Rendbe lehet ezt még hozni, vagy ezzel már mindent elrontottam? Teljesen tanácstalan vagyok?
Reggeli 1 pohár tej, egy teljes kirőlésű kifl, volt rajta lennam azt megkentem margarinnal vékonyan+2 szelet csirkemell sona, 1 fek kisebb hagyam és 6 szelet kígyóuborka
tízórai 1 narancs
na és az ebéd? 1 tányér húsleves, kevés tészta 1-1 fehér és sárgarépa, 1 norbi update buci+ 3 szelet rántott csirkemell+10-12 szelet uborka ez úgy 12 felé
2 óra felé egy kisebb alma
+kor meg egy pohár zöld tea +fél citrom
nagyon elrontottam az ebéddel
Ez kérlek egy NORMÁLIS ebéd volt, de úgysem hiszem el... Koplalj csak.
Mivel van gondod? Az uborkával? 10 kcal/100 gramm.
A reggeli sonkával? Az a a legjobb hús fogyókúrához.
A húsleves is kifejezetten jó, a répa meg ZÖLDSÉG ergo nem hizlal.
A norbi buci ha jólesett hát istenem, de az is rohadtul belefér, estére is simán megehetnél egyet.
A csirkemell is az egyike a legsoványabb húsoknak, jó hogy nem rántva, de gondolom nem tocsogott az olajban, ha meg igen, akkor sem volt egy szelet több 200 kcalnál.
Összességében ez a nap lehetett egy 110-1200 kcal, ami a normál mennyiségnél jóval alacsonyabb. Tessék szépen normálisan enni!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!