Tényleg elrontottam és rosszabbul nézek ki? Mutatok
KÉPET a fogyásomról.
Figyelt kérdés
Egy másik kategóriában (más tanácsot kértem) valaki azt írta, hogy a diéta előtt sokkal jobban néztem ki, és hogy csak izmot adtam le, zsírt nem. Ti is így gondoljátok? Én jobban meg vagyok magammal elégedve.
nem értem, hogy lehet valami szép, ami hájas és lelóg oldalra? :'(
2011. szept. 4. 15:08
12/22 bix válasza:
fenekednél és a combodnál azért látszik hogy fogytál. még elég magas a tzs% hogy innen megállapítható legyen mennyire lennél jó 5 kiló múlva. az említett területek viszont jelentősen szebbek lettek
2011. szept. 4. 15:17
13/22 A kérdező kommentje:
ha ilyen étrend mellett többet mozognék, csökkene a testzsír%?
most úgy csinálom, hogy aerob (futás), súlyzós (guggolás, kitörés, súlyzózás, fekvőtámasz, hasprés), pihenőnap, ezek ismétlődnek.
Vagy az intervallum futás segítene?
2011. szept. 4. 15:26
14/22 anonim válasza:
Szerintem is a második jobb:) a lényeg az, hogy te hogy érzed magad jobban. Én is miután fogytam, jóval kisebb lett a mellem, de a többi részem is, erre volt aki leszólt, hogy miért tettem ezt magammal, h eltüntettem a melleimet. Engem is sokkal kevésbé érdekelt a mellem, mint az hogy keskenyebb lett a csípőmön, és kisebb a hasam:) úgy hogy ne törődj mással, csak ügyesen:)
2011. szept. 4. 15:29
15/22 bix válasza:
időben mennyi az a futás? ha megy már 1 üra körül akkor lehet érdemes intervallumozni, addig azért általában fölösleges, túl hamar elhalsz. csak így tobább:)
2011. szept. 4. 16:56
16/22 A kérdező kommentje:
a szigetkört 36 perc alatt futom le (kezdetben 55 volt) talán számít, hogy térdműtétből vagyok felépülőben. Simán bírok 1 órát is futni, mert a 36 perc nálam a kényelmes tempó, de most első sorban azon vagyok, hogy 30 alá behozzam az eredményt.
2011. szept. 4. 17:09
17/22 anonim válasza:
Nem, sokkal jobban nézel ki most :)
Ha te jobban érzed magad a bőrödben, az számít:)
A többiek mondhatják irigységből is, vagy nekik szimplán nem tetszik, ennyi.
Ne foglalkozz velük, szerintem csinibb vagy ;)
2011. szept. 4. 18:30
18/22 bix válasza:
ha valóban izmot dobtál volna le akkor az edzésteljesítményed jelentősen megsínyli azt. itt ez nem áll meg, így teljesen biztos hogy a lábadban legalább nincs ilyen gond:D a felsőtest más kérdés, de az nem igazán élvez prioritást a nőknél. jó a cél, növeld az intenzitást ahogy megy, de a térdedre azért vigyázz ilyen esetben, ha a dokik szerint minden ok akkor teljes gőz:D bár nincs arcod a képeken de ha találkozol a szigeten egy 2 méteres "get big or die" feliratú pólóban fehér fülessel akkor integess:D sok sikert és kitartást:D
2011. szept. 4. 19:37
19/22 A kérdező kommentje:
onnan jöttem, de nem láttam :D gondolom valahol az Árpád híd táján fénysebességgel kielőzött azért nem vettem észre :D:D
köszi a tanácsokat és a bíztatást :)
2011. szept. 4. 21:39
20/22 A kérdező kommentje:
egyébként most jut eszembe, a diétám mottója a "look good or die" (lifetilt után szabadon) na de én még nem vetemedtem arra, hogy kiírjam egy pólóra, mert a "nemvagyokdagicsakerőscsontozatú-genetikailagvagyokilyen" csajszik lerúgnának a villamosról :D:D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!