Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy oldanátok meg, ha az egyikőtök fizeti a lakáshitelt, a másik pedig beköltözik a lakásba?
De ez a lakás még az életközösség kezdete előtt lett volna vásárolva, így nem feleződik, csak annak a felét kapja meg, amit azóta csináltak rajta, és számlával tudja bizonyítani.
34
Ha a duplája nem is, de több lesz.
hogy lenne mar a duplaja? elhanyolhato mennyisegben lesz tobb. osszesegeben egy fore kevesebbre jon ki, ha felezodik.
havi 3-4 mosassal tobb meg az, hogy meg egy ember furdik minden nap mellettem nem b.assza fel duplajara a koltsegeket.
ellenben lehet a kajat felezni pl, ami egyedulloke t jo nagy szivas, mert monden cssk oriasi adagokban kaphato es ha fozok magamra, nagyresze kidobodik igy is ugyis.
de nemem mindegy, en biztos nem kernem, h fizesse a hitelem, fizetnem en es a lakas 100%ban az enyem lenne. amit irtam alternativ opcio, h a kozos dragabb programokat fizesse o, az mukodokepes lehet, de pofatlansag szerintem a hitelem vele fizettetni. ahogy irtam, ha egyedul elnek, a hitel ugyanannyi lenne, csak azert nem fogom kerni, h fizesse, mert ‘haaa o meg ugyis sporol, mert nincs alberletben’. igen, de a hitelemhez semmi koze. lehet leszavazgatni, attol meg gaz, ha a masikkal fizetteted a LAKASOD torlesztojet. egyedul is fizetni kene, csak ez pont kapora jon, h ott egy balek, akit lehuzhatsz vele. ami miatt anyagai kulonbsegek okozta konfliktus van (draga nyaralas, etterem stb), azt allja a masik, de azert nekem nem korrekt a sajat paromra egy penzeszsakkent gondolni, aki majd beszall az EN hitelembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!