Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kisgyerekem szívatja a pàrom aki elhisz mindent. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Ennyi erővel akkor BÁRKI bekavarhatna a kaocsolatunkba kamukkal.

A gyerekem altalaban megtalálja mindenki gyenge pontját..ugy szorakozik a felnőttekkel ahogy csak akar.

Nevelve van. Visszafogja ugyan magát. Ez ösztönös nála hogy helybol levágja hogy kit hogyan manipulál.

A gyerekeket is szokta mindenki követi es nagy barátai.

#férfi gyerek kapcsolat
2021. aug. 19. 14:43
 11/91 anonim ***** válasza:
97%
Vidd el a gyereket pszichológushoz.
2021. aug. 19. 15:20
 12/91 A kérdező kommentje:

Ja plusz hogy megkérdezett a párom más szülőket! Hogy nekik mond e olyanokat a gyerek hogy anya itt meg ott volt ezzel azzal, csókolóztak is stb?

És ezzel támad a párom vissza, hogy érdekes, más szülők azt mondják, hogy az Ő gyerekük nem mondott ilyeneket soha. Egy gyerek nem mond ilyeneket alaptalanul.

De az én gyerekem egy az egyben rájátszik a gyenge pontjaira másoknak. Felszínre hozza mindenkinek a gyengeségeit félelmeit, szorongásait, tükröt tart.

2021. aug. 19. 15:21
 13/91 A kérdező kommentje:
11 nem a gyerekkel van baj. Nem róla akarok vitat nyitni.
2021. aug. 19. 15:22
 14/91 anonim ***** válasza:
49%
A párod szerintem csak direkt hagyja az egészet.. Felnőttként sokszor hagytam gyerekeket nyerni játékokban vagy nem szóltam nekik ha valami nagyot mondtak , vagy akár hagytam magam átverni..
2021. aug. 19. 15:22
 15/91 anonim ***** válasza:
100%
We need to talk about Kevin
2021. aug. 19. 15:28
 16/91 anonim ***** válasza:
17%

"Vidd el a gyereket pszichológushoz"

Inkabb egy kis katonai kikepzes kell neki.

Amugy gondolom nem a parod a gyerek apja. Emiatt (is) ellenjavallt, illetve a legrosszabb opcio a gyerekes anyuka.

Amugy a gyereket is vissza lehet szivatni. A tollbeteteit kicserelni eltunos tintara, aztan reggelre "eltunik" a leckeje, tornacuccba becsempeszni az anyja tangajat stb.

37F incel

2021. aug. 19. 15:35
 17/91 A kérdező kommentje:

Ha vkinek van kedve a gyermekpszichologiához

Sajnos csak ezt találtam de nemigen keresem

Es nem csak szülőkre vonatkozik.

A gyerekek felismerik masok belső harcait szorongásait problémáit es egyszeruen felszinre hozzák azokat es akkor szembenéz önmagával az illető es tanulnia kéne azt leküzdenie. Azaz önfejlesztést segitenek a gyerekek.

Az alábbi cikk mondjuk erről elég tartalmatlan es pongyola csak nem akarok jobban belemenni meg a gyk népét okítani gyermekpszichológiából

[link]

Köszi a javaslatot 15

Belenézek

2021. aug. 19. 15:35
 18/91 A kérdező kommentje:

16 exem szívatta is.pl futásban SOHA nem hagyta nyerni. Akkor a kicsi 4 éves volt..es exem annak örült hogy legyőzött egy 4 évest.

Így kell nevelni te sok eszű?

2021. aug. 19. 15:36
 19/91 A kérdező kommentje:

Ja és szakitas után bevágta az exnek hogy nem baj menjél anyának ugyis van uj pasija szevaaa

Az ex meg nyelt egyet es számonkert ő is..

2021. aug. 19. 15:37
 20/91 A kérdező kommentje:
16 ezekbol amugy tudod mit tanulna a gyerek? Mások szívatását.jut eszembe. Te ezzel le is mentél a szintjére bakker.
2021. aug. 19. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!