Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem is ismernek a párom szülei, és már utálnak! Miért?

Figyelt kérdés
18 éves lány wagyok, a barátom pár hónappal fiatalabb nálam. Még friss a kapcsolatunk, 2 hónapja wagyunk egyutt. Tudtam rola, h wannak neki otthon problémái, foleg az apukájáwal, aki nagyon szigorú. Tegnap előtt egyik internetes oldalon irt nekem egy számomra idegen ember/nem wolt kitöltwe az adatapja, kép se wolt felrakwa/, hogy Patrik/barátom/ szulei már tudják ki wagyok...nem értettem...gondoltam, h wki hulyeskedik...Tegnap a barátom wiszont elmesélte, hogy azok a szulei woltak, megnezték az albumjaimat, ahol pl. sörözök a hawerokkal, wagy ahol az egyik punk egyuttes gitárosa puszit ad az arcomra....Anyja szerint egy hulye liba wagyok,egy alkoholista, aki csak a fiacskáját kihasználja...apukája azt mondta, h nem fogja utánnam engedni ot....de, hogy aztan az anyja ráwágta, h találkozhatunk ahogy eddig/hétwégente/.....en nem tudok ezzel mit kezdeni, mondtam a barátomnak, h menjek el es beszeljuk meg a dolgokat a szuleiwel...Szerinte wiszont a wéleményuket nem wáltoztatnak meg, csak időwel beletörődnének...az apukája a barátomat sokszor mar lehulyezte, lefaxozta meg stb. ....Igen, igaz, h punk wagyok, a hawerjaim, imádok koncertekre járni, néha inni és olyankor kewés cigi, de nem drogozok, még semmit ki se probáltam...es az, h megiszok sört mi a rossz benne?18 wagyok...otthon tudják..es nem iszom magam halálra....es imádom a fiukat, nagyon...nem azert wagyok wele, h kihasználjam...SZERETEM ....mondta a baratom, h ez nem waltoztat semmit a mi kapcsolatunkon, hisz nem wagyunk tárgyak, h azt csinálják welunk, amit akarnak....de mit tehetnek?....igaz, nem a szuleiwel járok, nem oket kell imadnom...de nekem fontos, h ne gondoljanak rolam hulyeseget mit csináljak ezzel a helyzettel?...en nem tudom már, ami biztos, hogy szeretjuk egymast, nem akarom elweszíteni...wan wkinek wmi otlete? woltatok már ilyen, wagy hasonlo helyzetben?
2008. dec. 9. 12:43
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/80 Srapnel ***** válasza:
100%

"hogy tudom, tartozok vhova, nem az az ember vagyok aki tegnap igy oltozott ezt hallgatott, holnap meg mar megint mas...."

Ezzel akaratodon kívül nagyon is jót írtál: a srác szüleinek nem tetszik az a társaság, ahová tartozol. Ez az egyszerű válasz.

2008. dec. 9. 14:04
 32/80 A kérdező kommentje:
koszi, orulok, hogy azert vkinek szimpatikus vagyok :) ...ezt a hozzaszolast nem fogom elfelejteni, hisz nem lenne konnyu, te irtal egyetlen ilyen nagyon pozitivat :D
2008. dec. 9. 14:05
 33/80 A kérdező kommentje:
nem csak en tartozok abba a tarsasagba, ertsetek mar legyszives meg...a fiuk is!....punk zenekarral jar fellepesekre, enekel, gitarozik otthon stb!
2008. dec. 9. 14:07
 34/80 anonim ***** válasza:
73%
13:40-es válaszoló pontosan leírta, amit akartam.(sőt, még jobban is, le a kalappal)
2008. dec. 9. 14:08
 35/80 A kérdező kommentje:
ha leirta, akkor ezt neked mar folosleges volt ide irni!
2008. dec. 9. 14:09
 36/80 Srapnel ***** válasza:
90%
... és azt gondolod, hogy a szülei örülnek annak, hogy a fiuk ezt csinálják? Lehet, hogy nem. Szóval ebből ne indulj ki. Mert hát a fiuk mégiscsak a fiuk.
2008. dec. 9. 14:10
 37/80 anonim ***** válasza:
100%
Én ismerek különböző stílusokból embereket, és sajnos az a tapasztalatom, hogy nem túl vegyesek ezek a társaságok intelligencia szempontjából. Nagy része sötét, "szarokmindenbe" ember, ilyen szempontból van valami alapja az általánosításoknak. Ezért kell meggondolni, hogy mit mutatsz: melyik társasághoz tartozol. Ez lehetett a baj a szülőknél is. Félre ne értsd, én csak általánosságban beszélek, nem a te konkrét baráti körödről. Elsőre, mikor elolvastam a kérdést, akkor én is azt hittem, hogy "Na, megint egy lüke punk, aki siránkozik, hogy nem szeretik a stílusát!", de a további hozzászólásaidat is elolvasva nagyon kellemesen csalódtam. Ezért írtam, hogy szimpatikus vagy. :) Ezt az oldaladat mutasd, és nem lesz semmi baj.
2008. dec. 9. 14:13
 38/80 A kérdező kommentje:
nem viselkednek vele ugy, mint a fiukkal.....a baratom tesojanak a csaja drogozott, az agyaban legalabb 50 fiu megfordult....de boldog lehet, mert rola nincsenek rossz velemennyel
2008. dec. 9. 14:14
 39/80 A kérdező kommentje:
a kerdesben lehet ha nem sirankozok, nem kapok ennyi kommentet :) ....hat jah amugy, mert tenyleg nem vagyok oan, mint amit itt a legtobb ember gondol a punkokrol...nem vagyok budos punk :) szerintem a diszkosok kozott talalni meg rosszabbakat is, persze nem akarok senkit se megserteni....
2008. dec. 9. 14:16
 40/80 Srapnel ***** válasza:
100%

Talán mert nem tudnak mindent.

De az is lehet, hogy abból tanulva van most már a finomabb szűrő.

A szülők, részint joggal, úgy vannak vele, hogy aki rengeteget törődik tinédzserként a ruhájával, a kedvenc zenekarával, a piercingjeivel, tetkójával (tudom, hogy neked nincs, csak példa), a barátaival és különböző SZÓRAKOZÁSI formákkal, annak kevesebb ideje marad matekot, irodalmat, nyelvet, stb.-t tanulni. A koncert és a zene (meg a kocsma) akkor is semmi más, csak egy szórakozási forma, ezt kell csak szem előtt tartani. Ha pedig munkaként űzöd, akkor nem egy kiegyensúlyozott életmód.

2008. dec. 9. 14:18
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!