Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom elrontotta a születésnapomat és tudja hogy nekem milyen sokat jelen. Mit tegyek? Nm szeret?
mégis, hogy rontotta el? Ha tudja, hogy ez neked fontos, akkor miért, és mivel tett kereszbe? Ez bizony lehet egy jel, hogy már sok vagy neki.
Amúgy hiába kérdezed, hogy -nem szeretsz nyuszifül?..azt fogja mondani, hogy-áááá...dehogynem..
Ne tégy semmit..ha nem érzel szex közben
változást, akkor várj.(feltéve, ha van szex, és mikor, hol)
Megint egy 0 infós kérdés. Mivel rontotta el? Próbálja jóvá tenni? Tudja egyáltalán, hogy elrontotta? Miért gondolod, hogy nem szeret? Kimutatja a szeretetét? Amúgy jól megvagytok? Mióta vagytok együtt? Stb stb.
Szerinted mi ismeretlenek ebből az egy nyavalyás mondatból hogyan mondjuk meg, hogy szeret-e vagy sem?
A kisfiam mondta, még kb tizenkét évesen, hogy a születésnap csak egy évszám, amivel jegyezzük, hogy sikerült életben maradnunk, a névnap meg egy másik ember, egy pápa által összeállított névsor. Tehát semmi jelentősége nincsen. Akinek fontosak vagyunk egész évben legyünk fontosak, akinek nem, annak meg nem.Enni, inni mindig lehet.
Nem tudom, hogy hány éves vagy, de nem tudom, hogy miért vagy annyira oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!