Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kisgyerekem szívatja a pàrom aki elhisz mindent. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Ennyi erővel akkor BÁRKI bekavarhatna a kaocsolatunkba kamukkal.

A gyerekem altalaban megtalálja mindenki gyenge pontját..ugy szorakozik a felnőttekkel ahogy csak akar.

Nevelve van. Visszafogja ugyan magát. Ez ösztönös nála hogy helybol levágja hogy kit hogyan manipulál.

A gyerekeket is szokta mindenki követi es nagy barátai.

#férfi gyerek kapcsolat
2021. aug. 19. 14:43
 61/91 anonim ***** válasza:
97%
Uristen, komolyan a babakocsis sztorival probalod igazolni a gyereked viselkedeset? Kb minden kisgeyerek ezt csinalja, mondom ezt ugy, hogy nekem nincs, de ezerszer csinaltak meg velem ezt tomegkozlekedesen, utcan, etteremben stb. Teljesen normalis resze a kicsi fejlodesenek, ez nem manipulacio egyaltalan.
2021. aug. 19. 16:44
 62/91 A kérdező kommentje:

Célokat ér el. Visszaigazolasokat kap. Es nem tőlem.

Hatással van minden ember a világra. Es a vilagban erre válaszok születnek.(kölcsönhatas)

2021. aug. 19. 16:47
 63/91 anonim ***** válasza:
95%

Nem tudom elhinni, hogy egy olyan szülőnek, aki egy értelmes, összefüggő szöveget képtelen leírni, annak ilyen hiperszuper okos gyereke lenne... Annyira sántít ez a sztori.

*nem olvastam a kommenteket

64/91 A kérdező kommentje:
61 csak már lementem erre a szintre hátha megértik miről beszelek :)
 65/91 anonim ***** válasza:
96%
Itt mindenki egy véleményen van te nem bírod kérdező felfogni hogy baj van. Akkor hol is van az a tükör? Mi tartjuk neked a tükröt te meg nem vagy hajlandó belenézni? Komolyan ilyen szülők vállalnak gyereket akik nevelni sem tudnak. Meg is érdemled hogy egész életedben szopasson.
2021. aug. 19. 16:48
 66/91 anonim ***** válasza:
98%

Szerintem a gyereked szociopata. Bocsika.

Mondjuk a hozzászólásaid alapján te sem vagy egy kiegyensúlyozott lélek.

2021. aug. 19. 16:48
 67/91 A kérdező kommentje:

Habár a párom mondta hogy nem kéne a gyk val foglalkozni. Es szánalmas.

Kezdem megérteni..

2021. aug. 19. 16:50
 68/91 anonim ***** válasza:
100%

Nyuszicsibe, ez akkor tükör neked is. A gyerek rávilágít arra, hogy a pasid egy feltékeny fas2, aki mindenkinek előbb hisz, mint neked, és amúgy egy világi nagy kur^ának tart, akit az kefél meg, aki épp arra járt. Ezt te tudod, hogy ezt okkal vagy ok nélkül feltételezi. A gyerek erősen kifejezi az ellenszenvét is, elvégre minden követ megmozgat, hogy szakítsatok.

Két jó okot tudsz mondani, hogy miért vagy ezzel a pasival?

2021. aug. 19. 16:51
 69/91 anonim ***** válasza:
74%
Tény vannak itt szánalmas dolgok igen amikre én is szoktam azt mondani de bakker ti szánalmasabbak vagytok
2021. aug. 19. 16:52
 70/91 anonim ***** válasza:
28%

"Ha a kovetkezo paromnak"

Micsoda abundance mindset, figyeld....

Annak is orulnod kellene, hogy most meg egyaltalan van parod, gyerekes, oregedo nokent.... Haha....

A gyerek szerintem kinovi majd a hulyesegeit....

37F incel

2021. aug. 19. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!