Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hibás vagyok? Ezzel csak elrontottam mégjobban?
Figyelt kérdés
Mióta vége lett a kapcsolatunknak a barátnőmmel, nem találkoztunk ennek már van jó néhány hónapja. Azóta neki is volt másik barátja meg nekem is volt barátnőm. Viszont az utóbbi időben nekem se és neki sincs új kapcsolata. Viszont még volt bnőm addig is minden nap írtam neki msn-en sokat beszélgettem vele mint haver. Mostanság kicsit összébb kerültünk, de tegnap este olyan írt, hogy leestem a székről, azt írta, hogy hagyjam már békén nem akar tőlem semmit már. Előtte való este meg még csókokat küldött meghogy velem fog álmodni ilyesmi. Most csak hülyített vagy valami miatt meggondolta magát? Várjak még és most ne írjak neki?2009. máj. 27. 16:11
1/3 anonim válasza:
Hát szerintem a " barátnőd " valami miatt meggondolta magát.Ez nagyon sok ok lehet.Lehet egy újabb pasi lehet hogy kikérte az egyik barátnője/ barátja véleményét kettőtökkel kapcsolatban és az azt mondta neki hogy rossz ötlet újra kezdeni ,bár nem tudom mennyire befolyásolható a lány. Szerintem beszéljétek meg.Kérdezz rá hogy miért gondolta meg ilyen hamar magát.Bár valószínű hogy nem fogja elmondani de azét próbáld meg !
Remélem sikerül ;)
2/3 anonim válasza:
Hülyített, vagy meggondolta magát. Itt rengeseg mindenről lehet szó. Szerintem hagyd békén. Ne írj rá... felejtsd el. Ha akar tőled valamit, akkor úgyis keresni fog. Ha most megmondta, hogy hagyd békén, mert nem akar tőled semmit, akkor hagyd is békén. Erre nem tudok mást mondani.:D
3/3 anonim válasza:
Na figyu,ha elmentetted a beszélgetést(be lehet állítani),keresd ki a naplózott beszélgetések közül.Beszélj Vele,ha letagadja mutasd meg Neki,arra úgy sem tud semmit mondani,csak az igazat!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!