Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon elrontottam. Mit tegyek most?

Figyelt kérdés

A barátommal másfél éve vagyunk együtt, együtt élünk. Én mindig is féltékeny típus voltam, ami őt kiakasztja. Végülis okom nem nagyon volt a féltékenységre soha, hűséges ember. Csak van egy lány barátja, akinek eléggé unszimpatikus vagyok, fogalmam sincs miért, igazából soha sem találkoztam még vele, sosem beszéltem vele.

Páromat kérdeztem már sokszor róla, azt mondta, hogy már 10 éve ismerik egymást, csak barátok, nem is tudna vele elképzelni kapcsolatot mert egyáltalán nem az esete se kívül se belül. A lány eléggé elhízott és gyerekes is párom elmondása szerint. Azt mondja olyan mintha egy fiú haver lenne, soha nem is történt köztük semmi romantikus a 10 év alatt. Régebben a barátom mindig átment hozzájuk enni, filmezni, stb. Mióta összejöttünk azóta egyre jobban ritkult köztük a beszélgetés, és nagyon van egy olyan érzésem, hogy ez a csaj féltékeny rám és szívesen lenne a helyemben. Múltkor olyat írt a barátomnak: "most, hogy kapcsolatban vagy el fogsz felejteni engem" egy kacagós emojival a végén... ezért gondolom, hogy nem vagyok neki valami szimpi, szerintem legszívesebben szétválasztana minket a barátommal. Szóval ezzel a lánnyal már régóta nem beszéltek, de a lány írt a barátomnak tegnap, hogy segítsen neki az angolban. Elég hideg stílusban írta, mint akit zavarna, hogy a barátom kapcsolatban van...

Ma kérdeztem a barátomat megint, hogy biztos nem akar-e ez a nő valamit tőle... Szóval féltékeny voltam megint.

És ezért a barátom letiltott engem minden létező közösségi oldalról, számomat is, azt mondta, hogy nem szeret, stb... és nem is jött haza munkából, hanem mondta, hogy elmegy a nőnek a házába aztán pedig az anyja házában fog aludni...

Nem tudom mi tévő legyek. Nagyon nem akartam ezt. Nagyon szeretem a barátomat, bármit megtennék érte, jobban szeretem mint bárkit/bármit valaha. Mióta ez történt azóta egyfolytában sírok, nem tudok megnyugodni és öngyilkos akarok lenni. Nem akarok nélküle élni és az életemet adnám érte. Nem gondoltam, hogy ennyire kiakasztja egy féltékeny kérdés. Csak tudni akartam az igazat, hogy mégis mi baja ennek a lánynak velem, vagy a kapcsolatunkkal. Erre a párom jóformán szakított velem.

Nagyon szeretném, ha legalább visszajönne a házba, hogy megbeszéljük legalább, hogyan tovább, ha már nem akar velem lenni. Egyszer sikerült felhívnom azóta, de azt mondta, hogy nem akar látni többet, és addig nem fog velem beszélni többet amíg el nem megyek a házból, mert elege van a féltékenységemből. Meg lehordott mindennek, nagyon csúnya dolgoknak nevezett engem.

Nagyon szeretném, ha legalább annyira visszajönne, hogy megbeszéljük. Mit tegyek? A számom már nincs letiltva neki. Mit mondjak neki? Valaki segítsen mert tényleg úgy érzem, hogy meg akarom ölni magam, nem akarok ezzel a tudattal élni, de ezt nem tudja senki, hogy ilyen szándékaim vannak, ő sem.

Nagyon szeretem, valahogy rá akarom venni, hogy visszajöjjön a házba, de hiába könyörögtem, zokogok órák óta, azt mondja, hogy nem akar látni és nem hiszi el, hogy nem fogom megint a féltékenységgel idegesíteni.

Tudom, ha szakítanom kell vele akkor öngyilkos leszek. Amúgy is munkanélküli vagyok most és pénzem sincs, ő az életem egyetlen értelme, de így nem akarok élni nélküle. Valamit kérlek mondjatok, hogyan vegyem rá, hogy beszéljük meg.

2021. máj. 18. 00:36
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
87%
Tipikus hisztigép vagy. Kontrolláló, manipuláló, érzelmi zsaroló. Pont jól teszi a párod, ha lelép. Még olvasni is irritáló volt
2021. máj. 18. 00:49
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Úristen neked óriási bajok vannak a fejedben. Öngyilkossággal fenyegetőzöl. A barátod gondolom azért dobott, mert nem ez volt az első húzásod, gondolom heti szinten kiakasztod és most lett elege. A másik csaj meg nem a kapcsolatotokra volt féltékeny csak úgy megjegyzem, hanem szimplán a barátságukat féltette, mert miattad kevesebbet tudtak találkozni. Nem te voltál unszimpatikus neki, ezt is csak beképzeled, hanem az új helyzettel kellett megbarátkoznia, hogy a haverjának barátnője van és a csaj - pláne ha ilyen hisztigép - lesz a prioritás.
2021. máj. 18. 02:03
 3/13 anonim ***** válasza:
98%
A kapcsolatodnak vége, látni sem akkar. Tényleg gondok vannak nálad, keress fel egy pszichológust minnél előbb, segíteni fog. Ha nincs pénzed továbblépni, javaslom költözz a szüleidhez ideiglenesen és keress munkát. A szakításból pedig vond le a tanulságot.
2021. máj. 18. 03:29
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Beteg vagy, kérdező. Azonnal keress fel egy pszichológust, mielőtt hülyeséget csinálsz. Most biztos nem így érzed, de rajtad kívül sokakkal szakítottak már, mégis túlélték.

Elüldözted a barátodat is. Semmi garancia nincs arra, hogy nem fogod megint ezt a hibát elkövetni, ha nem kezelteted magad vagy orvossal, vagy kőkemény szembenézéssel. De nálad sanszos, hogy csak szakember tudja kibogozni azirányító, zavaros viselkedészavart.

2021. máj. 18. 08:08
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

" A lány eléggé elhízott és gyerekes is párom elmondása szerint. "

Ugye tudod, hogy elég csúnya dolog, ha valaki így beszél a barátairól? Miért bartátkozik vele, ha ennyire gyerekesnek, éretlennek tartja? Értelme sincs.

"most, hogy kapcsolatban vagy el fogsz felejteni engem"

Sok ember szinte megfeledkezik a barátairól, ahogy belép egy új párkapcsolatba. Erre is érthette a lány. Nem biztos, hogy össze akar vele jönni.

"nem akar látni és nem hiszi el, hogy nem fogom megint a féltékenységgel idegesíteni."

Ne haragudj, de ez tök jogos. Idegtépő, ha a párod folyton gyanúsítgat, főleg akkor, ha okot sem adtál rá. Nekem ismerkedési időszak alatt volt ilyen, még csak ismerkedtem a pasival, és ahányszor felszálltam a buszra a randik után, mindig megjegyezte, hogy "és nem megcsalni!" Na, pár randi után már NEM mentem el találkozni vele, mert kvázi egy ribizlinek nézett, aki még a tömegközlekedésen is egy másik pasi ölébe ül bele.

"Amúgy is munkanélküli vagyok most és pénzem sincs, ő az életem egyetlen értelme, de így nem akarok élni nélküle. "

Ezt verd ki a fejedből, kérlek! Sosem lehet kizárólag egy másik ember az életed értelme. Jó dolog a szerelem és a párkapcsolat, DE az ember életének úgy is értékesnek kell lennie, hogy épp szingli. Hidd el, ha rendbeteszed SAJÁT MAGAD, akkor a kapcsolataidban sem leszel már ilyen féltékeny. Hiszen a féltékeny sokszor az önbizalomhiányból fakad.

2021. máj. 18. 08:21
 6/13 tiril ***** válasza:

Szerintem nem csak a féltékenységi rohamaid zavarták hanem az is frusztrálta a párod, hogy nincs se pénzed se munkád és szerintem véglegesen betelt nála a pohár, bár nem is csodálom.

Az előttem levő hozzászólok közül az összesnek igaza van és hasznos dolgokat írtak.

2021. máj. 18. 10:32
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Beszarok, mint valami gimis dráma.
2021. máj. 18. 11:56
 8/13 anonim ***** válasza:
80%

7 Tudod az a durva, hogy ezt simán megjátszák felnőttek is. harminc-negyven évesek is.

Ha már itt öngyilkosságról ír, mivel zsarolhatta a párját eddig

2021. máj. 18. 13:28
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

#8 sajnos tudom. Néha letépném az arcom.

Nem akarok offolni, sorry, de erre úgyis hiába írnánk, hogy szedd össze (és kezeltesd) magad, mintha a falnak mondanánk...

2021. máj. 18. 13:36
 10/13 anonim ***** válasza:
80%

Nem is fogod tudni elérni. Ilyen embereknek ez a normális. Gondolom eddigi életében is így ért el dolgokat. Hisztivel, fenyegetőzéssel, érzelmi zsarolással. Neki ez természetes,

Hála Istennek nincs ilyenhez most közöm

2021. máj. 18. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!