Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elrontottam, mit tehetek? (fontos)
Sziasztok...Hosszú történet lesz,elkezdem...a lány akiről beszélek a későbbiekben: xy
2 éve megismerkedtem egy nagyon aranyos lánnyal,kezdetben beszéltünk majd megadta a telefonszámát,beszéltünk telefonon rengeteget...éjjel nappal azon lógtam,vártam a hívását és mindent tudtunk egymásról,mindent...én időközben beleszerettem mert nagyon megfogott,igazi lelkitársam volt,támasz a bajban,olyan szerelmes voltam mint még soha,az életemet adtam volna érte.De ő csak egy nagyon jó barátnak tekintett,sőt a legjobbnak,olyanok voltunk mint egy ikerpár.Nem is tudom hogy fogalmazzam,hülyén hangzik de a családomnál is kezdett fontosabb lenni...Közben én megkedveltem egy barátnőjét akivel össze jöttem és a lány szakított velem mert egész álló nap xy ról beszéltem és azt hitte nem szeretem,de nem érdekelt mert tudtam,hogy ott van xy akire mindig számíthatok.Itt kezdődtek a gondok,az exem elhordta mindennek xy-t mert,hogy ő közben nyomult rám az elmondása szerint és nem bírta xy ezért mondta,hogy hagyjam egy kicsit.
Eltelt pár hónap és kezdtek romlani a dolgok,a legjobb barátom (már közöm sincs hozzá) elkezdett vele ismerkedni és állandóan ott nyáladzott neki és a barátom egy egy beszélgetés keretében belefűze,hogy ő bármikor járhatna xy-al és ,hogy sokkal jobban van vele mint én.Ekkor kezdett a "tábortűz" gyertyává válni...Egész nap sírtam,fiú létemre,de ezt tettem.Itt jött ki minden,zokogtam mert tudtam,hogy elvesztettem valakit aki fontos...Eltelt 2 hónap,nem beszéltünk és akkor történt velem valami amit még mostanáig nem tudok mi az...Elkezdtem bántani a lányt nem fizikailag csak szavakkal,de egész nap...a lány sírt én sírtam,bántottam és eközben tudtam,hogy a szívemben olyan helyet foglal el amit más sosem tudna.Ott ragadt örökre.Bántottam és megutált,mindig próbált velem kibékülni de egyszerre szerettem és bántottam,ugyanez történt a napokban is és rámjött újra a szeretet érzése miközben egész nap bántom szavakkal...Segítsetek! Miért van,mit tehetek?:,(
Egy nagyon furcsa lelkiállapotú fiú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!