Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem is ismernek a párom szülei, és már utálnak! Miért?
Azért reméljük, hogy ők sem hülyék és voltak fiatalok. :)
Lehetőséged lesz még szerintem.
13:40 hozzászólóval egyetértek
gázszámla és társai:
jobb félni mint megijedni, és bebiztosítani magad arra az esetre, ha hírtelen a szüleid már nem tudnak támogatni, legyen az halál/betegség vagyszimpláncsak anyagi csőd
Figyelj, a sör, a diszkó, a zenei stílsod, a bakancs, a fekete ruha, a koncertek látogatása, a piercingek, a tetoválás egy nagy semmi. Attól nem leszel valaki, de még csak nem is fogsz különbözni másoktól, hiszen van ilyen fiatalból annyi, hogy alig férnek el a Szigeten.
A minap a rádióban volt egy telefonos riport egy idős történelemtanárral. A műsorvezető a diákja volt, arról beszéltek, hogy a rendszerváltás előtti történelemoktatás hogy volt. Meg a régi szép és kevésbé szép időkről. De az, hogy a műsorvezető így 50 felé felkereste a 70-en jócskán túli tanárát és az a tisztelet, ahogy egymással beszéltek és azok a dolgok, amiket ennyi év távlatában is egymásnak adtak, na az a nem semmi.
en nem is akarok vki lenni, én én vagyok, nem azzal leszek nagyobb, vagy kedveltebb, hogyha az arcomon tobb piercing lesz, mint hatamon tetovalas....de ne mond, hogy NAGY SEMMI....vannak emberek, akiknek van egy stilusuk, ha akarnak, ha nem, lehetseges, h egy ido utan elkezdenek ugy oltozkodni stb. de nem azert csinalom en is, hogy lazadjak..magam miatt, hogy jol erezzem magam, es legyen meg az az erzesem, hogy tudom, tartozok vhova, nem az az ember vagyok aki tegnap igy oltozott ezt hallgatott, holnap meg mar megint mas....
az a Tv-es dolog meg minden szep es igazad van, de nem pont ide tartozik.....nem azert irtam, hogy vki kioktasson, nem vagyok buta pánk, mert nem vagyok olyan...azert irtam, hogy vmi tanacsot kapjak.....koszonom(a vegere meg a W betu hasznalatarol is leszoktam haha ez jo:)
kicsit eltértetek a témától, és amúgy is most írta, hogy nincs pirszingje meg ilyenek (és a diszkósoknak semmi keresnivalójuk ebben a témában, én mondjuk nem szeretem a diszkózenét sem azt a stílust, de most nem idevalók)
amúgy szerintem legközelebb ne fotózkodj sörrel a kezedben, mert nem túl szép látvány, ha egy lánynak ilyensmi üveg van a kezében, és egy kicsit öltözködj visszafogottabban, amőúgy meg adj időt a szüleinek, kérd meg a barátodat, hogy mutasson be nekik, talán eleinte duzzognak majd, de hátha sikerül velük beszélgetni egy jót, ha van a sráccal közös érdeklődési körötök, akkor arról csak tudnak a szülei is néhány szót és arról el lehet velük dumálni, és ha téged érdekel az ami piciny fiúgyermeküket, akkor szimpi lehetsz nekik
Szerintem rakd össze az eddigi összes válasz mondanivalóját. :)
De tudod, "ha boszorkának öltözöl, ne várd, hogy angyalkának nézzenek". Értsd átvitt értelemben: sörös fotó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!