Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kisgyerekem szívatja a pàrom aki elhisz mindent. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Ennyi erővel akkor BÁRKI bekavarhatna a kaocsolatunkba kamukkal.

A gyerekem altalaban megtalálja mindenki gyenge pontját..ugy szorakozik a felnőttekkel ahogy csak akar.

Nevelve van. Visszafogja ugyan magát. Ez ösztönös nála hogy helybol levágja hogy kit hogyan manipulál.

A gyerekeket is szokta mindenki követi es nagy barátai.

#férfi gyerek kapcsolat
2021. aug. 19. 14:43
 21/91 anonim ***** válasza:
100%
Talán nevelni kéne a gyereket. Ha meg problémás, akkor vidd orvoshoz.
2021. aug. 19. 15:43
 22/91 anonim ***** válasza:
97%
Ne haragudj hallod de ezt a gyereknevelést igen csak elrontottad. Nekem az egészből az látszik hogy mindig ő akar lenni a középpontban ami nem is lenne baj hiszen gyerek. De ez a te gyereked ki akar magának sajátítani és te nem vagy elég határozott abban hogy elmagyarázd rossz dolgot tesz. Folyamat tönkre fogja tenni az életed ezekkel a kamu hülyeségekkel mert te úgy sem fogsz tenni semmit nem viszed pszichológushoz nem csinálsz semmit csak magadban fogsz forrni meg vitázni magyarátni az éppen aktuális pasiddal. Van ennek értelme? Szerintem nincs. Nagyon gyorsan neveld meg ezt a gyereket mert mert sz*r világ lesz rád. Plusz későbbiekben ki fogják közösíteni mert mindenki rá fog jönni hogy mekkora önző kis kamugép.
2021. aug. 19. 15:47
 23/91 anonim ***** válasza:
100%

A gyerekkel szerinted nincs baj, a párodnak szerinted magas az IQ-ja, "meg minden, ami kell".

Akkor kivel van gond szerinted?

"Anya volt itt ott ezzel azzal?"

Ha a párom ilyet kérdezne a gyerekemtől, nem gondolnám, hogy rendben van a kapcsolatunk, és az sem, hogy ő rendben van.

2021. aug. 19. 15:47
 24/91 anonim ***** válasza:
98%

"ugy szorakozik a felnőttekkel ahogy csak akar."

És te komolyan úgy gondolod, hogy ha idáig jutottatok, akkor rendben van, ahogy neveltétek?

2021. aug. 19. 15:50
 25/91 A kérdező kommentje:

Ott a link.

A gyerekek tükörképek. Pont.

Nevelve van. Szófogado illedelmes is. És amugy csupa szív.

A baj, hogy a manipulációival ő célokat ér el az életben(azaz én hiaba nevelem ha amugy meg sikeresen megvezet másokat) anya negativan csatol vissza mert mérges etc, de az életbeni visszacsatolások neki az pozitív. Ő tapasztalati úton tanul.

Nem a gyerekvallás kategóriába írtam ki a kérdést amúgy.

2021. aug. 19. 15:53
 26/91 anonim ***** válasza:
97%
Én még arra tudok gondolni, hogy lehet ez figyelem felhívás nála, mert nem kapja/kapta meg azt a megfelelő törődést tőled. Ha ez már egy ideje fennáll, én a helyedben elvinném orvoshoz vagy egy nevelési tanácsadóba, mert ez később rosszabb lesz.
2021. aug. 19. 15:56
 27/91 A kérdező kommentje:

Ő a közösségből tanul!

Meséljek a homokozotol kezdve?? Nem én nevelem rosszul!!

Pelda: a gyerekek alapbol irigyek a jatszoteren nem adjak oda a lapatot stb. Tanulják azt hogy adok kapok is cserélunk stb

Gyermekem fel akart ulni egy rugos hintara ami foglalt volt egy kislany ult benne. Igy azt csinalta, hogy a kislany lapátjával stb kezdett jatszani es mutatta neki. A kislany odaszaldt hogy az az övé! A gyerekem azonnal odaadta neki es szaladt a hintához es elfoglalta.

Nem en neveltem igy. Az elet.

Vagy a masik.

Volt egy jatek ami tetszett a nagyfiuknak de azt hanyagolni kezdték. Aztán el akarták tole venni a játékát..

Így elkezdett jatszani azzal a nagyfius jatekkal..a nagyfiuk mind odarohantak. A gyerekem meg játszott aztan tovabb a saját játekaval.

Ilyenek..

2021. aug. 19. 15:58
 28/91 A kérdező kommentje:
Ha arrol megy itt a fáma, hogy a gyerekem van keresztűzbe állítva, en akkor ezennel köszöntem a válaszokat.szep napot.
2021. aug. 19. 15:59
 29/91 anonim ***** válasza:
97%

"A gyerekek tükörképek. Pont."

Nem tükörképek, hanem tükröt tartanak a szülőnek.

Szerinted neked mi a tanulnivalód abból, amit az általa tartott tükörben látsz?

Min lenne érdemes változtatnod, ha így viselkedik a gyereked, manipulatív, és úgy "szórakozik a felnőttekkel (is), ahogy akar"?

2021. aug. 19. 16:01
 30/91 anonim ***** válasza:
96%

"4 evesen átverte a 9 évest is.."

"Es nem naiv buta férfi a párom, hanem pont ellenkezőleg. Sikeresebb mint az átlag. Magas IQ. Meg minden ami kell."

Igen, a gyereked egy zseni! A párod is! Meg te is!

Nehéz lehet ennyi ekkora IQ-s ember között élni, amit leírtál abból is az jön le, hogy TI MIND MIND annyira okosak vagytok.

Sajnos mi fel sem foghatjuk ezt, itt tanácsot sem fogsz kapni, próbálkozz elmenni a Mensasokhoz, ők lehet, hogy elég okosak

2021. aug. 19. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!