Most mindent elrontottam? : /// olvasd el, légyszi.
Szóval. :D a hétvégén apu keresztszüleinél aludtunk vidéken. És háát ők nem tudják hogy én fogyókúrázom és mindenfélét sütöttek meg olyan ebéd volt h jaaaajj. :D és gondoltam h most lazithatok kétnapig nem lesz gond...de vissza gondolva...tényleg nem gond?? holnaptól vissza állok, csk most picit sz4r érzésem van e-miatt. Amúúgy márcsak súlyt tartok mert elértem a kivánt testsúlyt nade azért ez nem annak mondható volt...Most milesz? :DDDD
ui. olyan rosszul vagyok a sok evéstől h hányni tudnék. :S
ha súlyt tartasz akkor felesleges aggódnod 1-2 ilyen nap miatt. Vagy hogy tervezted, életed végéig nem eszel 1x sem így, pl. szülinap, karácsony, húsvét sem?
szerintem a súlytartás pont arról szól, hogy mivel az év napjainak 90%-ban odafigyelsz a helyes étkezésre, a maradék 10%-ban nem fogsz elhízni a zabálástól meg a szemét kajáktól.
teljesen igaza van az elsőnek.
ne aggódj:)
egészségedre:)
Na és? Egészségedre!
Nekem jövőhét szombaton lesz ereszd el a hajam. De olyan hogy azt eszek és annyit amennyit akarok bármilyen korlát nélkül.Ha 2kiló tömény zsírszalonnát kívánok majd akkor azt:) Mááár alig várom:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!