Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elrontottam az életem?

Figyelt kérdés

38-at töltöm idén, nő vagyok.

Minden álmom a család volt, gyerekek, de valamit nagyon nem jól csináltam, mert nem lett gyerekem. Érzem, hogy el kell engedjem a dolgot, ezt elrontottam végleg. Nem alszom, nagyon rossz passzban vagyok emiatt. Pszichológushoz járok, valamennyit segít, de jobb lenne hasonló helyzetben lévőkkel beszélgetni. Akár férfi, akár nő.

Aki úgy érzi, kicsúszott az időből, nem egészségügyi okból nem lett gyereke. Kapcsolatban éltem 18 éves koromtól, de egyikükkel sem alakult úgy.

Az első hosszú kapcsolat után bepánikolt, lelépett, a másodikkal anyagilag nem voltunk stabilak, sokáig volt munkanélküli, én meg nem hagytam szrban. A jelenlegivel nem jön össze, de nem is nagyon akarja, nem tesz érte. Én meg nem erőltetem rá senkire.

Csak közben kicsúsztam az időből, míg mindenkivel megértő voltam.

Iszonyatosan érzem magam.

2021. ápr. 13. 12:08
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
88%

Nagyon sajnálom, hogy ilyen elkeseredett vagy.

Esetleg mesterséges megtermékenyítés nem játszik?

2021. ápr. 13. 12:16
 2/23 anonim ***** válasza:
25%

Szia, tudok erről beszélni, de először muszalj megkérdeznem ha volt-e abortuszod? Mert akkor más , ha nem akkor is másabb feldolgozni és azért..

Köszi ha valaszolsz

2021. ápr. 13. 12:16
 3/23 A kérdező kommentje:
Voltunk, de nem szedte be a párom a vitaminokat, míg én komoly hormonokat kaptam, injekció formájában is, úgy, hogy neki rosszak az eredményei. Nem akarja ő igazán sajnos.
2021. ápr. 13. 12:18
 4/23 A kérdező kommentje:

Nem volt, soha nem is voltam terhes, első két kapcsolatban védekeztünk, most meg hiába nem.

Miért fontos?

2021. ápr. 13. 12:19
 5/23 anonim ***** válasza:
100%

38 évesen még van esélyed. Most már 45 évesen is szülnek. DE egyrészt jobban megterheli a szervezetet, másrészt a gyereknevelés is sokkal fárasztóbb lesz.

Ha erre vágysz, mond meg a párodnak. Ha már együtt vagytok több, mint 1 éve, ez a kérés nem lehet váratlan. Amennyiben ő nem partner ebben, mást kell keresned, csak akkor megint vesztesz egy évet.

Egyébként van még egy másik lehetőség, a bérapa.

2021. ápr. 13. 12:20
 6/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem ronrottad el. Iszonyatos sem vagy.
2021. ápr. 13. 12:21
 7/23 anonim ***** válasza:
44%
Igen, én is arra gondoltam, hogy idegen spermát használsz. Mármint írtad, hogy a jelenlegi párod nem akar gyereket. Hát, akkor vásárolj spermát, és a probléma részben megoldódik. Lehet gyereked, ha ez a vágyat :)
2021. ápr. 13. 12:23
 8/23 anonim ***** válasza:
87%

Az esélyeid miatt és a pszichikai hatásai miatt stb.

Akkor semmit sem veszítettel!

Tesóm 40 évesen lett terhes ikrekkel.

38evesen elkezdett párjával minden nap majdnem minden nap futni. A sport termékenyebbe tesz.

Remélem segítettem

2021. ápr. 13. 12:23
 9/23 anonim ***** válasza:
100%
Egy ismerősöm most szült 40 évesen először, még lehet gyereked, ne keseredj el.
2021. ápr. 13. 12:25
 10/23 anonim ***** válasza:
98%

Külsősként, anonimként nekem nagyon megakadt ezen a szemem: “nem szedte a vitamint”, “nem is tett érte/nem is nagyon akarta”

Tudom, kibicnek semmi sem drága- de ha te nagyon családra, gyerekre vágysz ő meg nagyon nem... akkor kellene egy nagy levegős nagy beszélgetés, mert ebben egyetérteni nagyon alap lenne....

Ne a szavait, a tetteit nézd. Mindig!

Bizony, ha akarsz még esélyt a gyerekre és ezzel a csávóval (is) nyilvánvalóan a mismásolás meg az időhúzás megy, akkor el kell döntened: akarsz-e/tudsz-e így élni, feladva az álmodat vagy most azonnal felállsz és keresel olyat, akivel még erre lehet esély.

A sarokban sírdogálás mondjunk pont nem jó semmire. Fontos lenne őszintén átbeszélni ezt az élettársaddal és helyén kezelni a válaszát: ha bagatellizál, terel, kimagyaráz, az is egy nagyon világos válasz ennyi idősen.

Hajrá!

Felejtsd el azt, hogy értéktelen vagy vagy hibáztál. Nem visz előre, nincs értelme ebbe belesüllyedni. Tégy magadért.

Első lépésnek tiszta vizet a pohárba!

2021. ápr. 13. 12:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!