Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon elrontottam? Én vagyok a hibás? Fontos!
Iszonyatosan szeretek egy fiút,és már csókolóztunk,és tegnap megkérdeztem a discoban,hogy neki jelentett is vmit,vagy csak adta. Azt mondta hogy csak adta,és hogy nekem jelentett e vmit? Szeretnék e tőle vmit? Már kb. egy órája csak sírok,mert nem tudom elfelejteni,félek hogy ezzel elrontottam a még csak pár hónapos barátságunk. Meg hogy majd írjak rá,és megbeszéljük msnen,mert neki mennie kell.
Elrontottam az amúgy is "gyenge" barátságunkat?
Félek hogy kerülni fog,vagy vmi. =//
16L / a srác 19
Sztem ez nem volt se barátság se semmi, csak egy
"görbe este", a többit meg mind te képzeled bele, mert neked még újdonság a dolog.
Csakhogy a valóság teljesen más! Nyilván a srácnak csak egy nő kell, aki jól mutat az oldalán vagy még meg is lehet dugni, de semmi komolyabb...
Nem érdekled a srácot mint nő.
Vagy mint ember, mert ha érdekelnéd, akkor nem hagyna kétségek között, hanem foglalkozna az érzéseiddel, gondolataiddal vagy legalább érdeklődne felőlük.
Mellesleg discoban 2-3 sör után én is lesmárolok bárkit, még olyan is volt, hogy a haveromat kaptam le...
szia:)
ne aggódj, ne sírj egy ilyen srác miatt...nem érdemli meg, még ha szereted is:)
ne alázd meg magad azzal, hogy egy olyan srác után futsz, akinek nem jelentett a csók semmit, és úgy vetted észre, hogy a háta közepére sem kíván...
ha akar vmit, akkor majd keressen ő...nem a te dolgod, ne add le ennyire csajszika:)
persze szereted meg minden, de akkor is...ha látja rajtad, hogy odáig vagy érte, akkor azt gondolja, hogy hú ezzel a lánnyal könnyű lenne a dolog...
ezt ne hagyd, mert egy normális srácnak az tetszik, ha egy lányért meg kell küzdeni, tehát bókólni, udvarolni lehet neki...:)
nagyon fiatal vagy még, tök sok srác lehet még, aki tetszik...de nagyon óvatosan, mert tudod még 14-15 évesen sok fiú nem annyira a tartós kapcsolatra hajt, hanem vmi másra, tudod mire gondolok...nem azt mondom, h nincs rendes srác, de soknak ekkor még csak ilyen kisebb kapcsolataik vannak...
amúgy szerintem nem rontottál el semmit:) ezen nem kell gondolkoznod:) csak tényleg ne mutasd ki ennyire ha szereted is...és próbálj ne ilyen hamar beleszeretni egy srácba:) ne is gondolj most rá...majd ír ha vmit akar, ha nem, akkor meg menjen a francba:D
találsz te tőle különbet is, ezt hidd el nekem:) és tudod mit, ha nem keres, nem érdekled, akkor téged se érdekeljen...keress más társaságot, és majd látja, hogy mással is tudsz lenni...nem kell ő is hozzá:)
persze óvatosan, nézd meg jól, kivel állsz szóba:)
ne sírjál, hanem nevess:)
remélem segítettem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!