Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem is ismernek a párom szülei, és már utálnak! Miért?

Figyelt kérdés
18 éves lány wagyok, a barátom pár hónappal fiatalabb nálam. Még friss a kapcsolatunk, 2 hónapja wagyunk egyutt. Tudtam rola, h wannak neki otthon problémái, foleg az apukájáwal, aki nagyon szigorú. Tegnap előtt egyik internetes oldalon irt nekem egy számomra idegen ember/nem wolt kitöltwe az adatapja, kép se wolt felrakwa/, hogy Patrik/barátom/ szulei már tudják ki wagyok...nem értettem...gondoltam, h wki hulyeskedik...Tegnap a barátom wiszont elmesélte, hogy azok a szulei woltak, megnezték az albumjaimat, ahol pl. sörözök a hawerokkal, wagy ahol az egyik punk egyuttes gitárosa puszit ad az arcomra....Anyja szerint egy hulye liba wagyok,egy alkoholista, aki csak a fiacskáját kihasználja...apukája azt mondta, h nem fogja utánnam engedni ot....de, hogy aztan az anyja ráwágta, h találkozhatunk ahogy eddig/hétwégente/.....en nem tudok ezzel mit kezdeni, mondtam a barátomnak, h menjek el es beszeljuk meg a dolgokat a szuleiwel...Szerinte wiszont a wéleményuket nem wáltoztatnak meg, csak időwel beletörődnének...az apukája a barátomat sokszor mar lehulyezte, lefaxozta meg stb. ....Igen, igaz, h punk wagyok, a hawerjaim, imádok koncertekre járni, néha inni és olyankor kewés cigi, de nem drogozok, még semmit ki se probáltam...es az, h megiszok sört mi a rossz benne?18 wagyok...otthon tudják..es nem iszom magam halálra....es imádom a fiukat, nagyon...nem azert wagyok wele, h kihasználjam...SZERETEM ....mondta a baratom, h ez nem waltoztat semmit a mi kapcsolatunkon, hisz nem wagyunk tárgyak, h azt csinálják welunk, amit akarnak....de mit tehetnek?....igaz, nem a szuleiwel járok, nem oket kell imadnom...de nekem fontos, h ne gondoljanak rolam hulyeseget mit csináljak ezzel a helyzettel?...en nem tudom már, ami biztos, hogy szeretjuk egymast, nem akarom elweszíteni...wan wkinek wmi otlete? woltatok már ilyen, wagy hasonlo helyzetben?
2008. dec. 9. 12:43
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/80 Srapnel ***** válasza:
100%

Azért reméljük, hogy ők sem hülyék és voltak fiatalok. :)

Lehetőséged lesz még szerintem.

2008. dec. 9. 13:44
 22/80 anonim ***** válasza:
100%

13:40 hozzászólóval egyetértek

gázszámla és társai:

jobb félni mint megijedni, és bebiztosítani magad arra az esetre, ha hírtelen a szüleid már nem tudnak támogatni, legyen az halál/betegség vagyszimpláncsak anyagi csőd

23/80 A kérdező kommentje:
A koncert/sör/kirívó ruha egy nagy semmi- nem nagy semmi szerintem....nalam a koncertek olyanok, mint masnal a diszko, a sor meg, mint másnak a mariska/de ez most csak egy pelda volt/ ...kirivo ruha?....egy 14 eves lany miniszoknyaba, magassarkuban az mien akkor?.....nem, nincs igazad
 24/80 Srapnel ***** válasza:
56%

Figyelj, a sör, a diszkó, a zenei stílsod, a bakancs, a fekete ruha, a koncertek látogatása, a piercingek, a tetoválás egy nagy semmi. Attól nem leszel valaki, de még csak nem is fogsz különbözni másoktól, hiszen van ilyen fiatalból annyi, hogy alig férnek el a Szigeten.

A minap a rádióban volt egy telefonos riport egy idős történelemtanárral. A műsorvezető a diákja volt, arról beszéltek, hogy a rendszerváltás előtti történelemoktatás hogy volt. Meg a régi szép és kevésbé szép időkről. De az, hogy a műsorvezető így 50 felé felkereste a 70-en jócskán túli tanárát és az a tisztelet, ahogy egymással beszéltek és azok a dolgok, amiket ennyi év távlatában is egymásnak adtak, na az a nem semmi.

2008. dec. 9. 13:51
 25/80 anonim ***** válasza:
100%
Kaptál hasznos válaszokat, én csak annyit fűznék hozzá, hgy amíg nem beszélgettek veled, a véleményük biztos, hogy nem fog változni. Elkövették azt a hibát, hogy kialakítottak rólad egy megváltoztathatatlan képet az iwiwed alapján, és egyelőre el sem tudják képzelni, hogy nem olyan vagy, amilyennek látnak. Szerintem nem kell nekik nyalnod emiatt, csak tarts ki a barátod mellett, viseld el, hogy egyelőre hétvégén lehettek együtt. Ha meg találkozol a szüleivel, legyél tisztelettudó, normális, beszélgess velük úgy, mintha nem is alkottak volna rólad véleményt. Egy idő után megváltozik a véleményük, hidd el. Az én barátomat is megszerették, pedig nem örültek neki különösebben, mert tíz év van köztünk. Látod, ezen változtatni sem lehet, mégis elfogadták, és kedvelik is. Szóval csak legyél önmagad, aztán majd megszeretnek. :)
2008. dec. 9. 13:58
 26/80 A kérdező kommentje:

en nem is akarok vki lenni, én én vagyok, nem azzal leszek nagyobb, vagy kedveltebb, hogyha az arcomon tobb piercing lesz, mint hatamon tetovalas....de ne mond, hogy NAGY SEMMI....vannak emberek, akiknek van egy stilusuk, ha akarnak, ha nem, lehetseges, h egy ido utan elkezdenek ugy oltozkodni stb. de nem azert csinalom en is, hogy lazadjak..magam miatt, hogy jol erezzem magam, es legyen meg az az erzesem, hogy tudom, tartozok vhova, nem az az ember vagyok aki tegnap igy oltozott ezt hallgatott, holnap meg mar megint mas....

az a Tv-es dolog meg minden szep es igazad van, de nem pont ide tartozik.....nem azert irtam, hogy vki kioktasson, nem vagyok buta pánk, mert nem vagyok olyan...azert irtam, hogy vmi tanacsot kapjak.....koszonom(a vegere meg a W betu hasznalatarol is leszoktam haha ez jo:)

2008. dec. 9. 13:59
 27/80 anonim ***** válasza:
100%

kicsit eltértetek a témától, és amúgy is most írta, hogy nincs pirszingje meg ilyenek (és a diszkósoknak semmi keresnivalójuk ebben a témában, én mondjuk nem szeretem a diszkózenét sem azt a stílust, de most nem idevalók)

amúgy szerintem legközelebb ne fotózkodj sörrel a kezedben, mert nem túl szép látvány, ha egy lánynak ilyensmi üveg van a kezében, és egy kicsit öltözködj visszafogottabban, amőúgy meg adj időt a szüleinek, kérd meg a barátodat, hogy mutasson be nekik, talán eleinte duzzognak majd, de hátha sikerül velük beszélgetni egy jót, ha van a sráccal közös érdeklődési körötök, akkor arról csak tudnak a szülei is néhány szót és arról el lehet velük dumálni, és ha téged érdekel az ami piciny fiúgyermeküket, akkor szimpi lehetsz nekik

2008. dec. 9. 13:59
 28/80 anonim ***** válasza:
100%
Ja, igen, és nekem például szimpatikus vagy! :)
2008. dec. 9. 14:01
 29/80 Srapnel ***** válasza:
100%

Szerintem rakd össze az eddigi összes válasz mondanivalóját. :)

De tudod, "ha boszorkának öltözöl, ne várd, hogy angyalkának nézzenek". Értsd átvitt értelemben: sörös fotó.

2008. dec. 9. 14:03
 30/80 A kérdező kommentje:
koszi az utolso ketto emberkenek....persze..fiuknak is kb. ugyanez a kedvence es ez a kozos bennunk....szval nem biztos, hogy pont a zenerol fogunk beszelgetni kozossen a szuleivel, de tudok komoly dolgokrol is...ha azt kerik, meg a vilag penzugyi vállságról is, ha nekik az kell :D
2008. dec. 9. 14:04
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!