Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kisgyerekem szívatja a pàrom aki elhisz mindent. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Ennyi erővel akkor BÁRKI bekavarhatna a kaocsolatunkba kamukkal.

A gyerekem altalaban megtalálja mindenki gyenge pontját..ugy szorakozik a felnőttekkel ahogy csak akar.

Nevelve van. Visszafogja ugyan magát. Ez ösztönös nála hogy helybol levágja hogy kit hogyan manipulál.

A gyerekeket is szokta mindenki követi es nagy barátai.

#férfi gyerek kapcsolat
2021. aug. 19. 14:43
 51/91 A kérdező kommentje:
A tarsadalmi visszajelzesek sorra erősítik igazolják a gyereket.
2021. aug. 19. 16:32
 52/91 anonim ***** válasza:
96%
51-es Te vagy az egyetlen, aki igazolod a gyereket. Ő meg egész életében szívni fog miattad.
2021. aug. 19. 16:35
 53/91 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem miért magyarázkodsz még mindig. Ha nem akarod látni a valóságot.....felesleges mindig ezt a tükör dumát nyomatnod. Majd nő egy kicsit a gyerek közép suli esetleg majd valamelyik tanár vagy más szülő általánosba megmagyarázza neki kivel szórakozzon. Te meg majd süketelhetsz nekik a tükör dumáddal amivel azt hiszed mindent megoldassz.
2021. aug. 19. 16:35
 54/91 A kérdező kommentje:

A párommal már amugy teszteltuk is a kicsit igy.

Ráfogtam hogy kiboritotta a vizet a poharbol.

Pontosan 10 szer kerdeztem erre.

Te boritottad ki? - nem

Te boritottad ki? - nem

...igy sorba

A tizediknel tudjátok mit mond a gyerek?"Igen én voltam"

Nyugodtan lehet tesztelni mas gyerekeken is..

2021. aug. 19. 16:36
 55/91 anonim ***** válasza:
93%
Ha a gyereked most 6-7 éves és már 4 évesen egy 9 évest átvert meg így meg úgy manipulál másokat, akkor hol is van nevelve? 2-3 év elteltével is ugyanúgy manipulál másokat és szerinted nincs vele baj, csak a pároddal, hogy féltékeny.
2021. aug. 19. 16:36
 56/91 A kérdező kommentje:

52 az elet igazolja. Kezdve a babkocsis kortol. Kezdve attol miota tarsadalomban van.

En ezzel nem vitatkozom. Leirtam nem egy peldat.

2021. aug. 19. 16:37
 57/91 A kérdező kommentje:

55 leirtam

Már babkocaiban szivatta a macival nepet. Szandekosan kidobta vki elé.

Ha ezt nem megy megerteni, akkor nem megy.

2021. aug. 19. 16:38
 58/91 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen mindegy hány példát írsz le csak az jön le hogy nem neveled mert szerinted ez így rendben van.
2021. aug. 19. 16:39
 59/91 anonim ***** válasza:
96%
Kedves anyuka. A gyerek devins viselkedest tanusit. A nevelese minimum felresikerult, rossz reflexek lettek nala bevesodve, es lathatoan van annyi hulye korulotte, hogy a vegsokig ki tudja hasznalni. Ez nem csak a parkapcsolatban fog gondot okozni, hanem az elet megannyi teruleten. Ideje lenne szakemberhez fordulni, az on kompetenciai ide mar nem elegek. De igen, a gyerekkel IS van baj.
2021. aug. 19. 16:40
 60/91 A kérdező kommentje:

Figyelj.

Ledobok egy labdát, jé leesik.

Hatas ellenhatas.

A gyerekek igy tanulnak, tapasztalati uton.

Aztan az anyuka magyarazhatja azt hogy helytelen az hogy leesik a labda. Akkor is leesett..

Nehezen megy megerteni látom.

2021. aug. 19. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!