Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párom össze akar költözni, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom össze akar költözni, de nem szeretnék a kutyájával élni. Te mit csinálnál?

Figyelt kérdés

Párommal 2 éve vagyunk együtt, minden jól működik. Mindketten albérletben lakunk, pár hete elkezdte pedzegetni azt a témát, hogy költözzünk össze januártól. Viszont van egy 3 éves nagytestű kutyája a lakásban, amit én nem tudok sajnos elviselni. Számomra kellemetlen illatú, a szőre mindenhol ott van, kb csomókban, hiába van robotporszívója, ami megy minden nap és idegesít az is, hogy ugrál, nyálaz, néha felugrik sáros lábbal az ágyra, amikor iszik, akkor a fél konyha csúrom víz, és reggel 5-6 között fel is ébresztett, amikor nagy ritkán nála aludtam.

Mondtam neki, hogy nekem megfelel a jelenlegi külön-külön élünk szituáció és gyakran találkozunk, inkább ő jön hozzám, de erőlteti az összeköltözést (többet akarna velem lenni + anyagiak miatt szerinte jobban járnánk). Mondtam neki, hogy engem zavar a kutya, kifejtettem miért és megsértődött. Nagyon szeretem, de ha nem hagy ezzel az összeköltözéssel, akkor sajnos szakítanunk kell, mert én nem tudom lakásba elfogadni a nagytestű állatokat. Kertesbe ha mennénk, akkor is benn aludna, meg benn lenne a kutya, mert szerinte a gazdája mellett a helye.

30/N

2021. nov. 25. 18:48
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/73 anonim ***** válasza:
83%
Budos eletbe nem kene olyan no, aki irtozik egy kutyatol.
2021. nov. 25. 19:06
 22/73 A kérdező kommentje:
Nem vagyok felszínes és hisztis... én tisztaságban nőttem fel és ilyen környezetben szeretek élni és dolgozni. Otthonról dolgozom, ő nem. Egész nap nekem kéne a kutyával lenni, akit nem kedvelek, mert nem tud viselkedni. Amikor az anyukája beteg volt én főztem rá, nyílván más, ha egy emberről van szó. Én nem akarom, hogy örökbe adja, ezt már mondtam, nagyon elvakult vagy 18-as válaszoló. Nem én vállaltam a kutyát, nem nekem kell elviselni azt, ami az állattartással jár.
2021. nov. 25. 19:09
 23/73 anonim ***** válasza:
9%
Kutyás és/vagy gyerekes nővel SOHA, nem kezdünk!!!
2021. nov. 25. 19:09
 24/73 anonim ***** válasza:
95%
De amikor össze jöttetek, ezekbe nem gondoltál bele csak most?
2021. nov. 25. 19:11
 25/73 A kérdező kommentje:
Nekem megfelel a külön albérlet, fenn tudom tartani, ő akar összeköltözni...
2021. nov. 25. 19:12
 26/73 anonim ***** válasza:
94%
#25: Akkor ez ennyi volt.
2021. nov. 25. 19:15
 27/73 anonim ***** válasza:
94%
Itt akkor úgy látom nem csak a kutya a probléma. Lehet jobb lesz ha elengeditek egymást.
2021. nov. 25. 19:17
 28/73 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem hagyd. Megérdemel egy olyan társat, aki kutyástól elfogadja.

Neked meg legközelebb legyen eszed és olyat válassz, akinek nincs állata.

(Azt csak zárojelben említem meg milyen undorító, ahogy egy érző lényről egy puszta kidobható, félretehrtő tárgyként vélekedsz)

2021. nov. 25. 19:20
 29/73 A kérdező kommentje:
Pedig eddig semmi gondunk nem volt, amíg fel nem jött ez az összeköltözés téma a részéről. Ha nekem lenne házikedvencem soha eszembe nem jutna valakire ráerőltetni, aki nem szereti. Legjobb barátnőmnek egy macskája van, soha nem volt nála büdös, alomszag sem, ha leültem a kanapéra még szőr se került a ruhámra, mert mindig takarított utána. Nem ugrált össze, nem nyálazott össze, nem hangoskodott. Ha páromnak macskája lenne, akit jól tart még talán el is tudnám fogadni, de könyörgöm, ez egy 40kg-os nem jól nevelt kutya, aki amerre jár káoszt hagy maga után. Arról nem is beszélve, hogy nem egy cipőm tette tönkre, mert este unatkozott. Az ajtófélfák is meg vannak rágva, már a szomszédja is panaszkodott az ugatásra korábban.
2021. nov. 25. 19:26
 30/73 A kérdező kommentje:
28-as, velem nincs baj, a legtöbb ember nem szeretné szerintem, hogy ha belép az otthonába, akkor bűz fogadja.
2021. nov. 25. 19:28
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!