Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ebben az esetben kinek van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebben az esetben kinek van igaza? Nagyon elrontottam azzal, hogy a munkájáról így beszéltem?

Figyelt kérdés
Én fizikai munkát végzek, barátnőm pedig home officeban dolgozik. Most lényegtelen mi a munkája, a lényeg az, hogy nagyon szereti és mióta megismerkedtünk sokszor mesél róla hogy miket csinált, milyen új projektekben vett részt, kikkel volt meetingen stb. Két hónapja költöztünk össze, és szégyen vagy nem kimondani, de engem nagyon zavar hogy a barátnőm egész nap otthon van. Reggel mikor elmegyek otthonról fél hétkor, még alszik, délután mikor haza érek már nem dolgozik. Mindig is tudtam, hogy home officeban van, de még nem költöztünk össze egyáltalán nem zavart,most viszont már igen és többször is összekaptunk már emiatt. Szerintem neki több ideje lenne háztartást vezetni mivel otthon van, nekem pedig már munka után sokszor nincs kedvem porszívózni, teregetni meg stb. Nem az van hogy ezeket nem csinálja meg általában, de van olyan, hogy engem kér meg 8 óra után ezekre, mikor alig várom hogy haza érjek, egyek és pihenjek. Legutóbb azon vesztünk össze nagyon, hogy mikor haza értem megkérdeztem van e valami kaja. Ő azt mondta, hogy van még leves vagy ha akarok rendelhetünk valamit. Én ezen egy kicsit jobban felhúztam magam a kelleténél és elég csúnya szavakkal illettem a munkáját, a home officet meg rá is mondtam egy-két dolgot amit megbántam. Ő ezen felhúzta magát, elment a nővéréhez és nála volt 2 napig. Két hete jött vissza, látszólag megbeszéltünk mindent de teljesen máshogy viselkedik. Ilyeneket mond a barátnőjének a telefonba, hogy "lakva ismerszik meg az ember" meg mikor felhoztam, hogy kéne egy kutya, azt mondta, hogy "az kéne még ide, majd azután is én takarítanék". Illetve már a munkát sem hozza fel, nem beszél róla annyit mint azelőtt. Pl.az egyik barátnőjétől tudom csak, hogy befejezett egy nagyobb projektet amiről már rég beszél és ezért mentek el ketten iszogatni.(holott úgy volt, hogy ha befejezi ezt a projektet, akkor ketten megyünk el ünnepelni valahova)
2022. febr. 1. 15:29
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:
90%
Na ezért nem kell fizikai munkát végző pasi.
2022. febr. 1. 16:40
 22/52 A kérdező kommentje:

A kérdésekre válaszolva:

1. Nem írtam sehol hogy nem szoktunk programozni. Hétvégén rendszeresen eljárunk illetve néha hétköznap is ha úgy esik.

2. Szerintem az nem probléma, hogy nem lenne külön életterünk, mivel mindketten járunk el külön-külön a barátainkkal, családunkkal

3. Külön kasszán vagyunk

2022. febr. 1. 16:47
 23/52 anonim ***** válasza:
93%
#17 jo abban igaza van a #12-nek, hogy altalanossagban empatikus viszonyulast senki nem fog kapni itt csak ugy, meg sok troll. Engem is hurrogtak mar le. De itt ez a kerdes vagy troll kerdes, vagy a kerdezore szorul nemi empatia elsajatitasa meg nemi esz.
2022. febr. 1. 16:53
 24/52 anonim ***** válasza:
100%

Na Nyuszika, ha külön kasszán vagytok, akkor nem osszátok meg a pénzeteket. A szabadidejét akkor miért kéne megosztani? Bírom, mikor valaki a pénz nem akarja megosztani, de a másik idejére azért igényt tart.

Házimunkát felezzétek. A munkakörülményeihez semmi közöd.

2022. febr. 1. 16:53
 25/52 anonim ***** válasza:
100%

Szellemi munka is ugyanolyan fárasztó, és nem lábat lógat otthon, hanem dolgozik. Ugyanúgy neki sincs sok kedve porszívózni, ahogy neked. De ketten éltek ott, mindketten dolgoztok, így a házimunka is alap esetben fele-fele, ha úgy érzed ő többet végezhetne mert otthonról dolgozik, az megbeszélés kérdése , semmiképp sem fer ha elvárás részedről.

Nekem volt egy ismerősöm aki folyton leszólta a munkám mert nem fizikai munka és hogy én akkor nem is dolgozok. Nem sokáig maradt az ismerősöm, páromtól se hallgatnám sokáig.

2022. febr. 1. 16:56
 26/52 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a kérdest fogom belinkelni, amikor kerdezik, miért nem narok fizikai kunkat vegzővel
2022. febr. 1. 17:07
 27/52 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy otthonról dolgozom, nem azt jelenti, h egesz nap a picsámat vakarom!
2022. febr. 1. 17:08
 28/52 anonim ***** válasza:
100%
Én otthonról dolgozom. De ez nem azt jelenti, hogy nem kell csinálnom semmit! Ha mindketten dolfoztok, mindkettötök dolga a házimunka!
2022. febr. 1. 17:11
 29/52 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk mikor home office volt, ugyan úgy volt munkaidő, 8-17h- ig, 1 órás ebédszünettel( már amikor van időd kivenni) .Úgyan úgy dolgozni kell, tudják mikor voltál aktív stb.Bent feltűnt volna ha órákig egy egérgörgetés sincs 1-2 órákig.Online megbeszélés, videó alatt nem lehet levest kavargatni.Mi tervezők vagyunk, otthoni is meg kelett lenni határidőre a munkának.Csilli- villi lakás, főzés melett nem lett volna meg.Annyival volt több idő, amit az utazás elvett, vagy az sem.Így is buszon, otthon, hétvégén is megválaszolja alapból az ember a fontos céges dolgokat.Igaza volt a barátnődnek ha kiakadt.
2022. febr. 1. 17:37
 30/52 anonim ***** válasza:
100%
Én kib*sztalak volna mint macskát szarni!
2022. febr. 1. 17:47
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!