Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ebben az esetben kinek van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebben az esetben kinek van igaza? Nagyon elrontottam azzal, hogy a munkájáról így beszéltem?

Figyelt kérdés
Én fizikai munkát végzek, barátnőm pedig home officeban dolgozik. Most lényegtelen mi a munkája, a lényeg az, hogy nagyon szereti és mióta megismerkedtünk sokszor mesél róla hogy miket csinált, milyen új projektekben vett részt, kikkel volt meetingen stb. Két hónapja költöztünk össze, és szégyen vagy nem kimondani, de engem nagyon zavar hogy a barátnőm egész nap otthon van. Reggel mikor elmegyek otthonról fél hétkor, még alszik, délután mikor haza érek már nem dolgozik. Mindig is tudtam, hogy home officeban van, de még nem költöztünk össze egyáltalán nem zavart,most viszont már igen és többször is összekaptunk már emiatt. Szerintem neki több ideje lenne háztartást vezetni mivel otthon van, nekem pedig már munka után sokszor nincs kedvem porszívózni, teregetni meg stb. Nem az van hogy ezeket nem csinálja meg általában, de van olyan, hogy engem kér meg 8 óra után ezekre, mikor alig várom hogy haza érjek, egyek és pihenjek. Legutóbb azon vesztünk össze nagyon, hogy mikor haza értem megkérdeztem van e valami kaja. Ő azt mondta, hogy van még leves vagy ha akarok rendelhetünk valamit. Én ezen egy kicsit jobban felhúztam magam a kelleténél és elég csúnya szavakkal illettem a munkáját, a home officet meg rá is mondtam egy-két dolgot amit megbántam. Ő ezen felhúzta magát, elment a nővéréhez és nála volt 2 napig. Két hete jött vissza, látszólag megbeszéltünk mindent de teljesen máshogy viselkedik. Ilyeneket mond a barátnőjének a telefonba, hogy "lakva ismerszik meg az ember" meg mikor felhoztam, hogy kéne egy kutya, azt mondta, hogy "az kéne még ide, majd azután is én takarítanék". Illetve már a munkát sem hozza fel, nem beszél róla annyit mint azelőtt. Pl.az egyik barátnőjétől tudom csak, hogy befejezett egy nagyobb projektet amiről már rég beszél és ezért mentek el ketten iszogatni.(holott úgy volt, hogy ha befejezi ezt a projektet, akkor ketten megyünk el ünnepelni valahova)
2022. febr. 1. 15:29
1 2 3 4 5 6
 11/52 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem ez troll kérdés, mert ekkora hülye nem létezik.
2022. febr. 1. 16:14
 12/52 anonim ***** válasza:
5%

Sajnálom, hogy úgy döntöttél ide írod ki a problémádat, mert itt semmilyen együttérzésben nem fogsz részesülni. Javaslom inkább menj el a barátaiddal a hétvégén valahová beülni és beszélgetni, ott legalább lesz ember, aki a te nézőpontodat is meghallgatja és veled is képes lesz együttérezni, empatikus lenni, nem csak a barátnőddel.

A gyakorikerdesek.hu-t a tömegek nem arra használják, hogy empatikusan úgy válaszoljanak a kérdezőknek, mintha a legjobb barátjuk fordulna hozzájuk segítséggel, hanem hogy kioktassanak, fölényeskedjenek, odamondjanak. Valódi empátiát csak azokkal tudnak érezni, akiknek az élethelyzete vagy a háttere nagyon hasonlít az övékhez.

2022. febr. 1. 16:18
 13/52 anonim ***** válasza:
97%
#12 ha o a parja irant nem tud empatikus lenni, akkor idegenek vele miert legyenek?
2022. febr. 1. 16:22
 14/52 anonim ***** válasza:
81%

A sajátomra reagálva:

Azt akartam kifejteni, hogy nem lehet, amiatt vagytok ennyire feszültek, mert semmi más programotok nincsen, meg nem mozdultok ki? Ha minden napotok így telik, meg egy fél órátok sincsen magatokra, persze, hogy feszültek lesztek és hazaérve az ordítozás lesz az első.

2022. febr. 1. 16:27
 15/52 anonim ***** válasza:
97%

1. A home office is munka. Én is sok éve így dolgozom, baromira kiakadnék, ha a férjem úgy állna ehhez, hogy akkor neki semmi dolga a háztartással, mert én úgyis itthon vagyok. Itthon, ja, ülök a laptop előtt és melózok, rohadtul nem fér bele, hogy 3 fogásos vacsorával készüljek, meg csillivillire suvickoljak mindent.

2. Külön gáz, hogy azon álltál neki hisztikézni, hogy nincs kaja. Miért is lenne kötelessége a szintén dolgozó párodnak főzni rád?

Azért nagyon trágya a viselkedésed, mert tipikusan azt a proli hozzáállást nyomod, hogy a szellemi munka nem is munka, aki otthonról dolgozik, az nem dolgozik. Hát képzeld, de. A szellemi munkában is el lehet fáradni, nem is akárhogyan. Teljesen érthető, ha 8 óra után neki ugyanannyira nincs kedve elmosogatni vagy főzni, mint neked, ugyanis ő is dolgozott. Akkor is, ha nem szart lapátolt, hanem a gép előtt ült.

És igen, nagyon elrontottad, a csajod viselkedéséből én azt érzem, hogy jelenleg nem biztos benne, hogy hosszútávra tervez veled. Szóval ha te szeretnéd megtartani, akkor rohadt gyorsan változtass a viselkedéseden.

2022. febr. 1. 16:30
 16/52 anonim ***** válasza:
100%

"meg rá is mondtam egy-két dolgot amit megbántam"

Miket mondtál rá, amit megbántál, és miket mondtál a munkájára?

2022. febr. 1. 16:31
 17/52 anonim ***** válasza:
95%
12-esnek úgy általában igaza van. Én már rég nem írok ide ki kérdést, mert bármit kérdeztem, a legártatlanabb kérdést is, lehurrogtak. De ebben az esetben azért tényleg önkritikát kéne gyakorolnod.
2022. febr. 1. 16:32
 18/52 anonim ***** válasza:
26%

És ennek van nője!!!

Más meg verheti a paplan alatt. :(

2022. febr. 1. 16:33
 19/52 anonim ***** válasza:
28%
Közös kasszán vagytok?
2022. febr. 1. 16:36
 20/52 anonim ***** válasza:
100%
Otthon van, de dolgozik. Munkaidőben nem fog sem takarítani, sem főzni.
2022. febr. 1. 16:39
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!