Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mindent elrontottam? Mit...

Mindent elrontottam? Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

Már 1 hónapja tornáztam napi 40 percet Rubint Réka DVD-kre, mellette figyeltem arra, hogy miket ettem! Azután valami történt és kihagytam egy egész heti tornát...az étkezésre viszont figyeltem! Észbe is kaptam utána és napi 60 percet tornáztam, has, fenék felsőtest 20 percet, ezután még 500-at tapostam stepperen! Heti 5x!!! Szépen mentek le a centik... Erre most megint jött egy agyi defektus, és nem csak nem tornáztam, de mindenféle sz.rt össze ettem!!! Ezzel mindent elrontottam???? Most hízni fogok? Persze ma már megint tornáztam, újra a napi 60 perc Réka + 500 stepperhez akarok visszatérni (ma csak 20 perc volt). Ha tovább folytatom még jóvá tehetem??? Hatásos ez a torna?

Az még a problémám, hogy nem tudok inni eleget, fél liter naponta a max... :S

Most akarok rendel ni hoodia kapszulát, hogy elvegye az étvágyam és ne essek bele megint ilyen 1 hetes zabálásba!!!

Mit tanácsoltok???

A 2 torna mentes héttel együtt most tartok a 2. hónapnál lassan... eddig kar: -1 cm, derék: -3, csípő: -2cm, fenék:-3 cm, és comb: -2 cm!! (a zabálós hét első napján mértem)

L/166/76

2011. márc. 17. 19:02
 1/5 anonim ***** válasza:

:S :S TE NORMÁLIS VAGY?

Az étvágy egészséges és kell... nehogymár elvegye az eszed a hülye fogyókúra!!!! :S AKARATERŐ kell és nem tabletták meg önsanyargatás! olyan meg nincs,hogy nem tudsz inni,akkor igyál gyümölcsteákat... :S :S Sokkoló ilyesmiket olvasni,hogy valaki ilyen megszállottan sanyargassa magát...

2011. márc. 17. 19:10
 2/5 anonim válasza:
Én az ivás miatt jobban aggódnék.Nagyon keveset iszol,igyál rendesen, ha nem akarsz folyton kimerült lenni vagy állandó fejfájással küszködni.Szoktasd magad hozzá,hogy legalább minden étkezés után igyál 2-3 deci vizet vagy teát, ha nem vagy szomjas akkor is.Torna miatt ennél többet is kellene inni,de kezdetnek 1-1,5 liter is haladás.
2011. márc. 17. 19:15
 3/5 anonim ***** válasza:
Ne dobj ki pénzt ilyen tablettákra.Viszont rengeteget mozogsz, ami egyértelműen jó, de szerintem elég lenne heti 3-4x is tornázni, nem kell minden nap.Amúgy nem lehet, hogy azért jött rád ilyen evésroham, mert keveset ettél?Ha nem, akkor nem tudom mitől, mert nekem olyankor jön rám, amikor kevesebbet eszek egy ideig.Ezért sem szabad koplalni.Ha meg nem koplalsz, akkor bocsi.Ja és én ugyanígy voltam, mint te.Alig bírtam inni, de aztán valahogy elkezdtem magam hozzászoktatni a sok folyadékhoz, és ma már ott tartok, hogy 3 litert simán meg tudok inni, és ha mondjuk reggel nem ittam, nagyon szomjas leszek pár óra múlva.Korábban viszont volt, hogy estig nem ittam.Te is próbáld meg fokozatosan hozzászoktatni magad a sok folyadékhoz, főleg ha ennyit mozogsz, mert akkor még több folyadékra van szükséged.
2011. márc. 17. 19:22
 4/5 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

Nem koplaltam, nem éheztem, mindig teljesen jól voltam napi 5x ettem...most ezt a hetet a páromnál töltöttem és ő sajnos rá tud beszélni a bűnözésre...2 nap után már úgy voltam vele, hogy csak jöjjön... :S

2011. márc. 17. 19:29
 5/5 A kérdező kommentje:
19:15-ös: Sosem vagyok kimerült, se fáradt...a fejem is csak akkor fáj ha még a fél literről is megfeledkezem!
2011. márc. 17. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!