Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem is ismernek a párom szülei, és már utálnak! Miért?
Utáljál!Ez miatt nem fogok lelkileg összetörni. De ezért fölösleges volt írnod, ha meg feltunési mániád meg máshol kuzd le, nem itt! Na csá...
Amúgy meg a V és a W betu használatát, még az elején tisztáztam, ha vetted volna azt a fáradságot és végig olvastad volna a válasokat is! Ahoj
utolsóelőtti válaszoló:Köszi a kommentárt, állítólag már lenyugodtak, mi a barátommal megvagyunk...Hát majd lesz vhogy....
az utolsó hozzászóló:butuska vagy, erre a véleményedre nem vagyok kiváncsi, de hát ha te megnyugodsz pár percre, akkor írd le, amit gondolsz. Az én véleményem rólad nem változik, az ilyenek, amilyen te vagy 1000 punktól is rosszabb!Innentől ignorállak, csá!
:) Butuska... Mégis miért?
Mert Te, kedves kérdező, nem vetted észre, hogy nem Téged, személyesen kritizállak, hanem a te, immáron "önálló életre kelt" irományodat? Ráadásul teljesen nyugodt voltam/vagyok. De ezt írták már előttem is: minden, ami a kezed alól kikerül, minősít Téged, akár tetszik, akár nem, ráadásul úgy, hogy a minősítőt nem nagyon érdekli, hogy ez neked tetszik-e, vagy sem. Nem csak Te és a Te véleményed van a világon. Fiatal korban, amikor még az ember azt hiszi, hogy mindent jobban tud, a világon minden szar, igazából az anarchia lenne a legjobb, meg csak a zene a fontos, meg hogy ki milyen egyénien öltözik föl és hogy jaj, van saját stílusa, na, akkor nem lát bele, hogy egy kenyeret képtelen lenne megsütni, nem hogy elvetni a búzát és megtermelni a hozzávalókat. Nem beszélve arról, hogy az atomerőmű sem magától ugrik össze, hogy aztán legyen miért bedugni a monitorládát a konnektorba. Aztán az "ilyenek", akik ezeket összerakják, működtetik, látják, hogy a punkság semmi más, csak értelmetlen lázadás, aminek gyakorlatilag semmi építő jellegű eredménye nincs.
Mindennek van értelme, ugyanúgy a punknak is, aki nem élt benne, nem tudja.Anarchia?Soha nem voltam anarchia párti és nem is leszek, azzal nem értek egyet!Ilyen búzárol meg stb. dologról meg fölösleges ide írnod. Nem vagyok annyira lehetetlen, hogy nem tudnák bármit is ebben az életben megcsinálni, végig vinni!És ha megkérlek, szállj már le az én stílusomról, nem a te dolgod ez igazán, mert ahogy már mondtam, nem azért írtam, hogy kioktassanak, hanem, hogy tanácsot kérjek, amit kaptam, eleget is...A többi meg már igazán nem rád, vagy akármi másra tartozik. Mi lenne, ha egy labilis ember lennék és az írásaidnak köszönhetően depis lennék, mert megsértettél, vagy, mivel az én világomban turkálsz. Szerencsére nem vagyok ilyen.
A helyesírásomat meg gondolom már megmagyaráztam. Elnézést kérek még1x, utoljára, hogy néha nem tudom magam helyesen magyarul kifejezni, szlovákiai magyar vagyok és a környezetemben többet használom a szlovák nyelvet! Ami meg a W betu használatát illeti, elhagytam, mivel másoknak az nem tetszett, szóval nem kell ezen tovább lovagolni!Részemről ennyi, ha nincs már több értelmes hozzászólásod a "problémámra" akkor már nem kell írnod :)
Szia
Speciel én pont a helyesírásodra nem mondtam semmi rosszat, mert rendben van. :)
Mondjuk akkor az egymáshoz közeledés jegyében elmondhatnád, hogy mi a punkság lényege, őszintén kíváncsi vagyok rá. Lehet, én tudok valamit rosszul.
Én leszálltam rólad, nem rólad volt szó, akinek nem inge, ne vegye magára. Azt sem mondtam, hogy személy szerint Te képtelen vagy bármit megcsinálni. Nem értem, honnan veszed. Ez egy általános, tőled elrugaszkodott véleménykifejtés volt, amit esetleg fölhasználhatsz a saját véleményed formálására. Többes szám, harmadik személyben van írva.
Annyit, ammennyit már itt lovagoltak ezen a témán, lehetetlen már nem magamra vennem.Nem arra voltam kiváncsi, hogy ki, mit gondol a punkról mer igen nem érdekel. Mindenki olyan, amilyen, másiknak tiszteletben kell tartani, főleg, ha még nem is ismerik egymást.
Mit jelent a punk?Ezt nem lehet elmagyarázni, ezt élni, érezni kell. Nem elég a Wikipédiában elolvasni, hogy Szabadságot jelenti, vegyuk Szlovákiát(de ugyanugy Magyarország):Nem surun talál már az ember a mai világban egy igazi punkot, a legnagyobbak 1977-től voltak. Sex Pistols, biztos mindenki ismeri, legalább hallásból, ott volt a Sid Vicious, de mit csinált?Elrontotta az életét, mint általában abban az időben szokták(nem csak a punk zenekar emberei). Régen mi volt?Nagy anarchia, káosz, ez már mind nincs, szerintem. Csak annyiban nyilvánul meg, hogy egy 15 éves Green day-es csaj a nyakába vágja az Anarchia nyakláncát, de vajon tudja is, hogy miért?
Az emberek, akik elolvassák a neten, hogy mi is a Punk, máris rossz véleménnyel vannak róla, de nem veszik észre, hogy ennek már a fele sincs. Mondjuk csak az én városomban van két olyan 25-30as pasik, akik az életukben semmit nem értek el, nincs munkájuk, nincs semmijuk, már lázadni se bírnak, mert mindenféle kezeléseken, elvonókon vannak. Miért? Mert még nem vették észre, hogy ez már nem az a világ, ami volt pl. ´77-ben....!!
Mindenkinek mást jelent a "punk" kifejezés...De a szövegeknek sok értelme van(nem mondom, hogy minden előadótól, és nem is magyar punk zenekarokról, hanem szlovákokról, mert magyart nem hallgatok, ahhoz nem tudok hozzászólni)....Nem arról énekelnek, hogy "milyen sok pénzem van, legújabb kocsim, minden estére jut egy prosti", hanem a mindennapos problémákról.
4 évvel ezelőtt voltam az első fesztiválon, ott voltam egyik punk koncerten, megtetszett, elkezdem hallgatni...és imádom!...nekem ez nem egy hóbort, nem azért hallgatom, mert divatban van, vagy bármi...én ebben találtam meg magam....és?ugyanolyan vagyok, mint a többi ember....
Az embereknek van egy képe a punkokról:szakadt, budös, alkoholisták, akik csak bordelt csinálnak....
Igen, biztos találni ilyeneket is, én, barátaim, ismeröseim nem vagyunk ilyenek....és az, hogy iszunk?Hát ki nem iszik, ha elmegy a haverokkal, pl. diszkoba?ne nevettessetek....
és az összetartás....márcsak a pogo is arrol beszél, pogozás kozben, bárki ha leesik, másik segít neki...
Nyáron városban megállított engem egy tarajas, nem ismertuk egymást...mondta, hogy nincs pénze, nem tud, hogy hazajutni, éhes(ilyenek persze nem csak punkokból vannak). és én erre?nem adtam neki pénzt!gondoltam, hogy ugyis csak elinná, inkabb vettem neki kajat...a vegen meg a rendorsegen kotottunk ki, elmentem vele feljelenteni, azokat az embereket, akik már tobbszor megvertek, a semmiert....azota nem hallottam rola, lehet már nem is él....szoval most mesélhetnék ezer tortenetet...de inkabb hagyjuk....
amugymeg hallgatok ugyanugy Oi, skinhead zenét és Ska-t is....
De már tobbet nem mesélek, mert ugyse fogjátok soha megérteni :)
Jah és még....igen imádom a koncerteket, a fesztiválokat, punk koncerteket, Ska partykat, haverjaimmal a bulikat, mert kikapcsol az ember...de ezek mind, csak hobbi, "szabadido"-ben....én is ugyanúgy tanulok, iskolába járok, mellette dolgozok.....
De szerintem már itt tényleg abba lehetne hagyni a punkot, mer én a kérdésemet a szerelem-szex:párkapcsolatok témájába írtam, nem pedig zene, vagy stb. Kezdtem én másra beszélni?Hogy utálnám a diszkósokat, akik még rosszabbak is lehet, mint mi?Hogy tobbnyire az osszes DnB partyn bevannak fuvezve?Megszolaltam?NEM!Mert igen, sok van olyan, de nem mindenki olyan tipus, ezert nem mondom, még akkorse, ha ugye "nem inge, ne vegye magára"
Bye Bye
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!