Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem is ismernek a párom szülei, és már utálnak! Miért?
Az a baj, hogy én értelek, Te nem értesz engem. Ne felejtsd el, hogy én voltam már a Te helyedben, Te viszont nem az én helyemben, ami persze teljesen nyilvánvaló és nem érdem számomra, csak állapot.
Te nem hiszed, hogy rossz lennél, mások meg azt hiszik. Ellenálj, ragaszkodj ehhez, aztán majd megunod. A helyzet az, hogy nem Te vagy az első a világon, aki szépen betagozódik... Muszáj, ha élni akarsz. Meg aztán rájössz, hogy a világot nem a sör/koncertek alkotják, egyre inkább érdekelni kezd majd, hogy gázár, gdp, meg fűtéstámogatás és nem attól leszel nagy, hogy ezeket csinálod és a szüleid pénzén lázadsz. A haverokban is csalódik időnként az ember. A mai, Nirvanán és Metallicán felnőtt harmincasok már jobban megértenek Téged, de az idősebb korosztály, mint pl. az én szüleim még kevésbé.
Nagyon jó. Akkor az iméntieket kell majd a családja tudtára hozni a legközelebbi vizitkor és jobb lesz a megítélésed.
De ettől függetlenül más az, amikor teljesen a saját lábadon kell, hogy állj, gázszámlástól, beázásostól, állásinterjústól, munkahelyi problémástól, stb.
Egyébként nem mondtam, hogy baj van veled, vagy azzal, amit akarsz, csak azt, hogy miért gondolják azt, amit.
Igazából ma már olyan nagy a verseny, hogy szerencsétlen gyerekeknek már 2-3 szakkorbe kell járni és 1-2 nyelvet megtanulni középfokon, hogy egyáltalán bekerüljenek jobb helyekre. Aki nem ezt teszi, bizony lemarad. Sajnos. A zenész pasik meg... Ej... A barátnőm és a húga tudna mesélni erről. Meg is értem a srác szüleit, bár nem adok nekik igazat. Nem hallottad azt a félig vicces jó tanácsot lányok számára, hogy "zenésszel soha".
nem nem hallottam, a viccekert nem igen vagyok oda :)
a gázszámlás dologhoz meg csak annyi, hogy szerintem a korombeli emberkék ezeket a problémákat, majd csak akkor fogjak ugy komolyan eszrevenni, amikor a sajat borukon fogjak tapasztalni.....
hat igen, meg volt az elso rossz benyomás náluk...csak en attol félek, hogy nem fogjak engedni, hogy megmutassam nem vagyok oan...ha mar most leírtak es nem kernek belolem...de az azert durva lenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!