Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Túl sokat van itt a kislánya.S...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl sokat van itt a kislánya.Szólhatok bele hogy ez sok nekem?

Figyelt kérdés
Szomszéd faluban lakik a gyerek az anyjával.Mióta az anyja dolgozik napi szinten itt van a kislány.8 éves.Délután párom hozza el napköziből mert az anyja csak fél hatra ér haza munkából.Este 6 körül jön érte az anyja.Napi 2 óra heti 5x.Hétvégén is az apjával alszik néha.Miért nem képes megoldani a felügyeletét máshogyan,máshol az anyja?Persze kényelmes igy marhára neki ingyen pesztra ezért ugye nem kell fizetni.Családvédelemnek jelentem akkor csinálnak valamit?

2021. máj. 27. 12:19
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 1/84 anonim ***** válasza:
92%
Délután 4-től 6-ig amúgy te vagy vele, vagy a párod?
2021. máj. 27. 12:21
 2/84 A kérdező kommentje:
Kinn játszik az udvaron a gyerekeimmel.Ott a párom is.
2021. máj. 27. 12:22
 3/84 anonim ***** válasza:
96%
A tieid okésak az övé nem? Szerencsétlen remélem látja, hogy milyen önző vagy.
2021. máj. 27. 12:23
 4/84 anonim ***** válasza:
97%

Mit jelentenél a családvédelemnek? Hogy a gyerek sokat van az apjával? Örülnének neki, hogy íme egy apa, aki válás után is sokat van a gyerekével!

Nekem már az fura, hogy nem a pároddal kezdenéd ennek megbeszélést, hanem hivatalnak jelentenéd.

De elárulom, ha párod nem összeszorított foggal, utálkozva hozza el a kislányt (ami valljuk be, nem valószínű), akkor ebből minimum veszekedés lesz, de könnyen lehet, hogy egy az egyben befejezi veled a kapcsolatot. Én biztos ezt tenném az apa helyében.

2021. máj. 27. 12:25
 5/84 anonim ***** válasza:
95%
Remélem csak kitaláció ez a kérdés.
2021. máj. 27. 12:29
 6/84 anonim ***** válasza:
23%
Kérdező, én sem örülnék neki, de ha nem neked kell vele vesződni, akkor belefér szerintem.
2021. máj. 27. 12:30
 7/84 anonim ***** válasza:
98%
A saját apja volna az "ingyen pesztra"? Te normális vagy?
2021. máj. 27. 12:30
 8/84 anonim ***** válasza:
99%

Ingyen pesztra? Tehat az anyukanak fizetni kene a lanya sajat apjanak azert, hogy hetkoznap 2 orara vigyazzon ra?

Az ugy mar jobb lenne? :)

Ketten vallaltak gyereket, alap, hogyha baj van, akkor segitenek egymasnak. Kellett neked gyerekes ferfival kezdeni, bar ha jol ertem, neked is vannak gyerekeid, ok elhetnek veletek, az nem gaz.

Amugy nyugodtan jelentsd, remelem jol a pofadba rohognek, a parod meg szepen kidob :D

Szanalmas.

2021. máj. 27. 12:31
 9/84 anonim ***** válasza:
95%
Napi két óra az sok? Nyugodtan jelentsd csak. De vigyázz, nehogy visszafelé szüljön el, mert lehet el gondolkoznak azon, hogy egy anya hogy tud így gondolkodni, és még a végén te leszel számukra a porondon. Az apja van vele, ez téged miért zavar?
2021. máj. 27. 12:32
 10/84 anonim ***** válasza:
98%

A csalad edelem nem fog semmit sem tenni ha az apa es az anya ebben egyetert.

A parod gyereke.

Mi lenne ha a parod nevelne??? Kikozositened?

Az apa es az anya jol csinaljak ez a kislanynak nagyon jo. Es a te gyerekeidnek is! Ha az apa vele jatszik es nem tojik ra akkor neked kvazi semmi gondod.

Akkor miert generalod?

Apuka helyeben es mar helyreraktalak volna h haho a lislany a lanyom annyit vagyok vele amennyit akarok.

2021. máj. 27. 12:32
1 2 3 4 5 6 7 8 9

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!