Ha az idegenekkel empatikusak és türelmesek, bármilyen ok miatt. A saját családjukban miért nem tudnak hasonló empátiával és türelemmel jelen lenni?
Metionin +1
Apám volt ilyen, leggyökerebb melósával is megbocsájtó, normális volt. A barátnőim akik nem jártak fel hozzám csak ritkán, mindig röhögtek azon, ha mondtam, hogy baj van az apámmal. Jaj hát milyen jó fj, legalább együtt vannak a szüleid. Két barátnőm látta az igazi énjét, teljesen ledöbbentek.
Rajtunk minden szart levert, lelki terror.
Nem felejtem el, hogy amikor azzal az exemmel találkozott, aki megcsalt és megalázott végig jópofizgatott vele...pedig tudta ki ő.
Ok ez kis dolognak tűnik.
Nekem az volt a csúcs amikor valaki (a szüleimmel egykorú) megjegyezte: milyen jó hogy a te apád legalább nem iszik!
Konkrétan félrenyeltem :D valóban nem iszik, hanem vedel, 16 éves kora óta. Csoda hogy a mája még nem adta be a kulcsot.
Csak azt nem értem, hogy nem veszik észre, hiszen kis helyen laknak, látják naponta jönni-menni a kocsmába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!