Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondanád hogy egy ideig a testedből éltél fiatalon?
Figyelt kérdés
24N2018. márc. 17. 10:20
1/17 anonim válasza:
24 éves vagy, akkor mégis mikor volt a "fiatalon"?
Amúgy akit nem kényszerítenek a prostitúcióra, hanem saját döntésből válik szexmunkássá, az utána ne titkolgassa, hanem vállalja fel, hogy ő ezt a döntést hozta korábban.
2/17 A kérdező kommentje:
18-20 éves korom között
2018. márc. 17. 10:23
3/17 anonim válasza:
Ha rákérdez akkor miért ne? Elvégre egy kapcsolat a bizalomra épül. Persze meg kell erősíteni hogy most már nem csinalnád.
24f
4/17 A kérdező kommentje:
Még nem kérdezett rá és szerintem nem is gondol ilyesmire, csak nekem jutott ez eszembe hogy elkellene mondani.Már nem csinálom és nem is fogom
2018. márc. 17. 10:27
5/17 Lazy Lover válasza:
Igen! Fiatal voltam kellett a pènz :-D
6/17 anonim válasza:
"Igen! Fiatal voltam kellett a pènz :-D"
Ha nem vesznek egy 18 évest felnőtt számba, aki felelős döntést tud hozni, és elvárja, hogy senki ne dumáljon bele a dolgaiba, a szülők ne terelgesség, az ne hivatkozzon erre.
Vagy amikor éppen jól jön, akkor mindenre mentség a "fiatal voltam"?
Nem elítélni akarom a kérdezőt, ez is csak egy munka, csak a magyarázat nem lenne nekem megfelelő.
7/17 anonim válasza:
"Ha rákérdez akkor miért ne?" jézusom, ki az, aki a barátnőjénél erre rákérdez :"D
8/17 anonim válasza:
A nők 80% kb. egész életén keresztül csak a testéből él. Te legalább felvállalod.
9/17 anonim válasza:
Én a testemből élek. Pontosabban az agyamból
10/17 anonim válasza:
Kár hogy neked nincs agyad a válaszaid alapján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!