Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom össze akar költözni, de nem szeretnék a kutyájával élni. Te mit csinálnál?
Párommal 2 éve vagyunk együtt, minden jól működik. Mindketten albérletben lakunk, pár hete elkezdte pedzegetni azt a témát, hogy költözzünk össze januártól. Viszont van egy 3 éves nagytestű kutyája a lakásban, amit én nem tudok sajnos elviselni. Számomra kellemetlen illatú, a szőre mindenhol ott van, kb csomókban, hiába van robotporszívója, ami megy minden nap és idegesít az is, hogy ugrál, nyálaz, néha felugrik sáros lábbal az ágyra, amikor iszik, akkor a fél konyha csúrom víz, és reggel 5-6 között fel is ébresztett, amikor nagy ritkán nála aludtam.
Mondtam neki, hogy nekem megfelel a jelenlegi külön-külön élünk szituáció és gyakran találkozunk, inkább ő jön hozzám, de erőlteti az összeköltözést (többet akarna velem lenni + anyagiak miatt szerinte jobban járnánk). Mondtam neki, hogy engem zavar a kutya, kifejtettem miért és megsértődött. Nagyon szeretem, de ha nem hagy ezzel az összeköltözéssel, akkor sajnos szakítanunk kell, mert én nem tudom lakásba elfogadni a nagytestű állatokat. Kertesbe ha mennénk, akkor is benn aludna, meg benn lenne a kutya, mert szerinte a gazdája mellett a helye.
30/N
Nem igaz, hogy egy kutya többet ér, mint egy olyan ember, akivel le is életnénk az eletünket. Én a Kérdező mellett vagyok. Neki van igaza.
Nem sajnos, a kutya ugyanolyan családtag mint egy gyerek, nagymama stb!!! Őket se tennéd az utcára senki kedvéért. Legalábbis remélem :D
Téged is megértelek, mert zavar. De ebbe az elején kellett volna belegondolni, tudtad hogy ott a kutya és hogy ha egyszer összeköltöztök ő is ott lesz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!