Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kisgyerekem szívatja a pàrom aki elhisz mindent. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Ennyi erővel akkor BÁRKI bekavarhatna a kaocsolatunkba kamukkal.

A gyerekem altalaban megtalálja mindenki gyenge pontját..ugy szorakozik a felnőttekkel ahogy csak akar.

Nevelve van. Visszafogja ugyan magát. Ez ösztönös nála hogy helybol levágja hogy kit hogyan manipulál.

A gyerekeket is szokta mindenki követi es nagy barátai.

#férfi gyerek kapcsolat
2021. aug. 19. 14:43
 41/91 anonim ***** válasza:
97%
Feltettél egy kérdést nem olyan válaszokat kaptál amire vártál és most nem tetszik? Mindenki kb ugyan azt szajkózza te meg hülyének nézed őket mert úgy is neked van igazad. Hát legyen én magasról teszek rá hogy szedi szét a kölyköd az összes kapcsolatodat mert te nem látod amit mások látnak.
2021. aug. 19. 16:22
 42/91 A kérdező kommentje:
39 de ez megvan. Beszelunk harmasban.szembesítes bocsanatkéres minden van es mégis van vmi uj mindig
2021. aug. 19. 16:24
 43/91 A kérdező kommentje:

41 itt javareszt a gyerekem kritizaljak.

Hiaba irtam le nem tudom hányszor hogyan alakul ki a szemelyisege.

Olvasd el a babakocsis sztorit is légyszives.

2021. aug. 19. 16:25
 44/91 A kérdező kommentje:
40 komment 38 részere memt
2021. aug. 19. 16:26
 45/91 anonim ***** válasza:
100%
Elolvastam az összes kommentet....a véleményem nem változott.
2021. aug. 19. 16:27
 46/91 anonim ***** válasza:
97%
Ha a gyereked másokat hülyére vesz, akkor nem a párod féltékenysége a gond, nem gondolod?
2021. aug. 19. 16:29
 47/91 anonim ***** válasza:
97%
A gyerek masolja a felnottek viselkedeset, elsosorban a szuleit. Ha megallas nelkul manipulal, akkor bizony te is elgondolkozhatsz, hogy amikor helyzet van, akkor beleallsz a vitaba, vagy mashogy ered el, hogy neked legyen igazad. A gyerek pont ugyanezt csinalja. Az konnyen lehet, hogy nalad okosabb. Megint mas, hogy eszkozoket is adsz a kezebe, amivel hitelesited a manipulacioit. Fraszkarikat van nevelve. Attol, hogy elore kosszon az idegeneknek, az nem azt jelenti, hogy jolnevelt, hanem azt, hogy tudja hol vannak a korlatai, vannak moralis es etikai dolgok, amiket nem csinalhat meg. Ez a gyerek nem ilyen.
2021. aug. 19. 16:29
 48/91 A kérdező kommentje:

Koszi

A gyerekem a párom gyengéivel szemben tükröt tart.

Erről szol csak az összminden.

Ha a kovetkezo paromnak is lenne vmi nyavajája szorongás akármi a gyerek azt is felszinre fogja hozni.

A gyerekek megfelelni akarnak ugy hogy azt teszik nyújtják amit hallani akarnak a felnottek.

Ergo ha a párom azt akarja kiszedni belole anya igy megy ugy? A gyerek rávgja hogy igen anya igy meg ugy.

Ezzel szorajkztam is hogy lássa már a párom. Kerdeztem a kicsit voltunk tegnap a Maldív szigeteken? Voltunk voltunk?? A kicsi erre: igen!

2021. aug. 19. 16:30
 49/91 A kérdező kommentje:
Es a párom még mindig nem latja a dolgokat..:(
2021. aug. 19. 16:31
 50/91 A kérdező kommentje:
47 nek is babakocsis sztori javallt.
2021. aug. 19. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!