Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Elrontottam, mit tehetek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elrontottam, mit tehetek? (fontos)

Figyelt kérdés

Sziasztok...Hosszú történet lesz,elkezdem...a lány akiről beszélek a későbbiekben: xy

2 éve megismerkedtem egy nagyon aranyos lánnyal,kezdetben beszéltünk majd megadta a telefonszámát,beszéltünk telefonon rengeteget...éjjel nappal azon lógtam,vártam a hívását és mindent tudtunk egymásról,mindent...én időközben beleszerettem mert nagyon megfogott,igazi lelkitársam volt,támasz a bajban,olyan szerelmes voltam mint még soha,az életemet adtam volna érte.De ő csak egy nagyon jó barátnak tekintett,sőt a legjobbnak,olyanok voltunk mint egy ikerpár.Nem is tudom hogy fogalmazzam,hülyén hangzik de a családomnál is kezdett fontosabb lenni...Közben én megkedveltem egy barátnőjét akivel össze jöttem és a lány szakított velem mert egész álló nap xy ról beszéltem és azt hitte nem szeretem,de nem érdekelt mert tudtam,hogy ott van xy akire mindig számíthatok.Itt kezdődtek a gondok,az exem elhordta mindennek xy-t mert,hogy ő közben nyomult rám az elmondása szerint és nem bírta xy ezért mondta,hogy hagyjam egy kicsit.

Eltelt pár hónap és kezdtek romlani a dolgok,a legjobb barátom (már közöm sincs hozzá) elkezdett vele ismerkedni és állandóan ott nyáladzott neki és a barátom egy egy beszélgetés keretében belefűze,hogy ő bármikor járhatna xy-al és ,hogy sokkal jobban van vele mint én.Ekkor kezdett a "tábortűz" gyertyává válni...Egész nap sírtam,fiú létemre,de ezt tettem.Itt jött ki minden,zokogtam mert tudtam,hogy elvesztettem valakit aki fontos...Eltelt 2 hónap,nem beszéltünk és akkor történt velem valami amit még mostanáig nem tudok mi az...Elkezdtem bántani a lányt nem fizikailag csak szavakkal,de egész nap...a lány sírt én sírtam,bántottam és eközben tudtam,hogy a szívemben olyan helyet foglal el amit más sosem tudna.Ott ragadt örökre.Bántottam és megutált,mindig próbált velem kibékülni de egyszerre szerettem és bántottam,ugyanez történt a napokban is és rámjött újra a szeretet érzése miközben egész nap bántom szavakkal...Segítsetek! Miért van,mit tehetek?:,(

Egy nagyon furcsa lelkiállapotú fiú.

2013. jún. 10. 23:01
 1/6 anonim ***** válasza:
ezzel a verbális bántással le kell állnod minenképpen. találkozz vele személyesen és beszéljétek meg, hogy mi miért volt, ki mit gondol, hol lett elrontva
2013. jún. 10. 23:16
 2/6 A kérdező kommentje:
Azt próbálom,de nem megy...:( A másik meg az,hogy párszor már leültünk és ő kezdeményezett,volt amikor én,de nem bírtam ki,hogy ne bántsam meg bármikor amikor más fiúval volt (csak beszélgetett) és de közben szerelmes vagyok még mindig!!!
2013. jún. 10. 23:18
 3/6 anonim ***** válasza:
Ezen a bántáson mindenképpen felül kell kerekedned. Ha szereted, márpedig úgy néz ki hogy szereted, akkor semmilyen körülmények között ne bántsd őt sem szóban sem fizikálisan. Mikor úgyérzed, hogy bántani fogod akkor állje meg egy pillanatra, számolj el 5-ig és nyeld le ami épp a nyelveden van.
2013. jún. 10. 23:32
 4/6 A kérdező kommentje:
Tulajdonképpen igazad lehet,de nem bírom,idegroncs vagyok...NEM BÍROK NÉLKÜLE ÉLNI de ő eltaszít...:,(
2013. jún. 10. 23:33
 5/6 anonim válasza:
MOND MEG NEKI HOGY SZERETED!!!!! és így mond el neki , ahogy nekünk!hogy azért bántottad mert féltékeny voltál ( vagymi) és hogy szereted , mond meg neki hogy békülni szeretnél! Ésh ogy nem csak barátilag szereted! Ha ő is úgy szeret ahogy te őt akkor oks. Ha nem AKKOR IS TŐRŐDJ BELE ÉS LEGYÉL A BARÁT BARÁTJA.TÁMOGASD MINDENEBEN ÚGY AHOGY Ő TETTE!!!a legfontosabb hogy mond meg neki hogy szereted!:)sok sikert! és írj hogy mi volt!
2013. jún. 11. 15:38
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,megtörtént...Megbeszéltük és sírva megöleltük egymást,barátok lettünk újra,de még kicsit óvatos leszek,köszönöm!:)
2013. jún. 13. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!