Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon elrontottam? Én vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon elrontottam? Én vagyok a hibás? Fontos!

Figyelt kérdés

Iszonyatosan szeretek egy fiút,és már csókolóztunk,és tegnap megkérdeztem a discoban,hogy neki jelentett is vmit,vagy csak adta. Azt mondta hogy csak adta,és hogy nekem jelentett e vmit? Szeretnék e tőle vmit? Már kb. egy órája csak sírok,mert nem tudom elfelejteni,félek hogy ezzel elrontottam a még csak pár hónapos barátságunk. Meg hogy majd írjak rá,és megbeszéljük msnen,mert neki mennie kell.

Elrontottam az amúgy is "gyenge" barátságunkat?

Félek hogy kerülni fog,vagy vmi. =//

16L / a srác 19

2011. máj. 21. 08:52
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

jajj bocsááánat, most nézem, hogy a srác 19...mindegy, a véleményem nem változott:)

pusziiii

2011. máj. 21. 10:20
 12/12 anonim válasza:
Egy discoban smárolás fiatalon csak egy csók, csak "görbe este ".Velem is megcsinálták én is megcsináltam.Aki kapcsolatot akar az nem egy csókkal indít hanem érezteti,hogy ezt komolyan szeretné.Jelzést ad.Mivel a két csók között nem egy-két nap telt el, ezért nem sokat jelent ami történt, úgymond pillanatnyi fellángolás.Légy őszinte vele...Mond el Te mit szeretnél,mit érzel.Mit veszíthetsz?Max nemet mond,de legalább nem Őrlöd magad!
2011. máj. 21. 13:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!