Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek, ha a párotoknak másokról lenne erotikus képe a telefonján?
Elérhető lányokról van szó, vagy pedig névtelen modellekről?
Ha csak csinos testek vannak ott, akkor sem szép, amit tett, tesz, de talán megmenthető a kapcsolatotok, ha kicsit formásodsz a kedvéért, ő pedig felhagy ezzel a rossz, megalázó játékkal.
Biztosan ő sem tökéletes, mégis neked jó úgy, ahogy van, nem teszel vele ilyen sértő dolgot.
Ha te ezen túl tudsz lépni, meg tudsz bocsájtani, és szeretitek egymást, akkor kölcsönösen kell egymásra figyelnetek.
Ha ismerős lányokról vannak képek, sulitárs, ex, munkatárs, az már nálam személy szerint egészen más téma, elgondolkoznék, és megkérdezném, ha annyira szuper az a csaj, miért nem megy és szedi fel magának?
Mindenki azt írja majd, hogy dobd ki , fogyj le, stb stb.
De idővel rájössz mindegyik férfi ezt csinálja.
Nyilván már másféle kacsingat.
Agyonverném, aztán összepakolnék és lelépnék, vagy az ő cuccait kiraknám az ajtó elé, attól függően hol lakunk, aztán elküldeném, hogy keresse csak azt a testet meg feneket, amire oda képzeli a fejemet...
Csak te kellesz neki, ne vegyél már be mindent.. Akinek csak te kellesz, annak úgy vagy jó, ahogy vagy, nem így... Nevetséges. Én nem tűrném el.
A megoldás ott van a sorok között: "az én fejemet képzeli oda és szeretné, ha ilyen testem és fenekem lenne".
Nem elégedett a testeddel, most már nem titok.
Neked kell tudnod, most mit kezdesz ezzel a helyzettel.
Nagyon naìv vagy. Csak azért kellesz neki mert másnak nem kell a pasid. Amint megáll neki egy csinosabb nő rögtön rárepül.
Az én nőm sem a legcsinosabb, de őt szeretem úgy ag9gy van. Nem kell más se élőben se képen.
Undorító!
És még, hogy téged képzel a l.otyók feje helyére, na ettől, még jó kis önbizalom hiányod is lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!