Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy oldanátok meg, ha az egyikőtök fizeti a lakáshitelt, a másik pedig beköltözik a lakásba?
"Ezért már alanyi jogon sem kell fizetni a törlesztő részébe semmit ugye?"
Sokkal jobb, ha nem fizet. Ha szakításra kerül a sor, akkor furcsa dolgokat eredményezhet.
Nem kellett volna oda költöztetned. Az jó hogy a te hiteled, te házad, de ő meg csak az anyjánál tudna ingyen lakni (talán ott se).
Én is elkövettem már ezt a hibát, azóta azt se árulom el hogy van házam. Albérletet mondok. Az ilyen ingyenélőket kivédem vele.
Mondd meg neki hogy vagy belead a törlesztőbe, hiszen albérletbe se ingyen lakna, vagy akkor költözzön. Nem vagy milliomos. Ha lakótársad lenne azzal is jobban járnál anyagilag.
Nem értem, hogy miért kellene beleadnia a törlesztőbe.
Jogilag nem az övé a lakás, soha nem is lesz, hülye lenne fizetni a hitelt. Fizeti a rezsi és a kaja felét.
54
Ezt képtelenek itt sokan felfogni :D
"Én kiadnám a lakást, bérelnénk egy lakást felesben"
Ja, de itt meg te nyersz, mert a másik fizeti az albi felét, egyedül már nem érné meg a buli.
"ellenben lehet a kajat felezni pl, ami egyedulloke t jo nagy szivas, mert monden cssk oriasi adagokban kaphato es ha fozok magamra, nagyresze kidobodik igy is ugyis."
A végén eljutunk oda, hogy, még adjon zsebpénzt is a palinak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!