Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van ez, én vagyok a hibás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez, én vagyok a hibás?

Figyelt kérdés
2éve vagyunk együtt a barátommal én 18éves vagyok, ő pedig 24. Én tanulok, ő otthon van. Mire hazaérek hulla fáradt vagyok és még tanulnom is kell, egyszerűen nincs időm vele foglalkozni. H ha tanulok akkor bűntudatom van h nem foglalkozok vele. Ha meg nem tanulok akkor pedig rossszak lesznek a jegyeim. Az utóbbi időben minden össze jött nekem 3fajta betegségem is kiderült és depressziós lettem. Megértésre, odafigyelésre és kedvességre vágynék ő pedig abszolút nem figyelmes, állandóan veszekedik és nem ért meg. Miért van ez? Már nem szeret?
2011. okt. 27. 19:19
 1/4 anonim ***** válasza:

Lehetségesen szeret, csak kissé önző és nem veszi figyelembe h Te mi mindent csinálsz, van dolgod, életed, neki meg semmi, csak otthon ül. El kell neki magyaráznod, hogy fontosak a jegyeid, a továbbtanulás stb. és persze ő is fontos, de áldozatot kell hoznia érted. Ha dolgozó ember lenne, neked is azt kellene tenni, mikor épp munkában van, vagy otthon fáradt. Beszéld meg vele, h naponta X óráig tanulsz, utána együtt pihentek, vagy ami jól esik. A hétvége pedig ott van az aktív időtöltésre. Kössetek kompromisszumot!

20/N

2011. okt. 27. 19:33
 2/4 anonim ***** válasza:
szerintem unatkozik és nincs jobb dolga mint téged is akadályozni a feladataidban ahelyett h munkát keresne vagy valami hasznossal lekötné magát!
2011. okt. 27. 19:35
 3/4 anonim ***** válasza:

Te vagy a csaj. Ez látszik.

Ha nincs szex akkor a srác keres majd másikat.

Olyan mint a tengerimalac: Ő megérti, qurvára meg tudja érteni és együtt érez veled, de attól még megdöglik ha éhezteted! Nem azért döglik meg mert nem ért meg téged! Szóval ezt értsd meg!

2011. okt. 27. 20:07
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Kedves utolsó: ki beszél itt a szexről????????

Szex terén mindent megadok neki!

2011. okt. 28. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!