Most mindent elrontottam?
Fogyókúrázom úgy fél éve, eddig minusz 10 kilo lett az eredménye, még van hátra minusz 10. De ma nagyon bezabáltam, reggelire ettem két tökmagvas kenyeret+hozzá sonka+paradicsom+1pohár tej és egy pohár ivójughurt
tízóraira ettem 3 barackot és sajnos az ebéd amivel itt nagy bajba lettem 1tál gulyásleves+hozzá egy 2 szelet tökmagvas kenyér, kukoricás-majonéz saláta úgy egy 5-6 nagy kanállal
és utána még 10 db málnás lekváros sütemény ilyen hájas féleség
teljesen elvagyok keseredve, úgy érzem h mindent elrontottam
ma már nem eszek semmit csak iszok
minden visszfaog most jönni?
vagy ez kb úgy lehet már 5000körüi kalória?
köszönöm a normális válaszokat
Most komolyan az a kérdésed, hogy 1 kajától visszahizol-e 10 kg-ot?!
A fogyókúrázóknak kicsit be szokott szükülni a tudatállapotuk, Veled is ez történt. Gondold végig logikusan, és rá fogsz jönni, hogy semmi nagyobb probléma nem történt, holnaptól folytatod a fogyót.
attól függ, milyen diétát folytatsz, mert ha egész eddig nem ettél semmit, akkor annyira lesassult az anygcseréd, és beállt a szervezeted "vészhelyzet"üzemmódba, akkor súlyos leet ehy ilyen "nagy zabálás" is. ugyanis ez azt jelentené, hogy az alacsony kalóriabevitel miatt a szervezeted mined apró energiát egyből elraktároz, és ilyenkor egy nagy zabálás rád pakolhat rendesen.
persze ez nam ezt jeleni, hogy egyből elhízol.
légyerős és folytatsd a diétát, még akkor is ha azt gondolod, hogy már mindegy.
Mi történik veletek, már 2 napja mindenki folyamatosan " elrontja " az egészet, tömegkárosulás juliús végén xDDD
Viccet félretéve, EGYETLEN alkalomtól nem lesz semmi bajod. Az ilyen kihágásokat jótékony hatásúnak is véli sok szakértő, mivel ezzel jelzed a testednek, hogy nem egy lakatlan szigeten vagy ahol éhezel és szükséges a raktározás, hanem csak diétásabban étkezel. Namostmár, amikor eféle kihágásokat követünk el, akkor az anyagcsere állitólag javul, mivel végre egy kis önfeledt kajálás, ami a testednek kell időnként. Tehát semmi pánik, valószinűleg jó is volt egy kis bűnözés.
Ami a kilókat illeti: nyugi, mert 1 kiló zsirt biztos nem fogsz hizni ettől, ha súlyosabb vagy 1-2 kilóval akkor az TUTI, hogy csak viz, nincs miért aggódnod. Tudom, hogy sok embernek értelmetlen azt mondani, hogy " örülj,legalább egy jót kajáltál ", de mindenkinek lehet olyat mondani, hogy megörtént, elmúlt és kész ! " Boritsunk fákat a múltra ", mert a jelen a jövendő jövő, erre kell most összpontositani. Ez a kihágás szolgáljon példaként legközelebb, amikor csábitásba esnél. Gondolj arra, hogy még nem történt meg a nagy bűnözés, de már nagyon közel állsz hozzá. Mit üzennél az akkori önmagadnak ? Milyen gondolatok segitettek volna neked, hogy ne tedd meg azt, amit később megbántál ? A múlton nem tudsz változtatni, de következő alkalommal ezeket a gondolatokat elő kell szedni és meglátod milyen hasznosak lesznek ! Egyszer mindenkivel előfordul a baj, de a lényeg az, hogy mit tanultunk belőle !
Tudod az idézetet : " Mindenkivel előfordulnak balesetek. A győzteseket azt különbözteti meg a vesztesektől, hogy az előbbiek feldolgozzák az esetet és a javukra forditják a szerzett tapasztalatokat, ez az egyetlen dolog ami meghatározza, hogy egy ember melyik csoportba tartozik. "
köszönöm szépen a válaszokat
utlsók között volt aki írta h sportolj és akkor nem leszel beszarva-nos mindennap sporlotlok,
fél óta futás, 2 óra szobabicgli, és utána még sjaát tornák..
csak tudod 165 centi vagyok és még mindig 65 kilo (75ről kezdtem) 50-55 akaroklenni, és nehéz elérni
az életmódváltásról meg annyit, hogy úgy csináltam h napi 5 kis étkezés, reggel szénhidrát+zöldség-gyümölcs
ebéd: leves, főttétel vacsora meg csak fehérje és zöldség
uzsi, tízórai tejtermék, mellette 3-4 lietr víz, tea, zöld tea
de sztem ez a mai kajáláosm volt 5000kcal
de köszönöm a segítségeteket nem nem fogom ababhgynai folytatni fogom,még sok van rajtam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!