Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem is ismernek a párom szülei, és már utálnak! Miért?

Figyelt kérdés
18 éves lány wagyok, a barátom pár hónappal fiatalabb nálam. Még friss a kapcsolatunk, 2 hónapja wagyunk egyutt. Tudtam rola, h wannak neki otthon problémái, foleg az apukájáwal, aki nagyon szigorú. Tegnap előtt egyik internetes oldalon irt nekem egy számomra idegen ember/nem wolt kitöltwe az adatapja, kép se wolt felrakwa/, hogy Patrik/barátom/ szulei már tudják ki wagyok...nem értettem...gondoltam, h wki hulyeskedik...Tegnap a barátom wiszont elmesélte, hogy azok a szulei woltak, megnezték az albumjaimat, ahol pl. sörözök a hawerokkal, wagy ahol az egyik punk egyuttes gitárosa puszit ad az arcomra....Anyja szerint egy hulye liba wagyok,egy alkoholista, aki csak a fiacskáját kihasználja...apukája azt mondta, h nem fogja utánnam engedni ot....de, hogy aztan az anyja ráwágta, h találkozhatunk ahogy eddig/hétwégente/.....en nem tudok ezzel mit kezdeni, mondtam a barátomnak, h menjek el es beszeljuk meg a dolgokat a szuleiwel...Szerinte wiszont a wéleményuket nem wáltoztatnak meg, csak időwel beletörődnének...az apukája a barátomat sokszor mar lehulyezte, lefaxozta meg stb. ....Igen, igaz, h punk wagyok, a hawerjaim, imádok koncertekre járni, néha inni és olyankor kewés cigi, de nem drogozok, még semmit ki se probáltam...es az, h megiszok sört mi a rossz benne?18 wagyok...otthon tudják..es nem iszom magam halálra....es imádom a fiukat, nagyon...nem azert wagyok wele, h kihasználjam...SZERETEM ....mondta a baratom, h ez nem waltoztat semmit a mi kapcsolatunkon, hisz nem wagyunk tárgyak, h azt csinálják welunk, amit akarnak....de mit tehetnek?....igaz, nem a szuleiwel járok, nem oket kell imadnom...de nekem fontos, h ne gondoljanak rolam hulyeseget mit csináljak ezzel a helyzettel?...en nem tudom már, ami biztos, hogy szeretjuk egymast, nem akarom elweszíteni...wan wkinek wmi otlete? woltatok már ilyen, wagy hasonlo helyzetben?
2008. dec. 9. 12:43
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/80 A kérdező kommentje:

es igen a szuleinel is probalnam ezt az oldalamat mutatni...nekik csak ket reakciojuk lehet ezutan:

1.elismerik, hogy tevedtek velem kapcsolatban

2. vagy, amit tenyleg nem szeretnek, hogy becsukjak elottem az osszes ajtot es eselyt sem adnak, hogy megismerjenek....

2008. dec. 9. 14:19
 42/80 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj. Ha kitartotok egymás mellett, akkor kénytelenek lesznek esélyt adni. Nem?
2008. dec. 9. 14:22
 43/80 A kérdező kommentje:
kocsmat perszehogy nem munkakent uzom....hetkozbe tanulok, nem is jarok ki, meg otthon segitek....pentek este egy oracskara kimegyek, szombaton melo...este megint ki...es vasarnap meg max. tanulok ha kell meg vmit...ennyi.....nem hiszem, hogy annyira szornyu lenne..
2008. dec. 9. 14:23
 44/80 A kérdező kommentje:
igen, muszaj lesz nekunk megmutatni....hogy kitartunk egymas mellett...es foleg nekem, hogy nem egy futokaland-os csaj vagyok.....
2008. dec. 9. 14:24
 45/80 anonim ***** válasza:
71%

Én is rocker vagyok, de nem öltözök olyan feltűnően, fekete, oszt' kész. xD Van mikor nem csak feketébe járok,k vagy egy csomó színű ruhám, de a legtöbb sötét-kék és fekete. Ha nem öltözöl olyan feltűnően, kirívóan, akkor szerintem másoknak is más lesz a véleménye rólad.

Amugy meg az, hogy sört iszik egy koncerten, vagy bárban, nem árul el róla semmit. A szüleim is söröznek, lehet, hogy vannak róla képek is és akkor mi? Mindenki szokott inni a haverok-al, és nem hiszem, hogy nincs egy fénykép sem róla...ez alapján nem lehet róla véleményt alkotni, mert mindenki ha elmegy valahova, iszik is valamit...

2008. dec. 9. 14:30
 46/80 Srapnel ***** válasza:
100%

A realista szülők tudják, hogy a 18 alatti korban kezdődő kapcsolatnak igen nagy valószínűséggel (90% fölött) vége lesz, csak nem mindegy, hogy addig mibe rángatják bele a fiukat mindenféle lányok.

A kérdező jó fej csaj hát a fiú szüleinél rosszul indult. Türelem és némi kompromisszum lesz itt a megoldás. Kompromittáló képek leszedése, normálisak felrakása.

(13:40-es és még sok másik hozzászólás gazdája)

2008. dec. 9. 14:32
 47/80 A kérdező kommentje:

14:30-nak ..nem jarok feketeben, nem szeretem a feketet mondjuk :) piros kockas cuccok, vagy parducmintas, vagy akarmi, ami teccik, nem nagyon kihivo es csak nekem van olyanom /vagy legalabbis nem soknak/:)

14:32-nek nem muszaj, hogy vege legyen 18even alatt, ez most nem esett jol nekem :) ..de te velemenyed, nem veszem el toled...most gondolkoztam, hogy nekem nagyon nem kell valtoznom, mert nincs velem semmi baj..max. a kepekben, amiket levettem...de ugyis mar lattak szval....nem kell valtoznom azert, mert nem erzem szukseget, a kornyezetem/legyen az baratok, tanarok, fonokeim/ nem jelezte azt, hogy szukseg lenne valtozasra/legyen az kulso vagy belso/:) ....errol a szuloket kell meggyoznom...

2008. dec. 9. 14:38
 48/80 Srapnel ***** válasza:
100%
Nem mondtam, hogy muszáj. Nem is kívánom, hogy úgy legyen, de a matek az már csak matek. Meg hát neked is sokat kell még tanulnod és érned, hogy mindent megérts. Gondolom, így, 18 évesen még nem vagy teljesen kész ember. A párod sem. Aztán ha nincs szerencsétek, különböző irányba indultok a felnőtté válás és önmegvalósítás útján. Nem Ti lennétek az elsők. Emiatt nem kell rosszul érezned magad, mert nem biztos, hogy ez lesz, de nagyon esélyes. Viszont az sem tragédia. Ha nem ez a fiú lesz, akkor hol van ez a pár hónap az évtizedekhez képest, akivel majd végül leéled az életed és gyerekeket szülsz neki (ha nem a mostani lesz)? Az ember az élete során rengetegszer átgondolja a dolgait és bizonyos dolgokat elvet, másokat pedig behoz, némelyik marad. Ami most fontos, tíz év múlva átveszi más, aztán meg még más.
2008. dec. 9. 14:45
 49/80 A kérdező kommentje:

nem mondom, hogy nincs igazad, mert akkor hazudnak...

csak tudod nem szivesen gondolok arra, hogy mi lesz ha...ilyennel nem akarok foglalkozni...nem mondom azt se, hogy igen o az igazi, mas mar biztos nem lesz...de nem volna rossz....neki vannak tervei velem a jovobe...en nem szivesen tervezek meg....lehet, mert meg az egesz friss....es idovel, majd minden kialakul.....

2008. dec. 9. 14:50
 50/80 A kérdező kommentje:

meg irok vmit....ha mar ugy nagyon bele merultem itt a dolgokba....4evvel ezelott kezdtem punkot hallgatni....de amugy nem csak punkot....nem tudom mond e vkinek vmit ezek a stilusok:Ska, es meg Oi! ....pl. imadom a magyar ska egyuttest Pannonia Allstars Ska Orchestra-t...csak sajnalom, hogy ide Szlovákiaba nem igen jarnak :( .....

es elhihetitek, hogy nekem ez egy uj helyzet....mert soha senki nem volt rolam rossz velemennyel, meg akkor sem ha bakancsos vagyok vagy barmi....tenyleg, kedves lanynak mondanak.....de igen, az utcan mar megszoltak...kik?hat 13-14 eves rapper csávok cigikkel a kezukbe...olyanok velemenye meg nem erdekel.....

ezert is voltam most ketsegbeesve....nem tudtam ezzel mit csinalni....soha nem kellett senkivel sem magamat elfogattatni, mert elfogadtak es szerettek....de nembaj....lehet ha minden ugy lenne tul unalmas lenne az eletem.....

2008. dec. 9. 14:58
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!