Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kisgyerekem szívatja a pàrom aki elhisz mindent. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Ennyi erővel akkor BÁRKI bekavarhatna a kaocsolatunkba kamukkal.

A gyerekem altalaban megtalálja mindenki gyenge pontját..ugy szorakozik a felnőttekkel ahogy csak akar.

Nevelve van. Visszafogja ugyan magát. Ez ösztönös nála hogy helybol levágja hogy kit hogyan manipulál.

A gyerekeket is szokta mindenki követi es nagy barátai.

#férfi gyerek kapcsolat
2021. aug. 19. 14:43
 31/91 anonim ***** válasza:
100%
Ezen kár megsértődnöd. A gyereked hazudozik, emiatt a pároddal konfliktusaitok vannak. Erre nem az a megoldás, hogy a párodnak azt mondod, hogy ezt fogadja el, és engedje el a füle mellett, hanem az, hogy a gyereknek elmagyarázod, hogy rosszat csinált.
2021. aug. 19. 16:06
 32/91 A kérdező kommentje:

Sajnálom ha egyeseknek ez provokatív kérdés.

Hogy a gyermekem nekem mit tanított eddig? Rengeteget.

2021. aug. 19. 16:07
 33/91 anonim ***** válasza:
95%

"Ha arrol megy itt a fáma, hogy a gyerekem van keresztűzbe állítva, en akkor ezennel köszöntem a válaszokat."

Nem szeretném megbántani az érzéseidet, de ezek szerint olyan tanácsokat szerettél volna, hogy az általad intelligensnek és sikeresnek tartott párod hogy nőhetne fel ahhoz a feladathoz felnőtt férfiként, hogy ne hagyja, hogy egy rafinált kisgyerek kénye-kedve szerint manipulálja?

Vagy arra vonatkozóan szeretnél tanácsot, hogy a kettőtök közötti alapvető bizalmi problémákat hogyan oldhatnátok meg?

2021. aug. 19. 16:08
 34/91 A kérdező kommentje:

31 csak epp ha a telefont nézzük, ami miatt balhe-kibékülés lett a párommal és EZ miatt együtt voltunk, ott is elérte a céljat.

Persze ideges voltam, meg beszéltünk vele és bocsánatot kert.

De a tények azok hogy célt ért. Együtt voltunk hármasban.

Plusz ha ÉN nem is csatolok vissza pozitívan az elet mégis őt igazolja!!

Babakocsibol is azzal szórakozott hogy kidobta a macit mikor mit ha vki arra járt mert tetszett neki ahogy gügyögve visszaadjak neki!!

Mentunk akárhova, jé ott egy néni..maci repul a labai elé!

És gügyögve visszaadták neki.

Millio megy egy olyan van amivel allandoan pozitiv visszacsatolasokat kap.

2021. aug. 19. 16:10
 35/91 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes, amikor én pl. a 3 évesemet viszem ki a játszóra és foglalt a hinta, akkor addig elmegyünk csúszdázni vagy libikókázni, sosem kellett neki ilyenhez folyamodnia, mint a te gyerekednek.
2021. aug. 19. 16:12
 36/91 A kérdező kommentje:

33 apáromnak a féltekenykedésrol kene leszoknia. A gyerek ehhez tart neki tükröt. A pàrom nem ismeri ezt fel hiába mondom neki.

Más szülőkkel beszélt. Csak azt nem vette szamitasba hogy más szuloknel ilyen nincs hogy a gyereket faggatjak anya hol kivel volt..

2021. aug. 19. 16:12
 37/91 A kérdező kommentje:

35 gyerekem is jatszik mindennel. Ezzel nem is ertem mirol irsz.

Akkor es ott epp hintazni akart. De alapvetoen barmelyik jatszon ő mindent kiprobal mindennel jatszik es mindenkivel is probal. A gyerekek is csapatjatek is fontos neki kezdetektol is.

2021. aug. 19. 16:14
 38/91 anonim ***** válasza:
96%

"Hogy a gyermekem nekem mit tanított eddig? Rengeteget."

Rendben, megpróbálhatsz úgy csinálni, mintha nem értetted volna meg a kérdést. Nekem ezek után ez az utolsó hozzászólásom a kérdésednél.

Terapeutaként írom neked, hogy igen nehéz egy olyan problémát megoldani bárkinek, amit vagy nem ismer fel problémaként, vagy nem hajlandó szembenézni vele és a saját felelősségével - de ezt józan paraszti ésszel is be lehet látni szerintem.

2021. aug. 19. 16:16
 39/91 anonim ***** válasza:
95%

Neked viszont nincs sok eszed.

Fog a gyereket, a párodat, közéjük ülsz, és szembesíted a gyereket, hogy akkor most előtted mondja, hogy kivel hol és mikor látott.

Egy ilyen féltékeny pasi meg pokollá fogja tenni az életed.

2021. aug. 19. 16:18
 40/91 A kérdező kommentje:

Akkor leegyszerűsítem hogy megertsd.

Párom féltekeny. Ez egy belső fusztrácio talan kisebbségi komolexus.

A gyerekem rájátszik és felszínre hozza tudattalanul. Azaz nem szándékos provokacio hanem meg akar felelni! Tudja hogy ezt várják tőle az ilyen válaszokat.!

Minden gyerek annak a képnek akar megfelelni amit rá vetítenek.

A páromnak igy szembe kell néznie azzal hogy ő féltekeny es feleslegesen. És önmagában le kellene ezeket küzdenie.

Hogy is van az a mondas?

"Önmagunk ellen küzdeni a legnagyobb küzdelem. Önmagunkat legyőzni a

Ez meg idezet a cikkbol

"Mert az ő kezdetleges, ráérzéssel működő, ösztönös módján azt akarta kommunikálni nekem, hogy valami nincs rendben. Velem. Mert a gyerek mindig tükröt tart a szülőnek.

De annyira, annyira nehéz belenézni abba a fránya tükörbe! Miért is? Mert akkor azzal szembesülök, hogy valamit nem jól csináltam, nem vagyok elég jó, nem vagyok olyan, amilyennek tudom, hogy lennem kéne? Mert azt mutatja, hogy rosszul csinálok valamit? Hogy hibáztam? Hogy esendő ember vagyok?"

Nem azert jottem fel hogy masokat okítsak.

Mentem koszi az eddigieket

2021. aug. 19. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!