Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben az esetben kinek van igaza? Nagyon elrontottam azzal, hogy a munkájáról így beszéltem?
A kérdésekre válaszolva:
1. Nem írtam sehol hogy nem szoktunk programozni. Hétvégén rendszeresen eljárunk illetve néha hétköznap is ha úgy esik.
2. Szerintem az nem probléma, hogy nem lenne külön életterünk, mivel mindketten járunk el külön-külön a barátainkkal, családunkkal
3. Külön kasszán vagyunk
Na Nyuszika, ha külön kasszán vagytok, akkor nem osszátok meg a pénzeteket. A szabadidejét akkor miért kéne megosztani? Bírom, mikor valaki a pénz nem akarja megosztani, de a másik idejére azért igényt tart.
Házimunkát felezzétek. A munkakörülményeihez semmi közöd.
Szellemi munka is ugyanolyan fárasztó, és nem lábat lógat otthon, hanem dolgozik. Ugyanúgy neki sincs sok kedve porszívózni, ahogy neked. De ketten éltek ott, mindketten dolgoztok, így a házimunka is alap esetben fele-fele, ha úgy érzed ő többet végezhetne mert otthonról dolgozik, az megbeszélés kérdése , semmiképp sem fer ha elvárás részedről.
Nekem volt egy ismerősöm aki folyton leszólta a munkám mert nem fizikai munka és hogy én akkor nem is dolgozok. Nem sokáig maradt az ismerősöm, páromtól se hallgatnám sokáig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!