Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kisgyerekes anyukàk ti a párotoknak mennyi "kimenőt" viseltek el?
Kètnaponta tènyleg sok. Biztos, hogy ilyenkor haverral sörözget?
Amúgy meg neked is járna a "kimenő", beszèljètek meg mikor vigyáz rá ő, ès akkor te lèpsz le egy kicsit.
Mondd neki, hogy ezentúl hárman mentek..
Esetleg, ha valaki, (nagyszülő), vigyáz a picire, akkor ketten. Vacsorázni, sétálni, olyankor beültök valahova s megissza a sörét.
Uralkodik feletted, csak nem veszed észre. A végén azon kapod magad hogy te leszel a hibás azért is ha nincs szex és azért is ha megcsal. Te meg balek vagy hogy benyeled.
Vigyázzon egész nap a gyerekre néhányszor aztán majd rájön!
Mi megegyeztünk, hogy neki is, nekem is jár heti egy szabad este, kb a gyerek egyéves korától. Mozi, kozmetikus, sörözés, nem szólunk bele, mit csinál a másik.
Mondjuk mi a házimunkát is feleztük, meg én visszamentem dolgozni. Így egyenrangúak maradtunk, és szülőként is azok vagyunk, nincs olyan, amit csak ő vagy csak én tudok megcsinálni.
Beszélj vele, kezdetben havi egy estét kérj, amikor ő van a gyerekkel.
Uez volt, heti 3 este baratkozott minimum, aztan a haveri korebol egy csajjal ossze is jott,csalt honapokig. Mi elvaltunk, ok osszehazasodtak, az uj gyerekei mellol nem jar el, a csaj rovid porazon tartja, ejszaka is felkelti h szoptatas utan o bufiztesse:) 7eve egyutt vannak.
Szoval passz, a fentieket csak arra irtam h lasd ket kisgyerekes anyuka viselkedese milyen vegkimenetettel jart.
Nem tudom mi a megoldas, en akkor ugy ereztem h ha kello teret adok neki, akkor boldogabb lesz a velunk toltott idoben de ehelyett elment. De ma sem akarnam hisztivel otthon tartani es nezni a bus fejet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!