Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elrontottam az életem?

Figyelt kérdés

38-at töltöm idén, nő vagyok.

Minden álmom a család volt, gyerekek, de valamit nagyon nem jól csináltam, mert nem lett gyerekem. Érzem, hogy el kell engedjem a dolgot, ezt elrontottam végleg. Nem alszom, nagyon rossz passzban vagyok emiatt. Pszichológushoz járok, valamennyit segít, de jobb lenne hasonló helyzetben lévőkkel beszélgetni. Akár férfi, akár nő.

Aki úgy érzi, kicsúszott az időből, nem egészségügyi okból nem lett gyereke. Kapcsolatban éltem 18 éves koromtól, de egyikükkel sem alakult úgy.

Az első hosszú kapcsolat után bepánikolt, lelépett, a másodikkal anyagilag nem voltunk stabilak, sokáig volt munkanélküli, én meg nem hagytam szrban. A jelenlegivel nem jön össze, de nem is nagyon akarja, nem tesz érte. Én meg nem erőltetem rá senkire.

Csak közben kicsúsztam az időből, míg mindenkivel megértő voltam.

Iszonyatosan érzem magam.

2021. ápr. 13. 12:08
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
78%
Meg semmi sem késő, barátnőm 42 évesen lett anya, hasonló okok m miatt. Ha te akarod lesz, ha nem nem. Sok sikert és kívánom érd el az álmodat.
2021. ápr. 13. 17:04
 22/23 anonim ***** válasza:
95%

Ha a párod nem akar gyereket, nem lesz. Tőle nem.

Ha szeretnél, akkor őt el kell engedned - nem erőltethetsz rá semmit - és megoldanod az egyedülálló anyaságot.

2021. ápr. 13. 17:20
 23/23 anonim ***** válasza:
Ha szeretnél gyereket, akkor nagyon gyorsan rá kell kapcsolnod. Új pasi, vagy a meglévő mimóza bevonása... bármi.
2021. ápr. 13. 19:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!