Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon elrontottam, mit tehetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon elrontottam, mit tehetek?

Figyelt kérdés

Sajnos nálunk a gyerekvállalás nem úgy sikerült ahogy terveztük/terveztem.

rettenetesen elszúrtam a dolgokat mert szülés utáni depresszióban szenvedetem nagyon sokáig amit akkor nem is vettem észre. Sajnos a probléma az volt hogy nem hónapokról beszélünk hanem évekről egész pontosan 3 évről szex és minden nélkül. Ez alatt az idő alatt sokmindenen keresztülmentünk és ez a barátomat rettenetesen megviselte mert teljesen elhanyagoltam pedig ő mindig mellettem volt. Nem fogok szépiteni minden mögé bújtam csak hogy ne keljen lefeküdnöm vele mert egyszerüen nem kivántam sem őt se a szexet, bezártan éreztem magam hogy az életem megszünt és csak ez vár rám a továbbiakban pedig ő mindenből kivette a dolgát amiben csak tudott munka mellet is. Eltelt majdnem 2 év szülés után és jött a covid már 2.5 éve nem volt közöttünk semmi testi kapcsolat terhesség alatt sem kivántam és hogy ne legyen anyagi problémánk kiment külföldre dolgozni. Ami alatt kint volt és kint is van még én megcsaltam egy sráccal többször is... amit most már rettenetesen bánok. Erről ő nem tud de borzasztóan érzem magam de az biztos ha megtudná főleg az elmúlt 3 év után ezt biztos hogy elhagyna és amilyen lelkiállapotban van azt sem tartom kizártnak hogy többet nem is látnánk őt a gyerekkel. Soha többet eszembe se jut ilyet csinálni de nem akarom hogy a fiam apa nélkül maradjon. Tudom baromi komplikált és az hogy minek érzem magam mindezek után azt elmondani sem lehet.... Szeretem őt nagyon , mindig számithattam rá de valahogyan egyáltalán nem kivántam sehogyan sem. 1 hónapja hazajött látogatóba és nem tudott és nem is akart hozzámérni. Ismerem őt és láttam mennyire tönkretette ez az egész nem arról van szó hogy engem nem kivánt volna hanem nem volt benne semmi késztetés a szex re és ezt telefonon is többször mondta hogy ez a 3 év rettenetesen tönkretette őt fizikálisan vagyis nem működik neki. Én azt hittem hogy csak viccel de ez nem vicc. Ezek után meg belesem mertem gondolni hogy miket tettem....

Szó szerint szánalmas vagyok mert nőként a saját családomat kockáztattam és rontottam el úgy hogy a párom egy roncs lett én meg a tudat miatt hogy innentől már nem ugyan az mint régen belemenekültem egy semmibe csak azért hogy érezzem hogy milyen volt élvezni az életet mint régen.

nem vagyunk kamaszok mind ketten 30+ és 2 héten át ameddig itthon volt 1x sem volt merevedése úgy hogy láttam rajta hogy 3 év után valami tönkre ment benne amit ő is folyamatosan mondott ez a lelkét teljesen tönkretette hogy nem tartja magát már férfinak.... Na itt szakadt el a cérna nálam.... Itt majdnem elmondtam neki azt hogy mit csináltam de belegondoltam hogy ha elmondom akkor azzal borzasztó nagy kárt fogok okozni.

Ezt most ki kellet irni magamból olyan nőknek akik hasonlóan voltam terhesség alatt vagy szülés után vagy lesznek a jövőben és olvassák hogy sose kövessétek a példám...

2021. febr. 14. 23:25
1 2
 1/11 FoxtrotLidérc ***** válasza:
64%

Ácsiácsiácsi... Mindenféle rosszindulat nélkül mondom: MOST (nem holnap, nem holnapután, hanem kib*sz*ttul MOST) mondd el neki azt, ami történt! Jobb ha a TE szádból hallja, mintha mástól, rosszabb esetben a sráctól hallaná vissza.

Annak nincsen értelme, hogy titkolózol, közben meg tönkremész bele. A lelkifurdalással járó stressz hosszútávon súlyos krónikus megbetegedésekhez vezet! Exem is hasonló hibát követett el - igaz, nálunk nincsen gyerek. A cukorbetegsége súlyosbodott, egy év alatt 2-esből 1-es lett, és még így is gyakori volt a 12-15-ös cukorérték. A gyerek mindenképp szívni fog, ezen már túl vagytok. Itt a veszteségnek vannak fokozatai.

Amit javasolni tudok: SÜRGŐSEN pszichológus, ÉS párterapeuta. Amíg még van mit megmenteni. Bár... Nem tudom, nem késtetek el-e ezzel. Egy a lényeg: Színt KELL vallj. A gyerekért, a párodért, és ÖNMAGADÉRT.

2021. febr. 15. 02:24
 2/11 anonim ***** válasza:
42%

1-es, ne viccelj már! A srác önbecsülése már így is a béka feneke alatt van. Pont az hiányzik még, hogy egy megcsalás is rombolja a merevedési képességét!

Nem kell erről beszélni! Popper is azt mondja, hogy minek??? Mi lesz attól jobb? Csak a terhet átrakja a saját válláról a srácéra.

Szülés után sokaknak nem megy a szex. Én nem voltam depressziós, imádtam a babázós korszakot az első másodperctől fogva, a férjem remek apa lett, de 2 évig nem kívántam a szexet. Egyrészt mert az elején hüvelygyulladásom volt és szoptatás miatt nem kezelték. Másrészt mert borzasztó fáradtak voltunk, a gyerek óránként kelt éjszaka 3 éves koráig. A szex volt az utolsó, amire vágytam az ágyban.

El kell fogadni, hogy a szülés után van egy ilyen hosszú átmeneti időszak. Ha bármelyik fél ebből lelki válságot csinál magának, ettől teszi függővé az önbecsülését, akkor az átmenet véglegessé válik.

2021. febr. 15. 03:20
 3/11 anonim ***** válasza:
91%

Ne mond el neki.

Amit nem tudsz nem fáj. Nem változtat a helyzeten.

Váljatok el szépen, hagyd hogy találjon egy nőt aki rendbeteszi az önbecsülését.

2021. febr. 15. 05:28
 4/11 anonim ***** válasza:
96%

Törd össze az összes tükrödet

+ vegyél egy ásót és jó mélyre magadat nálad a szemét is többet ér.

2021. febr. 15. 06:55
 5/11 anonim ***** válasza:
67%

Én szépen leültetném és beszélnék vele. Nem mondanám el a megcsalást, de minden mást, az érzelmeimet,az okokat és a hibákat amiket elkövettem elmondanam nagyon őszintén.

Úgy már sosem lesz, mint előtte, de ha eleget beszélgettek az érzéseitekről sokat tudtok gyógyítani egymás lelkén. Innen már egy szép új tiszta lap kellene, újra ismerkedni es megismerni egymást, felépíteni a bizalmat és a kapcsolatot, mint anno az elején. Kezdjetek el "járni". Hátha visszajön a zsongás egymásért. Ha nem működik akkor viszont békében el kell válnotok.Külön-külön még lehet esélyetek normális párkapcsolatra.

2021. febr. 15. 07:46
 6/11 anonim ***** válasza:
81%
Fúj mekkora féreg vagy... és nem a szülés utáni depresszióról beszélek, hanem a megcsalásról. Szakíts vele, engedd, hogy találjon olyan nőt, aki visszaadja az önbecsülését. Bár gondolom tetszik a külföldi fizetése, szóval inkább hazudsz neki még és végignézed ahogy tönkremegy melletted.
2021. febr. 15. 07:59
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

"egyszerüen nem kivántam sem őt se a szexet, bezártan éreztem magam hogy az életem megszünt és csak ez vár rám a továbbiakban"

"Ami alatt kint volt és kint is van még én megcsaltam egy sráccal többször is"

Na gyerekek ilyen az, akinek nincs erkölcse, se önismerete. És így vállal gyereket.... gratulálok. Csak nem egy szar kapcsolatot akartál helyrehozni a gyerekkel? Komolyan pszichológiai tesztekhez kötném a gyerekvállalást (nem a depresszidódról beszélek).

2021. febr. 15. 13:40
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

2: "El kell fogadni, hogy a szülés után van egy ilyen hosszú átmeneti időszak."

Mármint olyan időszak, hogy a férjemmel nem akarok szexelni, csak megcsalni őt többször is? Nem tudom milyen világban fogadható ez el a szülést indolokva.

2021. febr. 15. 14:54
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
*szüléssel indokolva
2021. febr. 15. 16:16
 10/11 FoxtrotLidérc ***** válasza:
74%

2-es... Egy hülye kis kérdés. Ha esetleg MÁSTÓL tudja meg, akkor nem törik össze? Az nem vágja haza az önbecsülését? Jobb inkább bizonytalanságban tartani a srácot? Az nem rombolja az önbecsülését? Az nem okoz merevedési zavarokat?

Csak mert Popper Péter azt mondta, hogy amiről nem tud az illető, az nem fáj, attól még nem lesz minden ember egyforma. És bizony van olyan, akinek jobb ha megtudja az igazságot. Ezért bátorkodtam javasolni a párterápiát, ÉS a pszichológust, de ASAP.

Egyebekben pedig a véleményem a nyolcaséval egyezik meg.

2021. febr. 15. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!