Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben az esetben kinek van igaza? Nagyon elrontottam azzal, hogy a munkájáról így beszéltem?
Sajnálom, hogy úgy döntöttél ide írod ki a problémádat, mert itt semmilyen együttérzésben nem fogsz részesülni. Javaslom inkább menj el a barátaiddal a hétvégén valahová beülni és beszélgetni, ott legalább lesz ember, aki a te nézőpontodat is meghallgatja és veled is képes lesz együttérezni, empatikus lenni, nem csak a barátnőddel.
A gyakorikerdesek.hu-t a tömegek nem arra használják, hogy empatikusan úgy válaszoljanak a kérdezőknek, mintha a legjobb barátjuk fordulna hozzájuk segítséggel, hanem hogy kioktassanak, fölényeskedjenek, odamondjanak. Valódi empátiát csak azokkal tudnak érezni, akiknek az élethelyzete vagy a háttere nagyon hasonlít az övékhez.
A sajátomra reagálva:
Azt akartam kifejteni, hogy nem lehet, amiatt vagytok ennyire feszültek, mert semmi más programotok nincsen, meg nem mozdultok ki? Ha minden napotok így telik, meg egy fél órátok sincsen magatokra, persze, hogy feszültek lesztek és hazaérve az ordítozás lesz az első.
1. A home office is munka. Én is sok éve így dolgozom, baromira kiakadnék, ha a férjem úgy állna ehhez, hogy akkor neki semmi dolga a háztartással, mert én úgyis itthon vagyok. Itthon, ja, ülök a laptop előtt és melózok, rohadtul nem fér bele, hogy 3 fogásos vacsorával készüljek, meg csillivillire suvickoljak mindent.
2. Külön gáz, hogy azon álltál neki hisztikézni, hogy nincs kaja. Miért is lenne kötelessége a szintén dolgozó párodnak főzni rád?
Azért nagyon trágya a viselkedésed, mert tipikusan azt a proli hozzáállást nyomod, hogy a szellemi munka nem is munka, aki otthonról dolgozik, az nem dolgozik. Hát képzeld, de. A szellemi munkában is el lehet fáradni, nem is akárhogyan. Teljesen érthető, ha 8 óra után neki ugyanannyira nincs kedve elmosogatni vagy főzni, mint neked, ugyanis ő is dolgozott. Akkor is, ha nem szart lapátolt, hanem a gép előtt ült.
És igen, nagyon elrontottad, a csajod viselkedéséből én azt érzem, hogy jelenleg nem biztos benne, hogy hosszútávra tervez veled. Szóval ha te szeretnéd megtartani, akkor rohadt gyorsan változtass a viselkedéseden.
"meg rá is mondtam egy-két dolgot amit megbántam"
Miket mondtál rá, amit megbántál, és miket mondtál a munkájára?
És ennek van nője!!!
Más meg verheti a paplan alatt. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!