Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem is ismernek a párom szülei, és már utálnak! Miért?

Figyelt kérdés
18 éves lány wagyok, a barátom pár hónappal fiatalabb nálam. Még friss a kapcsolatunk, 2 hónapja wagyunk egyutt. Tudtam rola, h wannak neki otthon problémái, foleg az apukájáwal, aki nagyon szigorú. Tegnap előtt egyik internetes oldalon irt nekem egy számomra idegen ember/nem wolt kitöltwe az adatapja, kép se wolt felrakwa/, hogy Patrik/barátom/ szulei már tudják ki wagyok...nem értettem...gondoltam, h wki hulyeskedik...Tegnap a barátom wiszont elmesélte, hogy azok a szulei woltak, megnezték az albumjaimat, ahol pl. sörözök a hawerokkal, wagy ahol az egyik punk egyuttes gitárosa puszit ad az arcomra....Anyja szerint egy hulye liba wagyok,egy alkoholista, aki csak a fiacskáját kihasználja...apukája azt mondta, h nem fogja utánnam engedni ot....de, hogy aztan az anyja ráwágta, h találkozhatunk ahogy eddig/hétwégente/.....en nem tudok ezzel mit kezdeni, mondtam a barátomnak, h menjek el es beszeljuk meg a dolgokat a szuleiwel...Szerinte wiszont a wéleményuket nem wáltoztatnak meg, csak időwel beletörődnének...az apukája a barátomat sokszor mar lehulyezte, lefaxozta meg stb. ....Igen, igaz, h punk wagyok, a hawerjaim, imádok koncertekre járni, néha inni és olyankor kewés cigi, de nem drogozok, még semmit ki se probáltam...es az, h megiszok sört mi a rossz benne?18 wagyok...otthon tudják..es nem iszom magam halálra....es imádom a fiukat, nagyon...nem azert wagyok wele, h kihasználjam...SZERETEM ....mondta a baratom, h ez nem waltoztat semmit a mi kapcsolatunkon, hisz nem wagyunk tárgyak, h azt csinálják welunk, amit akarnak....de mit tehetnek?....igaz, nem a szuleiwel járok, nem oket kell imadnom...de nekem fontos, h ne gondoljanak rolam hulyeseget mit csináljak ezzel a helyzettel?...en nem tudom már, ami biztos, hogy szeretjuk egymast, nem akarom elweszíteni...wan wkinek wmi otlete? woltatok már ilyen, wagy hasonlo helyzetben?
2008. dec. 9. 12:43
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/80 Srapnel ***** válasza:
100%

Nem is kell. :) Nem dolgod az még ilyen idősen.

Egyetlen egy dolog miatt nem szabad csak elfelejtened: nem érdemes a jövődet nagyban megváltoztató döntést hoznod a párod miatt ebben a korban. Például iskola v. hivatás választásában. Sokan írnak olyat, hogy abba a suliba akar menni továbbtanulni, ahová a párja ment, meg ilyesmik. NEM SZABAD. A hivatásod a Tiéd marad, a végzettséged a Tiéd marad, a párok meg jönnek-mennek. Ha már család van, vagy házasság, akkor a munkahely választásban már szerepet játszhat, de ilyen idősen még nem.

Minden más esetében egyelőre nem kell ezen agyalnod.

2008. dec. 9. 14:59
 52/80 A kérdező kommentje:
Ilyenről már dumáltunk...azt mondta, hogy nem tanul tovább, hogy majd vállalkozni fog/családban marad/...bar, amennyire igy megismertem a szuleit nem hiszem, hogy nem fogjak akarni az egyetemet.....Igen, anyukamnak mindig azt szoktam mondani, ha becsuszott pl. 3-as, hogy magamnak tanulok :) ...de ez a jovoben is igy lesz...mindent magamert csinalok....vagy hogy is kellene ezt irni :D
2008. dec. 9. 15:05
 53/80 Srapnel ***** válasza:
100%
Jól írtad. Jól is teszed. Egyébként tudom, hogy 18 évesen a komolyság nincs annyira előtérben, de amiket itt komoly témákban írtál, nyugodtan hintsd a fiú szüleinek a találkozásokkor és beszélgetésekkor. Hadd lássák, hogy a gondolkodásod azért rendben van, a punkosdit meg a többség kinövi.
2008. dec. 9. 15:07
 54/80 A kérdező kommentje:
en igyekezni fogok a szulei elott is ugyanezt az oldalamat, az igazit mutatni....csak ahogy azt mar irtam is attol felek, hogy nem fognak nekem hinni...vagy barmi....azt fogjak gondolni, hogy csak talalgatok...de persze az elso talalkozastol tobbet, olyan sokat nem is varhatok ebben a helyzetben....
2008. dec. 9. 15:11
 55/80 anonim ***** válasza:
100%

Itt mát annyi (jó) válasz (is) volt hogy talán nekem már fölödleges iron, de azért megkockáztatom:)

Nem volt szép dolog az, hogy ilyen módon beskatujáztak, és egyáltalán hogy jön neki hogy iwiw-en irogasson? hát elég szép...Lehet hogy "nem voltál szép látvány" sörösüveggel a kezdeben, de akkor is hogy lehet elsőre megitélni valakit?

Én mindjárt másfél éve vagyok együtt a párommal, és főleg az elején úgy itéltem meg, hogy apárom apukája bizony megbélyegzett, pedig nem volt miért...aztán valaki "okos" azt mondta nekem, hogy ne úgy álljak neki, hogy jé hogy utáljuk geymász, hanem tekintsem kihivásnak ezt az egészet, próbáljak önmagam lenni és megszerettetni magam (nem nyalizásról van szó!) És tényleg azzóta másképp veszem a dolgokat, mondjuk nem vagyok meggyőződve, hogy másként is vannak, de azért másfél év után kicsit lehet már itélkezni:P :)

Amp pedig téged illet nekem is szimpatikus vagy:) úgy vettem ki, hogy a varátod is zenekarban játszik, akkor gondolom Ő sem "szentfazék" akkor a szülei mitől tiltják? komolyan nem értem:( na de irj ha valami változott. sok sikert, Üdv egy 18 éves "sorstárs" :)

2008. dec. 9. 16:27
 56/80 A kérdező kommentje:

koszonom sorstarsam :) nem volt folosleges, hogy irtal...csak meg jobban megerositett engem par dologban, ugyhogy nagyon szepen koszonom :) ....

igen a baratom is "punkos"....de nem akarok itelkezni, nem ismerem a szuleit, nem tudom milyenek...de az elso talalkozastol felni fogok az biztos, de ossze szedem magam es megmutatom nekik azert is :)

koszonom meg1x

2008. dec. 9. 16:39
 57/80 anonim ***** válasza:
100%

nincsen amit, örvendek ha tudtam segiteni valamit:)

Azért kicsit jobb helyzetben vagy, mint az egyik bnőm akitől egy év után is tiltja az anyuka a "kicsi" 19. éves fiacskáját...:(

No meg én is másfél év után még parázok hogy vajon "mit gondolnak rólam?"

remélem mire ide jutsz, nem kell ilyensminn parázzál...

Észrevettem, hogy sok hiba volt abban amit irtam, bocs érte, csak nagyon siettem s elgépeltem.

Még egyszer sok sikert, és mutasd meg még azért is:)

Üdv, a "sorstársad" :)

2008. dec. 9. 16:58
 58/80 A kérdező kommentje:

a hibat elnezem, nekem sincs mivel buszkelkednem, gepen mindig gyorsan irok....hat akkor a bnodnek is nehez dolga van.....ilyenek az anyosok :) ...de nalam lehet az apos is gond lesz...vagyis biztos :) ....megoldjuk :)

udv. :)

2008. dec. 9. 18:25
 59/80 anonim ***** válasza:
A párod szülei halott emberek!
2008. dec. 9. 20:46
 60/80 A kérdező kommentje:
halott emberek?ezt hogy erted?hmmm
2008. dec. 9. 21:21
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!