Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben az esetben kinek van igaza? Nagyon elrontottam azzal, hogy a munkájáról így beszéltem?
Tudod mi a te nagy bajod? Az irigység. Ráadásul a saját párodra vagy irigy.
"Reggel mikor elmegyek otthonról fél hétkor, még alszik, délután mikor haza érek már nem dolgozik" Persze, mert nem kell beutazni. Nem hogy örülnél neki, hogy van home office lehetősége.
Ha csúnyán illetnéd a munkámat (szintén home officeban vagyok, de figyelik ám, hogy ott ülök-e a gép előtt, csinálom-e a feladatot), akkor én sem hoznám fel többet. Minek, ha csak támadási felületet nyújtok vele?
Baratnod adhatta volna feljebb, mikor part valasztott. :)
Szerintem fontos lehet ebben a kerdesben, h pontosan mit home officeol. De el vagy veszve a kis "a szellemi munka nem munka" vilagodban. Kotelessege neki is 8 oraban dolgoznia, es odafigyelnie a munkajara, nem konnyebb az se sokkal, mint a fizikai melo. Mai vilagban az lesz a haziasszony, aki nem dolgozik, lehetsz te is. Munkavegzes utan meg mindenki el van faradva, kepzeld meg a szellemi munkas is.
Nyugodj meg, nem sokaig fog tartani ez a szituacio az eletedben, megoldodik majd.
Igen, ezt nagyon elrontottad. Szerintem is irigy vagy a helyzetére, márpedig egy párkapcsolatban támogatásra lenne szükség, nem bántásra.
Ha a házimunkával van bajod, azt meg szépen meg kell beszélni, általában többször, és alkalmazkodni a helyzethez és a saját igényeidhez. Ez a pitiáner viselkedés nagyon rosszat tesz a kapcsolatnak.
Bocsánat, de én úgy értelmezem, hogy valami komoly cégnél vagy vállalatnál van. Az, hogy te csak ezt láttad, hogy ekkor még alszik, és akkor már nem dolgozik, az nem jelenti azt hogy lazsál. Egyébként tipikus hozzáállásod van az ilyen munkához. Tudod ha olyan a munkája, akkor pár óra szellemi munka lehet ugyanúgy kemény mint a te fizikai munkád. Aki lefárad agyilag annak van hogy nehezebb a házi munka is.
Azért kíváncsi lennék, hogy neked mi a munkád és neki mi a munkája.
Fogadjunk neki valami komolyabb IT munkája van.
Én már mandinerből szakítottam is volna, ha ezt tette volna a párom. Nem azt írtad, hogy rendszeresen te csinálod a házimunkát, csak egy alkalomról írtál, lehet az a nagy projekt közbeni izgulása is aminek következtében kevesebb energiája volt. A kutyás ötleted mondjuk nem kellett volna így lehurrognia, de gondolom azt már azután mondta, ahogy te viselkedtél vele, gondolta, hogy minek vállaljatok így kiskedvencet, ha te folyamatosan így viselkedsz akkor dobbant, és nem akar felelőtlen lenni. Egyébként nem csoda hogy utána nem mondott már semmit a munkájáról, és meg sem hívott a projekt utáni ünneplésre. Gondolom elhordtad mindennek akkor őt is és a munkáját is.
Nagyon gyerekes vagy. Mindketten nagyjából ugyanannyit dolgozhattok, a házimunkából is ugyanúgy ki kell venned a részed!
Aztak.. mik vannak :O
Elrontottad igen. Leírom én is vagy 15x alkalommal.
De nem lehet, hogy az a baj, hogy folyton egymás nyakán vagytok és nincs önálló életteretek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!