Tényleg elrontottam és rosszabbul nézek ki? Mutatok KÉPET a fogyásomról.
Egy másik kategóriában (más tanácsot kértem) valaki azt írta, hogy a diéta előtt sokkal jobban néztem ki, és hogy csak izmot adtam le, zsírt nem. Ti is így gondoljátok? Én jobban meg vagyok magammal elégedve.
Diéta előtt:
2 héttel később:
látszik, hogy leadtam vmennyit?
Látszik, igen! Ügyes vagy! Én is fogyózni akarok, de sosem sikerül betartanom! Amúgy szerintem jobban nézel ki, és már nem is kell sokat fogynod szerintem. Ha megtartod a mostani testsúlyod, szerintem az is már jó. Nem kell mindenkinek ilyen vékonynak lennie, mint ezek a sztárok/modellek:
Talán egy kicsit sportolni lehet, hogy a testzsír százalékod lejjebb menjen, de ha nem sportolsz, akkor is szerintem rendben vagy!
Én azon kívül, hogy a melled kisebb lett, semmi változást nem látok.
De amúgy ezen az oldalon mindenki mindenkiről azt feltételezi alapvetően, hogy egy hülye fogyatékos idióta, aki nem ért semmihez és egész nap zabál és lusta mozogni és ezért csak izomból / vízből fogy :-) Ne is lepődj meg rajta.
2,5 kg ment le. nem tudom, hogy bonthattam izmot, mivel heti 3 súlyzós edzést csináltam, ettem a túrót, csirkemellet, fehérjeturmixot...
nem értem, hogy láthatja valaki szebbnek az első képet. Inkább legyen kisebb mellem, de basszus 2 héttel ezelőtt olyan úszógumi lógott a bugyimra, hogy sírtam mikor ránéztem. A boltban a 33-as nadrág kínkeservesen jött csak fel rám. A hasamról ne is beszéljünk, úgy néztem ki, mint egy kismama...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!