Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem is ismernek a párom szülei, és már utálnak! Miért?

Figyelt kérdés
18 éves lány wagyok, a barátom pár hónappal fiatalabb nálam. Még friss a kapcsolatunk, 2 hónapja wagyunk egyutt. Tudtam rola, h wannak neki otthon problémái, foleg az apukájáwal, aki nagyon szigorú. Tegnap előtt egyik internetes oldalon irt nekem egy számomra idegen ember/nem wolt kitöltwe az adatapja, kép se wolt felrakwa/, hogy Patrik/barátom/ szulei már tudják ki wagyok...nem értettem...gondoltam, h wki hulyeskedik...Tegnap a barátom wiszont elmesélte, hogy azok a szulei woltak, megnezték az albumjaimat, ahol pl. sörözök a hawerokkal, wagy ahol az egyik punk egyuttes gitárosa puszit ad az arcomra....Anyja szerint egy hulye liba wagyok,egy alkoholista, aki csak a fiacskáját kihasználja...apukája azt mondta, h nem fogja utánnam engedni ot....de, hogy aztan az anyja ráwágta, h találkozhatunk ahogy eddig/hétwégente/.....en nem tudok ezzel mit kezdeni, mondtam a barátomnak, h menjek el es beszeljuk meg a dolgokat a szuleiwel...Szerinte wiszont a wéleményuket nem wáltoztatnak meg, csak időwel beletörődnének...az apukája a barátomat sokszor mar lehulyezte, lefaxozta meg stb. ....Igen, igaz, h punk wagyok, a hawerjaim, imádok koncertekre járni, néha inni és olyankor kewés cigi, de nem drogozok, még semmit ki se probáltam...es az, h megiszok sört mi a rossz benne?18 wagyok...otthon tudják..es nem iszom magam halálra....es imádom a fiukat, nagyon...nem azert wagyok wele, h kihasználjam...SZERETEM ....mondta a baratom, h ez nem waltoztat semmit a mi kapcsolatunkon, hisz nem wagyunk tárgyak, h azt csinálják welunk, amit akarnak....de mit tehetnek?....igaz, nem a szuleiwel járok, nem oket kell imadnom...de nekem fontos, h ne gondoljanak rolam hulyeseget mit csináljak ezzel a helyzettel?...en nem tudom már, ami biztos, hogy szeretjuk egymast, nem akarom elweszíteni...wan wkinek wmi otlete? woltatok már ilyen, wagy hasonlo helyzetben?
2008. dec. 9. 12:43
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/80 A kérdező kommentje:
es imádom a fiukat, nagyon//azt ugy ertettem,h az ő fiát a barátomat...bocs
2008. dec. 9. 12:45
 2/80 Srapnel ***** válasza:
86%

A lázadó punk gyerekek sohasem voltak a szülők kedvencei. Még a saját szülők sem mindig szeretik. Ez van. Ne mondd, hogy nem tudtad, hogy ha lázadónak öltözöl, akkor kedves, jóravaló lánynak fognak tekinteni. Nyilvános profilokba meg nem rakunk kompromittáló képeket. Nemrég hallottam, hogy fejvadász és állásközvetítő cégek, valamint a leendő munkaadók is nézik a munkavállalók iwiw adatlapját. Ilyen a világ, a net sokmindenre jó. Aki egy adatlapra, ami elvileg a jó benyomást kell, hogy keltse, sörös képet rak föl, abból arra lehet következtetni, hogy az illető igencsak szereti a sört, ha olyan fontos neki, hogy a megörökített képet még meg is osztja. Nem jelenti az, hogy alkoholista vagy, de valószínűsíti, hogy nem könyvtárba járó, dolgos leányka. A mi időnkben (most 30 vagyok) is voltak már punkok, a többségéből nem is lett semmi, vagy hamar beilleszkedett és levedlette a punk ruhát.

Mellesleg a helyesírásoddal is csinálhatnál valamit, mert a w és a v nem ugyanaz, meg x-et sem rakunk "ksz" helyett magyarban.

2008. dec. 9. 12:51
 3/80 A kérdező kommentje:

a w betu szokas kerdese, a helyesirasom?..nem azert irtam, h az legyen a legfobb problema, es ha nem jo a helyesirasom, bocs, szlovák suliba jarok.

a sörös kép meg sztem normális, nem ugy vagyok lefenyképezve, h csokolgatom a sorosdobozt, vagy akármi, haverokkal egy bárban, vkinél kofola, vkinél sor...haverok a lenyegek nem a sor....igen punkok, es nem hinnem, h nem lenne belolem semmi, egyetemre keszulok, ezzel nem lenne problema! sokat nem segitettel, de azert kosz

2008. dec. 9. 12:56
 4/80 Srapnel ***** válasza:
93%

Nem igazán értetted, amit írtam.

Még abban a korban és állapotban vagy, ahol azt hiszed, hogy a világnak kell úgy igazodnia hozzád, hogy neked jó legyen. Majd később megtanulod, hogy ez sajnos fordítva van. A világnak mindegy, hogy te mit gondolsz, rád néznek és beskatulyáznak, ennyi. Csakhogy nem őket zavarja a skatulya, hanem téged. Azt írtad, hogy egyetemre mész. Majd a harmadik bukásnál rájössz, hogy nem érdemes kitartani a punk stílus mellett, mert csak neked lesz rossz. Linknek lát, adja az egyest, aztán tovább nem is érdekli a dolog.

A helyesírásról annyit, hogy az is elárul az emberről valamit. Az igaz, hogy a v/w nálad most nem helyesírási, hanem különbözni vágyási kérdés. De hát ha mindenki úgy írna, ahogy neki tetszik, akkor elhiheted, hogy nem járhatnál koncertekre, mert csirkét kergetnél a barlang előtt, hogy nyersen megehesd. Az ember minden dolga, a ruhája, a haja, az írása, az írásképe, a véleménye, stb. elárul róla nagyon sokmindent. Ezt is felnőtt korára megtanulja az ember értelmezni, hogy minél hamarabb megismerje a másikat, anélkül, hogy éveken keresztül beszélgessen vele.

Egyébként a kérdésedre válaszoltam, hogy "miért van ez". Az már más kérdés, hogy nem tetszik a válasz.

2008. dec. 9. 13:04
 5/80 Srapnel ***** válasza:
97%

Ja és biztos hallottad már azt a mondást, hogy "madarat tolláról, embert barátjáról". Na, a fiú szülei ismerik ezt. Arra mondom, hogy a barátaiddal vagy egy bárban, 18 évesen, lázadó punk állapotban, sör mellett.

Félreértés ne essék, nem ítéllek el, én anno rocker voltam, aztán megértettem dolgokat és kinőttem belőle.

2008. dec. 9. 13:08
 6/80 anonim ***** válasza:
86%
Nem bántani akarlak, de igaza van az előttem válaszolónak. Ha azt akarod, hogy elfogadjanak, Neked is kell érte tenni valamit!
2008. dec. 9. 13:09
 7/80 anonim ***** válasza:
100%

nem gáz, hogyha a helyesírásod kicsit bugos itt-ott, a lényeg, hogy érthető legyen, amit ki akarsz fejezni, viszont a w használata zavaró... :(

amúgy talán, hogyha kicsit visszafogottabban próbálsz öltözködni, nőiesebben, legalább akkor, amikor előfordul, hogy láthatnak: talán megindul bennük valami, és megpróbálnak majd elfogadni... nem a ruha teszi az embert, de azért sokmindent elárul... pl üzletemberek között, ha nincs öv az öltönynadrágban, akkor már hanyagnak számítasz...

2008. dec. 9. 13:11
 8/80 A kérdező kommentje:

nem azt mondom, h nincs igazad.... "oreg fejjel" majd en is maskepp fogom nezni a dolgokat, de most nincs miert es nem is akarok waltozni, mert nemhiszem, h rossz lennek wmiben, az igaz, h a kepek lattan, nehezebb dolgom lesz ezt a szuleinel is bebizonyitani, de mindent megteszek majd, ennyi.

Bukni nem fogok :), nem azert megyek egyetemre, hogy addigis ne dolgozzak, hanem, mert vmire vinni akarom, de nem fogom magyarazni, nem ertitek ugyse, latom folosleges volt irni, sebaj :)

2008. dec. 9. 13:15
 9/80 A kérdező kommentje:
igen....az oltozkodes....en meg nem találkoztam a szuleivel, de ha ott tartanank, biztos nem szakatt nadrágban mennek(oan nadragom meg nincs is)...ugyanolyan vagyok mint mas, bálba szivesen elmegyek, szeretem a szinhazat, jatszottam rockoperaban, szval ha adnanak eselyt megismerni, akkor biztos minden jo lenne...
2008. dec. 9. 13:18
 10/80 anonim ***** válasza:
100%

hát, tudod, ha nem akarsz változni, akkor nagyon-nagyon kicsi az esélye annak, hogy bármi más megváltozzon, tapasztalatból beszélek... 21 vagyok

nekem annakidején anyám tiltotta, hogy gótmetálos dizájnba öltözködjek... így rejtve a ruhadarabjaim között, amik meglehetősen nőiesek, aki akarja, felfedezheti a gót stílust

de nem látszik hivalkodónak és az üzlettársaim még csinosnak is tartják a bordó/fekete fűzős dolgaimat, pedig 30-50-es emberekről van szó

mint írták előttem, az öltözködés sokmindent befolyásol, lehet, hogy kaparsz az egyetemen, de aki nem szimpatikus, azt tényleg megbuktatják, egy állásinterjúra is érdemes kipakolászni magadból a pirszingeket, pert max egy rocker bárba vesznek fel így pultosnak, de abból nem élsz meg

a változásról meg: amíg nem voltam hajlandó nyitni emberek felé, addig mások sem nyitottak felém, amíg elzárkóztam és hülyének tartottam a világot, hogy miylen kegyetlen és az emberek milyen álszentek és gonoszak, addig velem se törődött senki... kicsit átértékeltem a gondolkodásmódomat, és máris megváltozott az emberek hozzámállása is

2008. dec. 9. 13:22
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!