Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért útálnak olyanok akik...

Miért útálnak olyanok akik nem is ismernek?

Figyelt kérdés
Nagyon sok midnenkitől hallom vissza ,hogy így utálnak meg úgy utálnak.Én nem teszek rosszat senkinek,nem vagyok nagyképű,barátságos vagyok mindenkivel mégis az első benyomása az embereknek rossz rólam.Sokan leku*rváznak amikor én se nem bulizok se nem pasizok hiszem 2éve komoly kapcsolatom van.A kinézetem szerintem átlagos.Szőke hosszú haj,barna szem,enyhén szolis bőr.Az öltözködéem nem kirívó,stílusosan és nem Ku*rvásan öltözködök.
2011. máj. 19. 16:35
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

ugyanígy voltam...mindig utáltak, elég volt csak belépnem (igaz, teszem hozzá hogy időnként már csak azért is provokáltam:D:D:D)...aztán valamilyen módon beszélgettek velem és közölték h jéééééééé te ilyen jo fej vagy???mondom jééééééé igen...mindig ribanc voltam én is:D...de már nem törödöm velük:D...és miota nem törödöm velük nem is nagyon hallok semmit vissza...csak olykorolykor...:)

22L

2011. máj. 20. 09:48
 12/12 qwp753 ***** válasza:
szerintem irigyek rad vagy pedig valaki rosszat terjeszt rolad masoknak...
2011. máj. 21. 17:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!