Mit gondoltok erről a diétáról?
A pasim csinálja és két hét alatt 6 kilót fogyott, láthatólag zsírból (is). A lényege, hogy reggelizni mindig ébredés után kell rögtön, és fehérjét. Az tökmindegy, hogy hányszor eszik egy nap, de nem ehet kenyeret, tejtermékeket (kivéve cottage cheese), gyümölcsöt, rizst, krumplit, semmilyen gabonaszármazékot (kivéve kukorica). Minden mást igen, a szíros dolgokkal nincs baj eszerint, és van egy héten egy nap, amikor bármit ehet lehetőleg nagy mennyiségben. Ilyenkorra kifejezetten ajánlja a diéta, hogy egye magát halálra junk foodból meg édességből.
Sportolnia nem kell.
Egyébként ebben a könyvben van leírva részletesen, de szerintem magyarul nem jelent meg: [link]
Elég újhullámos, de jó, a leptinrezisztencia ellen ajánlják, lásd paleo.
Én bírom!
Ne csüggedj, 2 választása van:
a) lefogyott, abbahagyja, visszahízza
b) belebetegszik
Ezt irigyled tőle?
Ha a férjem csinálná, baromira ki lennék akadva és el lennék keseredve, ugyanis nekem egy egészséges férfira van szükségem és hosszú távon.
Utolsó, én is nagyjából azt sejtem amit te, csak nem tudom megindokolni normálisan. De látod, az első néhány válaszoló szerint meg jó. Ez nem az a klasszikus koplalós diéta, hiszen kb. annyit eszik, amennyit akar, és ehet zsíros dolgokat is.
Meg igazából mindent bevisz amire szüksége van szerintem.
Nem tudom mit gondoljak róla, többször mondtam neki, hogy az eredményt majd jövőre ugyanekkor hasonlítsuk össze, de azért mostmár kicsit rossz érzés, hogy ő ilyen szépen halad, én meg nem.
És Tim Ferriss azt ígéri, hogyha ebből néhány apróságot betart utána is (pl. full fehérje reggeli) akkor a jojó sem fenyeget.
Azt azért hozzá kell tenni, hogy a csávó testépítő (és van egy cége, ami táplálékkiegészítőknek szánt táplálékkiegészítőket gyárt) és saját magán kísérletezte ki ezt az egészet úgy, hogy folyamatos vérkép ellenőrzés meg minden volt mellette.
Hát nekem ez elég furcsa..
Kezdjük ott hogy az itt tiltott kaják pont hogy az egészséges táplálkozás alapkövei.. én is férfi vagyok jelenleg én is diétázok, csak már inkább szálkásítok a felesleget már nagyjából leadtam. Én pont azokat eszem amik itt tiltva vannak. csak számolom hogy mennyit( diéta alatt muszáj ha komoly eredményeket akar az ember) és mellette sokat sportolok.. véleményem szerint az nem elhagyható egy sikeres diétához ha hosszútávú eredményeket akar az ember tehát tartsa az elért eredményt.
0 sport és zsíros kaják evése, a hagyományosan egészséges szénhidrátok helyett.. hát nem tudom.. annak a 6 kilónak sejtésem szerint jó része víz és izom nem zsír.. ez majdnem biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!