Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Teljesen elrontottam vagy még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teljesen elrontottam vagy még tehetek valamit?

Figyelt kérdés
ismerek egy srácot, flörtölgettünk meg minden. egyik nap volt egy buli (osztályoknak) és disco-ba végig bámult, körülöttem legyeskedett és szemezett. a legjobb csajbarátja elhívta táncolni, táncoltak meg minden és egyszer csak lekapta. hát a srácnak nem nagyon tetszett ahogy elnéztem, utána le is koptatta a csajt, hozzáteszem mi közbe lekapta a csajszi, közbe is a szemembe nézett. de aztán megint táncoltak és a csaj megint lekapta. aztán következő nap reggel szállok föl a buszra és elég sokan voltak, az elejébe nem nagyon volt hely. akkor kiszúrtam, hogy a pasi hol ül és, hogy elvette a táskáját a másik ülésről, de én közbe kinéztem egy szabad helyet és oda ültem, mert az a mozdulat volt bennem, aztán oda fordultam és köszöntem neki, ő meg visszarakta a táskáját, köszönt, aztán én néztem ki a fejemből az ablakon, ő meg folyton engem bámult, láttam a szemem sarkából. de délutánra ki volt rakva neki facebook-ra, hogy kapcsolatban van. szerintetek most mi legyen? csak azért jött vele össze, mert lekapta és ciki lett volna? :/ vagy tényleg bejöhet neki? de akkor mért vágott olyan fejet mikor a csaj lekapta? :O nem értem.
2010. nov. 19. 15:27
 1/7 anonim válasza:
Honnan tudod biztosra hogy azzal a lánnyal jött össze? Nem hiszem hogy a-miatt jött volna vele össze mert a lány lekapta,te meg máshova ültél.. Hány évesek vagytok?
2010. nov. 19. 15:40
 2/7 A kérdező kommentje:

onnan, hogy ki volt a csajnak írva. és nem azt mondom, hogy azért jött vele össze, hanem azt, hogy mivel a csaj a legjobb lány haverja volt, gondolom ha elküldte volna a pi*ába, akkor a barátság is szét ment volna. de mind1.

egyénként 16-17

2010. nov. 19. 15:54
 3/7 anonim válasza:
Minek kapod fel a vizet? Ebben a korban már azért a srácnak lépnie kellett volna,ha tényleg akarna valamit szerintem...
2010. nov. 19. 15:57
 4/7 A kérdező kommentje:

nem kaptam fel a vizet :)

nem tudom, az a baj, hogy ő nem olyan kezdeményező típus :S

2010. nov. 19. 16:00
 5/7 anonim válasza:
Ja,akkor félreértettem,bocsi :).Hát én tényleg nem értem a srácot,majdcsak kialakul vmi..remélhetőleg.
2010. nov. 19. 16:01
 6/7 A kérdező kommentje:

semmi gond :)

én is remélem. egy időbe mindig rám írt csak aztán volt egy kis kavar, mert a haverjának bejövök és ők ezért összevesztek, akkor a srácnak lett egy 'alibi csaja', akit dobott is mikor kibékültek, és azóta csak ilyen finoman próbálkozik. viszont legjobb lány barátja pontosan ismeri és gondolom tudta, hogy nem fogja elküldeni a sunyiba ha lekapja. :/

2010. nov. 19. 16:38
 7/7 A kérdező kommentje:
Na hát ez megoldódott, mert a srác dobta.
2010. nov. 21. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!