilyeneket mond a barátnőjének a telefonba, hogy "lakva ismerszik meg az ember" meg mikor felhoztam, hogy kéne egy kutya, azt mondta, hogy "az kéne még ide, majd azután is én takarítanék". Illetve már a munkát sem hozza fel, nem beszél róla annyit mint azelőtt. Pl.az egyik barátnőjétől tudom csak, hogy befejezett egy nagyobb projektet amiről már rég beszél és ezért mentek el ketten iszogatni.(holott úgy volt, hogy ha befejezi ezt a projektet, akkor ketten megyünk el ünnepelni valahova)
2022. febr. 1. 15:29
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
97%
Én home office-ban dolgozom, de van, amikor ebédelni sincs idő. nem hogy takarítani meg főzni. LOL vicces gyerek vagy te, kérdező.
2022. febr. 1. 18:29
 32/52 anonim ***** válasza:
68%

Hát baratom, ezt a nőt buktad! Fizikai melos vagy, és ő jóhiszemüen leállt egy ilyennel, miközben ő diplomas, és feltételezem multinál, felelőssegteljes beosztásban dolgozik, a te béred tobbszoroséert!

Ügyes! 👏👏👏 más örülne, ha a parja lehetne otthonról

2022. febr. 1. 18:35
 33/52 anonim ***** válasza:
90%
Nosza, adott a lehetőség neked is, miért nem mész el valamilyen poziba, ahol lehet otthonról dolgozni? Akkor te is aludhatnál még fél 7-kor, meg főzhetnél kedvedre bármit. Mi tart vissza?
2022. febr. 1. 18:35
 34/52 anonim ***** válasza:
95%
"engem nagyon zavar hogy a barátnőm egész nap otthon van" - miért zavar?
2022. febr. 1. 18:36
 35/52 anonim ***** válasza:
0%

"a te béred tobbszoroséert!"

Ez volt a hónap vicce, ebből is látszik, milyen ortopéd idióták írogatnak itt.

2022. febr. 1. 18:55
 36/52 anonim ***** válasza:
100%
36: aztán miért ne kereshetne többet home office-ban? Látszik, hogy te se nagyon láttál még közelről ilyen pozíciókat.
2022. febr. 1. 18:58
 37/52 anonim ***** válasza:
100%
Én nem mentem volna vissza hozzád az hétszentség. HO-ban vagyok én is, 9-17:30 között hivatalosan, de inkább 18:00. Igen, tovább alszom mint a férjem, ez tény. Ezen kívül ugyanúgy semmi időm az itthoni dolgokra. 9-kor leülök, csinálom a dolgom. 1-1 kávé belefér max meg ksi reggeli. Ebédszünet, úgy hogy főnöm is kell magamra, szóval kb zacskós leveseken élek, mert az hamar megvan. Örülök ha előző napról marad valami maradék, akkor azt eszem. Délután folytatom a munkát. Egy szünetet használhatnék arra hogy bedobjak egy mosást, de nem tudnám időben kivenni, mert a délutánjaim interjúztatással telnek. Ugyanúgy ott vagyok, ahol akkor ha az irodából dolgozom, csak az utazást spórolom meg. Hányok az ilyen hozzáállástól, hogy otthon van, több ideje lenne a háztartásra. Remélem, lesz esze a barátnődnek és otthagy.
2022. febr. 1. 19:06
 38/52 anonim ***** válasza:
100%
Én csodálom, hogy visszament hozzád. Szerintem is elbuktad ezt a kapcsolatot.
2022. febr. 1. 20:27
 39/52 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos nem mindenki senior faszverő, akinek heti 2 órát kell csak dolgoznia milliókért. Mit szólnál, ha ő becsmérelne le, hogy kevés vagy?
2022. febr. 1. 20:46
 40/52 anonim ***** válasza:
4%
Kérdező! Nem olvastam végig a válaszokat. Neked a magatartás hiányzik. Ha hazamesz folyton otthon van. Sosincs lehetőséged egyedül is lenni a lakásban. Megertelek. Nekem a férjem alkalmazott. A főnöke most nagyon lazara vette, csak pár napot dolgozott januárban. Sokszor magam sem tudom miért zavar. 17 éve vagyunk házasok.
2022. febr. 1. 23:41
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!