Miért útálnak olyanok akik nem is ismernek?
Jaj hagyjuk már ezt az irigység dumát... XD Ez olyan szánalmas. :D
Egyszerűen unszimpatikus a fejszerkezeted, van olyan. Engem mindenki undoknak hisz elsőre vagy gótnak, pedig kajak nem úgy öltözök. :D
Megjegyzem lehetsz mindenkivel barátságos, de ha látszik, hogy nem tényleg szívből jön (na ez most elég trén hangzik), akkor egy kissé idegesíítő és arrogáns. Senki nem szereti a műmájereket.
Amúgy meg ne foglalkozz velük. A barátaid és a párod ott van, a többiek meg le vannak ejtve.
Hát igen!Én se hiszem,hogy irigyek lennének...
Nem hiszem,hogy közelednék valakihez bartságosan ha nem szívből jönne.Szóval valami más...
Van egy csaj aki nayon útált de megisert és bartnők lettünk.Ő azt mondta,hogy azért útált mert azthitte ri*banc vagyok:SSS
De nemhiszem hogy mindenkinek ez lennea baja velem.Lányok ijatok akik ugyaebben a helyzetben vanak és irjátok le ,hogy ti miért váltjátok ki az emberekben az unszinpátiát.
Ma is is nekem akar jönni egy csaj oknélkül meg már volt emiat verekedésem:SSSS
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!