Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem is ismernek a párom szülei, és már utálnak! Miért?
"hogy tudom, tartozok vhova, nem az az ember vagyok aki tegnap igy oltozott ezt hallgatott, holnap meg mar megint mas...."
Ezzel akaratodon kívül nagyon is jót írtál: a srác szüleinek nem tetszik az a társaság, ahová tartozol. Ez az egyszerű válasz.
Talán mert nem tudnak mindent.
De az is lehet, hogy abból tanulva van most már a finomabb szűrő.
A szülők, részint joggal, úgy vannak vele, hogy aki rengeteget törődik tinédzserként a ruhájával, a kedvenc zenekarával, a piercingjeivel, tetkójával (tudom, hogy neked nincs, csak példa), a barátaival és különböző SZÓRAKOZÁSI formákkal, annak kevesebb ideje marad matekot, irodalmat, nyelvet, stb.-t tanulni. A koncert és a zene (meg a kocsma) akkor is semmi más, csak egy szórakozási forma, ezt kell csak szem előtt tartani. Ha pedig munkaként űzöd, akkor nem egy kiegyensúlyozott életmód.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!