Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kisgyerekem szívatja a pàrom aki elhisz mindent. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Ennyi erővel akkor BÁRKI bekavarhatna a kaocsolatunkba kamukkal.

A gyerekem altalaban megtalálja mindenki gyenge pontját..ugy szorakozik a felnőttekkel ahogy csak akar.

Nevelve van. Visszafogja ugyan magát. Ez ösztönös nála hogy helybol levágja hogy kit hogyan manipulál.

A gyerekeket is szokta mindenki követi es nagy barátai.

#férfi gyerek kapcsolat
2021. aug. 19. 14:43
 71/91 anonim ***** válasza:
95%
Nem csodálom, hogy ezen a szinten van szegény gyerek. Szerinted majd az élet megtanítja neki a dolgokat, te nem. Oké.
2021. aug. 19. 16:54
 72/91 anonim ***** válasza:
95%
Ebben a tortenetben mindenki hulye. A gyerek a legkevesbe, de nagy a csata a gyozelemert.
2021. aug. 19. 16:54
 73/91 A kérdező kommentje:
68 ő meg akar felelni a páromnak, ezert azt mondja, amit ő hallani akar. Nem a szétszedés a célja. Pont ellenkezoleg. Multkor is hiányzott neki ezért kezdte a telefonnal azt, hogy elhívja. Es eljött..
2021. aug. 19. 16:55
 74/91 A kérdező kommentje:
72 szánalmas egy gyereket hibáztatni ahol problemák vannak..a gyerekre kenni fogni ujjal mutogatni..
2021. aug. 19. 16:57
 75/91 anonim ***** válasza:
94%

"A gyerekem a párom gyengéivel szemben tükröt tart.

Erről szol csak az összminden."

Úgy látom, nem véletlenül tettél úgy, mintha nem értenéd azt a kérdést, hogy a gyereked viselkedése NEKED miben mutat tükröt.

2021. aug. 19. 17:02
 76/91 anonim ***** válasza:
95%

Én még csak egy 22 éves "kislány" vagyok, de meredek, hogy egy gyerekes anyuka ilyen értelmi szinten áll, mint te. Össze-vissza beszéled a hülyeségeidet. A babakocsis sztoriba meg nagyon belekattantál, mintha lenne bármilyen jelentősége. A gyerekek nagyrésze ezt csinálja, ha ez számodra valami különlegeset jelent, akkor baj van a fejedben méghozzá elég nagy.

Illetve az is vicc,hogy egy épp összetett mondatot nem bírsz alkotni, fájdalmas olvasni is.

Ebben a történetben szegény gyereket sajnálom, ugyanilyen normálatlan lesz belőle, mint te vagy.

2021. aug. 19. 17:04
 77/91 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem meg az a szanalmas, hogy szembe uszol az arral es akarhanyan mondjak te nem latod a farkast. Amugy pedig pont te mutogatsz a gyerekre, a kerdesedben is o szerepel, mint szarkavaro. De azt is leirtuk, hogy nem az o hibaja, mert ezt ugy tanulta, igy nevelted. Igen, ez a te hibad es neked kell valtoztatnod rajta. Nem kapja meg a telefont, mert trollkodasra hasznalja. Felnottkent megbeszeled a tobbi felnottel, hogy a gyerek egyaltalan nem jol nevelet, es hazudik, mint a vizfolyas. Akkor is, ha akar valamit, akkor is, ha csak szorakoztatja magat. Utana pedig belekezdesz a nevelesnek abba a szakaszaba, amit mar gyerekkorban el kellett volna kezdeni. Ez a gyerek teged szet fog szedni kamaszkoraban, ha most nem lepsz a sarkara. Neked nem parra van szukseged, hanem rendezni kene a rendetlen gyereked. Mondom en, te meg csinalsz, amit akarsz.
2021. aug. 19. 17:04
 78/91 anonim ***** válasza:
97%
Ja meg ez a tükröt mutat dolog is. Olvastál valamit a neten és csak azt szajkózod. Ha az én gyerekemet zaklatná a párom azzal, hogy anya pasizott-e már ma, dobnám ki, mint macskát szarni.
2021. aug. 19. 17:06
 79/91 A kérdező kommentje:

Nem érdekes az, hogy en képes vagyok mások minősítgetése nélkül kommunikálni, itt meg ez nem megy?

Hiteltelenek így a válaszok java része. Normális szinten aluli.

A gyerekem csak egy gyerek. Nem sz.rkavaro. felhivta a párom, hát felhivta. Nem gondolta, hogy csak épp ebből nàlunk balhé lesz.

En ilyen értelemben tettem fel a kérdést csak.

Jól nevelt, minden rendben van vele.

Hatalmas bűne az, hogy telefonon irogatott. Es rájátszik a párom komolexusára mert a párom ezt akarja hallani ergo ő CSAK megfelelni akar neki.

A gyermeki hazugságrol meg írtam tesztet is.

A gyerekek azt mondják, amit a felnottek hallani akarnak. Meg akarnak felelni. Egy gyerek nem hazudik ilyen értelemben ahogy azt a felnőttek értik.

Mesékkel mondják el az erzelmeiket is. Pl fél a sárkanytol. Nem hazudnak. Ez is pl azt jelenti hogy vannak egy gyereknek szorongásai. Csak nem tudja megfogalmazni másképp. Sarkany lesz belole. Kivetítenek.

Borzasztoan unom hogy a kerdesem arrol szol, hogy gyermekpszichologiat magyarazok olyanoknak, akik csupan asszertiv kommunikaciora se képesek es ismeretlenul diagnosztizálnak meg sorolhatnam

2021. aug. 19. 17:28
 80/91 A kérdező kommentje:
*illetve telon írt a páromnak.
2021. aug. 19. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!