Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megismerkedtem mással, problémás a kapcsolatom, ti mit tennének?
Sziasztok.
Tanácsot, tapasztalatot szeretnék kérni.
Hosszú sztori de a lényeg az, hogy párom munka miatt külföldre költözött. Sokat beszélgettünk erről és én mondtam hogy lehet nem a legjobb ötlet, mi a kapcsolatunkat távkapcsolatban kezdtük és nem volt jó. Most kb fél évig van távol (minimum). Egyébként 8 éve vagyunk együtt, az utóbbi időben voltak problémáink és veszekedéseink.
Mindenesetre elfogadta a munkát és kiment, a terv az hogy amint találok valamit megyek utána.
Én közben itthon beiratkoztam nyelvtanfolyamra és táncra is, hogy lefoglaljam magam.
Táncon viszont megismerkedtem valakivel és bár nem történt semmi (táncon kívül) nagyon össze vagyok zavarodva. Vele nagyon jól el tudok beszélgetni, volt hogy elmentünk kajálni is többen és ott is nagyon egy hullámhosszon vagyunk. Én nem nyitottam felé úgy, ő viszont adott már kétértelmű jeleket, meg elég egyértelműeket is. Egyébként tipikusan az esetem, bár ugyanitt az a benyomásom hogy ő az a tipikus csajozó típus akire tapadnak a nők.
Félreértés ne essék, nem tervezem se megcsalni se elhagyni a páromat de nem tudok mit kezdeni ezekkel az érzelmekkel. 8 év hosszú idő és ellaposodott az egész, többször szóltam nekem így nem jó, de párom tanul, dolgozik, haverokkal lóg sokat és úgy érzem nem férek bele az életébe eléggé. Ő azt mondja túlreagálok mindent.
És most párszor már együtt lógtam ezzel a másik sráccal, aki meg kihozza belőlem a legjobbat - ezer éve nem nevettem ennyit. Már többször hívott hogy csak ketten legyünk, menjünk el enni, stb.
Mit tanácsoltok? Ti hogyan kezelnétek egy ilyen helyzetet? Sokat gondolkodtam lehet jobb lenne egy szünet de annyira beleszoktam a kapcsolatomba hogy tartanék tőle.
Köszönöm a válaszokat!
27 vagyok, párom pedig 31.
Most valószínűleg kapok hideget, meleget, de leírom a saját véleményem. Egy párkapcsolat két ember KÖZÖS életéről szól, úgy hogy ott vannak egymás mellett. 8 év sok idő, a nagy szerelem már elmúlik általában, átalakul egy erős szeretetté, amin folyamatosan "dolgozni" kell, hogy ne hűljön ki a kapcsolat. Szerintem érthető dolog, hogy jól esik a figyelem, az esetleges törődés, amit kapsz, ha már a barátodtol nem kapod meg. Itt szerintem az a fontos, hogy "beszélgess" el magaddal és gondold át, hogy mit is akarsz. Ha úgy érzed, hogy a jelenlegi párod az "igazi", akkor többet ne talalkozz a "táncossal", mert valami úgyis lesz belőle. De ha komoly kétségeid vannak a kapcsolatoddal, akkor szerintem a 8 év nem elég indok a folytatásához
27F
"Már többször hívott hogy csak ketten legyünk, menjünk el enni, stb."
Ha ő tudja, hogy kapcsolatban vagy és mégis hajt rád akkor nagyon nulla, de persze te szintén hiszen nem vele kéne szórakozni hanem szakítani kellett volna.
Soha nem mentem el vele kettesben sehova, kéne tudni olvasni!
Szakítsak azért mert megismerkedtem valakivel akivel semmi nem történt? 8 évről van szó és egyébként a másik srác miatt eszem ágában sem lenne szakitani, maximum magam miatt.
#2 milyen helyekre? Táncórára járok. És mit meséljek el ha semmi nem történt?
Neked kéne tudni olvasni!
"Ha ő tudja, hogy kapcsolatban vagy és mégis hajt rád akkor nagyon nulla, de persze te szintén hiszen nem vele kéne szórakozni hanem szakítani kellett volna."
Merre, melyik mondatban írtam én azt, hogy kettesben találkozol vele?
Inkább azzal törődj, hogy bár nem jól érzed magad a távkapcsolatodban mégis benne vagy! Tessék szakítani és nem hűtlenkedni semmilyen formában. Ugye érzelmi megcsalás is létezik. Semmi értelme annak, hogy 8 év miatt nem szakítasz. Ne légy kapcsolatfüggő.
"És most párszor már együtt lógtam ezzel a másik sráccal..."
Amúgy pedig írj normálisan és senki se fogja félreérténi amit te írtál. Most találkoztál vele kettesben, vagy társaságban? Miért hazudsz és miért vagy buta, hogy még normálisan kifejezni se tudod magad?
Hol is hazudtam pontosan?😅 Jezusom.
Nem találkoztam vele kettesben soha. Remelem így már érthető:)))
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!