Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párom össze akar költözni, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom össze akar költözni, de nem szeretnék a kutyájával élni. Te mit csinálnál?

Figyelt kérdés

Párommal 2 éve vagyunk együtt, minden jól működik. Mindketten albérletben lakunk, pár hete elkezdte pedzegetni azt a témát, hogy költözzünk össze januártól. Viszont van egy 3 éves nagytestű kutyája a lakásban, amit én nem tudok sajnos elviselni. Számomra kellemetlen illatú, a szőre mindenhol ott van, kb csomókban, hiába van robotporszívója, ami megy minden nap és idegesít az is, hogy ugrál, nyálaz, néha felugrik sáros lábbal az ágyra, amikor iszik, akkor a fél konyha csúrom víz, és reggel 5-6 között fel is ébresztett, amikor nagy ritkán nála aludtam.

Mondtam neki, hogy nekem megfelel a jelenlegi külön-külön élünk szituáció és gyakran találkozunk, inkább ő jön hozzám, de erőlteti az összeköltözést (többet akarna velem lenni + anyagiak miatt szerinte jobban járnánk). Mondtam neki, hogy engem zavar a kutya, kifejtettem miért és megsértődött. Nagyon szeretem, de ha nem hagy ezzel az összeköltözéssel, akkor sajnos szakítanunk kell, mert én nem tudom lakásba elfogadni a nagytestű állatokat. Kertesbe ha mennénk, akkor is benn aludna, meg benn lenne a kutya, mert szerinte a gazdája mellett a helye.

30/N

2021. nov. 25. 18:48
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/73 anonim ***** válasza:
88%
minek kompromisszum, ha úgysem akar a kérdező összeköltözni?
2021. nov. 30. 22:26
 72/73 anonim ***** válasza:

Kerdezo,az elejen tudtal a kutyarol… minek kezdtel vele.

Egy nagytestu kutya nem szokott ugralni. Meg ha ugralna ,akkor te mar elestel volna…. 40 kg egy cane corsk testsulya,ami siman feldo tott volna…

Napi KAMU

2021. dec. 1. 03:00
 73/73 anonim ***** válasza:
81%

https://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__11473181-nem..

Ezt a Kerdezo irta… ugyanezek vannak felsorolva….

Napi kutyagyululo kamus

2021. dec. 1. 03:05
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!